Poradna duly
Jana Čurdová
Luci, taky mě to napadlo, ale to bude 100%ně v porodnicích narváno, ty vedra na porody podle mě mají vliv. V úterý jsem ještě objdnaná ke kadeřnici a potom klidně můžu rodit, to už budu v 39tt ![]()
Já to mám vymyšleno následovně… za 14 dní se stěhujem, pak potřebuju týden na regeneraci a přípravu a druhej tejden v srpnu rodíme… i když ttka přemlouvá, aby vydrželo do 19. srpna… já mám narozky a 17. svátek…
tak jsem zvědava, koho poslechne… ![]()
to je super ze Lliduska uz ma malou u sebe jen me prekvapilo ze tak brzo, u Apolinare rikala ze driv jak v 2,5kg nepousti ale treba se zase neco zmenilo ![]()
Dalmi, ja pytel nemela vim to od jinycho co ho pouzivaji a pokud v nem mimi bude spokojene tak proc ne (Standa by asi silel
no a tak jsem prvni koho znas co pouzival deku driv jak ve trech mesicich (od sesti tydnu byl Standa pod dekou a vypada normalne
a posltarek nepouzivame do ted ![]()
holky a rodit budete spis az prijde po tech vedrech bourka
pri vedrech se nerodi ![]()
Toho se taky bojím, ale snad mě tam když tak někam nasáčkujou. Nechci rodit jinde než ve FM. Uvidím, až tam pojedu na kontrolu, tak se jich zeptám, kolik tam mají zatím asi těhotných k porodu.
Já čekám na kamarádku až přijede z dovči a pak si naky nechám zkulrutnit kštici. Ať se miminku líbím. A pak taky ..... po porodu už asi nebude tolik času, bude problém se i nalíčít ![]()
Peťulko, taky krásně vymyšlený
![]()
Enko, to je fakt, že se vlastně hodně rodí v bouřce ![]()
Musím už jet ke kamarádce, zrovna jsme se tak hezky rozkecaly. Určitě tam ale nebudu dýl jak do deseti hod., tak tu snad ještě některá budete, zatím ![]()
Já se obávám, že u počítače asi skysnu hoooodně dlouho. tak budu nakukovat a doufám, že se tady teda ještě někdo objeví.
Patsy, užij si to grilování a dobře se napapkej ![]()
A taky jsem trošku smutná… Objednali jsme si kočár přes net a jetě se neozvali… zítra to bude týden… počkám do pondělka a kdyžtak tam zavolám… já už se na něj tak těším… je to poprvé, co kupujem něco přes net, tak doufám, že to vyjde…
Nebuď smutná, třeba jim to jen trvá dýl, než objednávku vyřídí, nebo ho třeba nemají na skladě. ale stejnak měli dát aspoň vědět, že objednávku zaregistrovali. V pondělí když tak raději zavolej. To by byla velká smůla, kdyby ti tvůj první kup na internetu nevyšel. Budu držet palečky, snad to brzo pošlou. Já s nákupy po internetu ještě problém neměla … ťuk ťuk
jj… v pondělí se tam chystám určo zavolat… se na něj tak strašně těším, jak malý děcko…
To jsem ráda, že tu nebudu sama. Doufám, že tak brzo neusneš. Nejhorší je, že zítra budu doma zase celý den sama doma, protože muž jde zase na nějakou fušku nebo co. Je to sice hezké, že bude nějaký penízek navíc, ale já se asi ukoušu nudou. A jak přijede,, tak zase jdeme na oslavu narozenin od kamaráda. Takže zase spolu budeme úplně minimálně
Mě je teď pořád tak smutno. Chtěla bych ho mít u sebe pořád, ale nějak teď pořád není čas, buď práce, nebo fitko, nebo ten jeho slavný chov. Nikdy mi to nepřišlo, ale teď to na mě nějak doléhá, že se mnou není. Pak už to nebude ono, už nebudeme sami, tak jak bysme chtěli,když bude mimi. Asi mu to nějak nedochází ![]()
Peťulka píše:
jj… v pondělí se tam chystám určo zavolat… se na něj tak strašně těším, jak malý děcko…
To ti věřím. Pak budeš cele dny drandit s kočárkem po bytě. Taky jsem to měla tak, ale už mě to přešlo. Teď jsem si začala povídat s postýlkou. Předevčírem jsem ji dala do kupy a už si představuju, že je v ní mimi. První den jsem dokonce ani nespala, jak jsem na ni pořád čučela.