Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
13.7.07 19:04

Lucošku, já jsem nakoupila pár nových věcí, ale ani jedny dupajdy, protože mi to přišlo takový zastaralý. Jakože dupačky jsoou přežitek, jenomže mi přijdou čím dál praktičtější, tak přemýšlím, že nějaký dokoupím. Ještě uvidím :)
CaA mám nejblíž v Brně, jedeme tam v pondělí, až až kolem šesté a to bude určo zavřeno :(
My bydlíme na vesnici, máme velkou zahradu, ale přiznám se, že zvíře zatím nechci. Měli jsme kocoura Luciána, ale před pár měsíci se ztartil a přijde mi zbytečný pořizovat nový zvíře, když se nám do 17ti dnů narodí mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 19:04

Já chci taky pejska, nemám se doma s kým pomazlit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.7.07 19:06

Chtěli jsme si to nechat říct, ale bobíšek byl vždycky natočenej tak, že to nebylo vidět… takže překvápko… To má tatínek za to své chování… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 19:08

Jasně, že je lepší miminko než zvířátko, ale já po tom pejskovi toužím už hodně dlouho. Třeba mě to přejde, až se mimi narodí. Budu mít dost starostí se sebou a o mimi a na pejska by asi čas stejně nezbyl. Ale časem si ho určo pořídím. Už abysme vyhráli v té sportce a postavili si domeček. Tam by se pejsek měl steně nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774

Holky, to je dojemný :D
http://www.super.cz/…anessu-.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774

Lucošku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ve Sportce jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.7.07 19:09

Já aby mně tu nebylo smutno, tak jsem si do autosedačky dala oblečeníčko jako že tam je mimi a povídáme si spolu, čteme si pohádky… ale jinak jsem normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
13.7.07 19:11

Peťulko, třeba se jště na UTZ otočí a ukáže se :lol: Holky, já už se tak nehorázně těšíííííííím!!! Dneska jsem potkala mámu kamarádky, porodila v listopadu holčičku, ta je tak rozkošná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 19:12

Mě to přijde strašně nespravedlivé. všichni kolem mě rodí dřív než já. I v těch přiblblých seriálech mají mimi u sebe už po 7 dílu co otěhotněli. A teď je v novinách plno Verešových, Bendových, Hornových, už mě to ani nebaví číst. Ale to je čistě ze závisti, protože moje mimi z bříška ještě nechce :cry: . Ale prďolky to mají ty naše celebrity krásné, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.7.07 19:12

jj.. moc jim to sluší… já už chci taky… těším se strááááášně moc… ale to my všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.7.07 19:15

No jo patsy, jenže já půjdu na utz až někdy v srpnu, protože mám mimi KP.. a to už nebudu řešit… to už tu chviličku vydržím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774

A hlavně všechny rodí před termínem (teda jen Hornová přenášela). I moje kamarádky, holky z diskusí…asi už to ty miminka v břiše nebaví. Hlavně nesmím začít rodit dneska, Luděk přijde určitě pěkně nabumbanej :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222

Peťulko, nic si z toho nedělej, že si povídáš s autosedačkou. Já zase chodím po bytě s rychlozavinovačkou a dělám že chovám prďolku :lol: :lol: Myslím, že nám z toho hrabe už všem.

Patsy, já už vyhrávám ve sportce asi tak 5 let. Bohužel mi ještě žádná výhra nebyla doručena. Kdepa se to asi ztratilo ???? 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774

Ty máš taky KP :?: :?: :?: Tak to tu jsme už tři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 19:17

Peťulko, to už vydržíš. Uvidíš, že si po porodu řekneš, že to stálo za to, to vydržet. O to je to větší vzrůšo,nemyslíš?

Patsy, nám by se taky mohlo stát, že porodíme dřív, ne? Jak třeba přijdou zase ty vedra, tak najednou bác a bude to. Jinej tlak nebo tak něco a pofičíme. Aspoň tak to mám vymyšlené já :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí