Poradna duly
Jana Čurdová
ja uz jsem tu taky
![]()
tak zdenek byl natrhat slunecnice.natrhal krasnou kytku
no tak jsem nak vymekla a rekla jsem ze tu kytku schodila kocka a rozbila tim tv
.jsem mrcha co.jsem to svedla na nemi stvoreni,ale kocce nic nerekl a ani nenadaval proto ze to je jeho mazel.
no takze je po tv,lhala jsem,dostala jsem kytku ale stejne zitra odjede,takze nasr… jsem stejne,ale nebudu si kazit naladu ![]()
Teda Dalmi ty jsi ale… šikovná a chytrá holka…
![]()
Sprcha byla fajn… a spát…??? Nevím, nevím…
petul tet se stydim ze jsem to svedla na kocku
,ale me v tu chvily kdyz jsem ho videla s tou kytkou,tak jsem nevedela co rict ![]()
me se taky vubec nechce spat.mohly by jsme spolecne vyvolat mimisky nakym zarikadlem
![]()
Tak to jsi Dalmi vymyslela šikovně. A kočka ti to určitě odpustí
Ale Zdenda se očividně snaží, i když stejně odjede ![]()
Mě se taky do spaní nějak nechce, asi budu celou noc zase čučet do stropu.
no snazit by se mohl klidne i vic. ![]()
uz spi.ja taky asi budu cumet do stropu.
dalmatinka píše:me se taky vubec nechce spat.mohly by jsme spolecne vyvolat mimisky nakym zarikadlem![]()
![]()
![]()
![]()
to by nebyl špatný nápad, ještě kdyby to pomohlo ![]()
luci kdybych umela carovat tak je hned vyzenu ![]()
uz chci mit broucka u sebe.jak jste dneska mluvily o tom ze se tesite ze se zase budete hezky oblekat,tak ja se tesim strasne.jakmile zhubnu,tak vemu porodny a vohaknu se ze vsichni budou cumet ![]()
jsem dneska celej den zrala.
k snidani jsem mela volsky oko,fazole a anglickou
pak nasi privezly houby,tak jsem delala houbovku a celej den jsem nezavrela hubu.dala jsem asi 4 jogurty a 2 cokolady a k veceri jsem si delala testoviny ze zeleninou a tet se laduju rekvickama a chlebem.jsem prase ![]()
Holky, já vás opustím, ta sprcha mě nějak unavila.. Mějte se hezky a běžte brzy spát… Odpočívejte, dokud můžete… ahojky…
petul tak se krasne vyspinkej.mrzi me ze nas opoustis,ale hezky se vyspinkej.papa
Peťulko, tak hezkou dobrou noc, ať se ti zdá něco hezkého o mimískovi.
luci kde jsi vzala bylinky na ten otvirak?vse jde koupit v lekarne?