Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi, dobrá otázka
Já bych neriskovala víc jak 2dc
A proč je doma? nemůže se rozhodnout, jestli má jet?
Je mi docela šoufl od žaludku, asi z toho tepla. Tlak mám naštěstí normální, snad ty nechutný tropy přežiju bez újmy
Dneska peru tři pračky prádla, jediná výhoda je, že to na zahradě rychle uschne. A co dneska vaříte? Já kuřecí prsa zapečený se šlehačkou a hanolky, pro mě možná brambory, uvidím, co na to žaludek.
Ahojky. Tak se na vás jdu kuknout.
Patsy, to jsi vydržela teda hodně dlouho. Hlavně že sis to užila. My jdeme na žranici pro změnu dneska. Doufám, že budem max. do půlnoci doma ![]()
Dalmi, jak to že nikam nejel? Asi má výčitky, že tě nechá doma samotnou.
A já dneska dělám smažené žampiony s novýma brambůrkama ![]()
Ahoj.
Já jsem tu taky. Manžel jel s malým ke tchánovcům. Ale měli jet až do zítřka a přijedou už večer. Oni mají na zahradě vykopanou čerstvě nějakou jámu na bazén, tak tam stejně nemůže lítat po zahradě a kvůli tomu jsem ho tam posílala
aby se vylítal na venkovským vzduchu.
Já jsem opět v noci skoro nespala. Nemůžu za nic najít správnou polohu. V noci se mi skoro ve všech dělá špatně a navíc mám ten sy. neklidných nohou a u mně i rukou. Do toho zase ty křeče v nohách. Já si říkám, že možná bych si na ně měla ještě přidat to magnezko, ale zase se bojím, že pak budu přenášet do příštího roku ![]()
Já dneska nevařím. Vymetla jsem ledničku, co tam bylo a hotovo. ![]()
Holky, k tomu vyháněcímu lektvaru.....já myslím, že proto je vyháněcí, že jsou tam ty zakázané bylinky, co způsobují stahy a proto se v těhu nesmějí pít. Před termínem bych do toho radši nešla a pak opatrně. Já malého vyvolávala již zmiňovanou teplou vanou, ke které jsem si postavila sklenku červeného, masírováním prsou a nakonec nechráněným sexem. Kontrakce se rozjeli přesně po 2 hod. po něm. ![]()
Cibulko, s tím spaním je to děs, co je to syndrom neklidných nohou? Nechráněný styk je prý na vyhánění hodně dobrý, taky jsem to slyšela
Já bych radši, kdyby si miminko řeklo samo.
Luci, sm. žampiony taky miluju ![]()
Tak jsem se nadlábla, žampiony jsem neměla hrozně douho, tak jsem si to teď vynahradila. Počkám, až se mi vrátí muž a dáme si ještě melouna. A pak na chvilku šlofíka, než vyrazíme.
Cibulko, s tím spaním tě úplně chápu. Mám taky ten syndrom neklidných nohou, je to hnus
Jak si jinak užíváš volného dne a lenošení? Lenošíš, předpokládám ![]()
Vyhánění sexem máme taky naplánováno, ale nevim nevim. S naší frekvencí by už mimís dávno vylezl sám, ať pořád není šťouchán do hlavy
Ale třeba je to dobrý v kombinaci s tou horkou vanou a vínkem. Vyzkoušíme ![]()
PATSY- už tu o tom sy. neklidných nohou někdo psal, že ho taky má a literatura o tom taky píše, že se to v těhu objevuje…já nevím, jak bych to přesně popsala. Je to takové nesnesitelné pnutí až mravenčení v nohou. Já to mám až tak do lehké bolesti. Jako když po strašně náročné tůře v horách ty svaly jsou unavený, ale nejdou vpnout. Fakt nevím, jak to popsat. Když už to hodně vygraduje, tak mi ty svaly i škubou nebo si tím protřepáním nohy, ruky pomůžu sama.
Jinak já jsem taky čekala, až si mimi řekne samo a vyháněli jsme takhle až 41+1tt
LUCI- my teda jíme doma dost zdravě, ale žampiony 2× do roka taky miluju. Doufám, že si s manželem zajdeme k výročí na večeři a tam si je dám. Nemáme totiž doma friťák neb smažené nejíme
A výročí máme už 27.7 ![]()
Patsy ten syndrom je tak jak popisuje Cibulka, je to fakt hnusný, jako by mě v té noze něco jako lechtalo, lozilo a je to strašně nepříjemný. Mě na to pomáhá jenom chození, což u spaní není bohužel možné. Takže usínám až únavou z protřepávání noh.
Cibulko, vy fakt jíte až tak moc zdravě? To já bych potřebovala taky, ale asi nemám fantazii na zdravá jídla. A ještě, můj miluje guláše, omáčky, hranolky a podobně, takže bych si musela vařit tak jedině sama pro sebe.
A kolikáté výročí s manžou slavíte, pokud se můžu zeptat? Jinak k němu samozřejmě gratuluji. Třeba se prcek vylodí zrovna v tu dobu. To by byl krásný dárek, ne? Akorát ty žampiony bys asi nestihla ![]()
LUCOŠKU- to teda lenoším. Dospávala jsem tu neprospanou noc a teď jsem se něco najdla a ještě tu mám nějaký úklid co, nemůžu dělat, když je malej vzhůru, tak možná se vrhnu na to…
Musela jsem se smát, jak jste tu včera probíraly ty chlapy, že klidně těhulku nechají doma samotnou. Mně to kdysi před Š. taky vadilo, ale třeba dneska jsem ráda, že je tu aspoň na pár hodin úplný klid a chlapi odjeli. To je tak asi vždycky, že všeho se člověku přejí…samoty i společnosti ![]()
Cibulko, to musí být hnus, s těma nohama ![]()
Já se jdu taky nadlábnout a potom si možná taky trochu pospím. Přijde mi kamarádka na půl šestou obarvit hlavu, tak ať jí při tom neodpadnu ![]()
LUCOŠKU- jo, jo, my jíme fakt dost zdravě. Manžel teda míň než já a malej, ale jemu prostě stačí, když si čas od času dá svíčkovou nebo knedlo vepřo zelo u tchýně nebo v restauraci. On má dost problémy se zádama a s těma kyčlema, jak jsem tu už psala a sám zjistil, že mu to nezdravý nedělá dobře. Nejvíc mu nedělá dobře maso a mastný. Ale to má právě jen výjmečně.
Jo a výročí máme 5 let od svatby a předtím jsme spolu dalších 5 let žili, takže na podzim jsme spolu už 10let. ![]()
Cibul, já taky dospávala. Vylezla jsem z pelechu až kolem půl dvanácté
Jenom odpočívej, úklid nechej manželovi.Kolikrát ještě budeš mít takhle volný den jen pro sebe?
Asi máš pravdu s těma chlapama. Teď mi to vadí, že jsem doma skoro pořád sama, jsem nějaká přecitlivělá a všechno se mě dotýká. Normálně taková nejsem. Ale asi pak budu taky ráda, když chlap vypadne i s prckem a budu si užívat samoty. Pak budu vzpomínat, jak jsem byla hloupá a nevážila si klidu
Ale teď mám ještě nárok být smutná ze samoty
![]()
Cibulko, 10 let, týjo tak to se teda držíte. My jsme s přítelem 5 let, na svatbu to teda zatím nevypadá, ale z mostu kvůli tomu neskáču
. Tak doufám, že budeme mít aspoň takovou výdrž jako vy.
A to jsi jako vegetariánka? Nebo maso jíš, ale jen vyjímečně? Já bez masa nemůžu žít. Bydlela jsem na vesnici, kde bývají 2× ročně zabíjačky, takže ani nemám základ ve zdravé výživě, nikdy mě k tomu nikdo nevedl a jak nemám maso 2 dny, umírám ![]()
No, já ten výraz vegetariánka nemám moc ráda. Ale je to tak, že jsem ten nej, nej mírnější stupeň vegetariána, protože ryby jím a mám ráda. Oni se veg. dělí na několi druhů, podle toho, co všechno nejedí. Jinak já jsem taky z vesnice a taky jsem vyrostla na české klasice, ale já jsem maso neměla ráda od mala a byla jsem velmi důmyslná např. ve školce v tom, jak ho vyhodit, aby to nokdo neviděl ![]()