Poradna duly
Jana Čurdová
lucosku to mas pravdu.jeste ze tu mame jedna druhou.vy vite jak mi je a naopak.taky bych se jinak citila uplne opustena.
to jsem se pred chvily dozvedela ze zustane z malim na chate az do nedele,takze balim zvirata tasku a zitra pujdu k nasim.nehodlam tu travit celou noc sama a brecet tu strachy ze porodim a budu sama
jenom ze zviratama
luci a pejska si porid je to moje zlato a ona vi kdy mi je zle.psi to vytusi rychleji nez clovek.aspon se mam skym pomazlit ![]()
Peťulka píše:
A do porodky si radši zavolej sanitku…
a prave jsem zlikvidovala televizy
![]()
stala mi nad ni vaza z kytkou a ja jak sla okolo,tak jsem tim brichem do toho strcila a vsechna ta voda se vylila do televize a televize zaprskala zahucela a zavrcela a je sni amen ![]()
s tejnak v ni davaly hov…
se tomu musim smat jak pako
![]()
Tak to je mazec. Potřeboval by ten tvůj Zdenda trošku postrašit
Máš pravdu, jeď raději k vašim. Co budeš dělat doma sama. Máš štěstí, že máš aspoň Meginku, já se můžu tulit maximálně k plyšovýmu hrochovi.
A kdy pojedeš? Už teď nebo tady s náma ještě chvilku budeš?
no, to je dobrej nápad… dneska to zvládneš a pak sama nebudeš…
S tou televizí je to docela hustý, ale hlavně, že ty jsi celá…
luci pojedu az zitra.kocku musim nechat doma,proto ze tata je alergickej,tak muim jet az zitra abych ji jeste zitra dala najist a tak a pak pojedu asi po obede.ale nasi maj internet,takze tu budu ![]()
Peťulka píše:
S tou televizí je to docela hustý, ale hlavně, že ty jsi celá…
Dalmi bacha, taky to mohlo pěkně práskout, vytáhla jsi to ze zásuvky? Já takové nehody nemám ráda, bojím se, že by to mohlo celé bouchout, jsem posera
![]()
Lucošek píše:vytahla
Dalmi bacha, taky to mohlo pěkně práskout, vytáhla jsi to ze zásuvky? Já takové nehody nemám ráda, bojím se, že by to mohlo celé bouchout, jsem posera![]()
Na televizi se vyprdni, mu řekni, že to bylo stejně kvůli němu ![]()
Lucošek píše:ja mam z toho snad i radost
Na televizi se vyprdni, mu řekni, že to bylo stejně kvůli němu
no za chvilku zdenek prijde aby si zbalil veci na chatu a jede az rano,tak si toho urcite vsimne.sel ven z megi a uz je tam pul hodiny.to mi pripomina pribeh moji kamosky.jeji manzel sel na koupit a vratil se az za tri dny
no uz jsou rozvedeny ![]()