Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
15.7.07 20:18

Jdu koukat na Den nezávislosti, nic lepšího zas nedávají. Všem přeju v rámci možností příjemnou noc, papa zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.7.07 20:21

Radek na dovolený leží ve stínu, ale u vody se obecně teplo snáší líp. Ale v sezóně třeba do Egypta nebo do Řecka bych ho nedostala. Spolu jsme byli jen v Chorvatsku. Já jsem taky opíkací typ-takže já na sluníčku-on ve stínu.

Sedmo, je fajn, že je vše ok a koukám, že ty jako jedna z mála nechceš rodit dřív. :lol:

Zatím pa, jdu do vany, abych stihla vylézt na Ztracený. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.7.07 20:46

ahoj.tet jsem se vratila z pohotovosti :cry: :cry:
tchan nam dal houby na smazenici a za chvilku klepal ze je jim zle.samozrejme asi 5 minut po tom co jsem to snedla.byl to hrib krist,mirne jedovatej,tak jsem jela hned na pohotovost a tam mi daly nakej roztok na zvraceni a tak jsem tam zvracela trochu a udelaly mi monitor a prej vse o.k,ale mam strasnej strach o mimiska.me asi nic neni,jen jsem vynervovana :cry:
myslite ze to bude o.k??mam strasnej strach ale nic mi neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.7.07 22:52

Teda Dalmi, neznám snad nikoho, kdo by prožil tolik neobvyklých situací během těhu(a jak tě trochu znám, určitě i v netěhu)…Jestli jsi šla na pohotovost včas a oni mimíska kontrolovali, snad to opravdu bude ok. Mysli na to, že placenta je hodně „chytrá“ a propustí k mimi jen málo věcí (i když jedy jsou taky mrchy chytrý…ale ten hřib je asi jen nejedlý nebo vyloženě jedovatý???). Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.7.07 22:57

Ale tady píšou http://cs.wikipedia.org/…%C5%A1%C5%A5, že je jen nejedlý-tj. maximálně by vám po něm bylo zle, ale ublížit mimískovi si myslím, že nemá jak. Jo já sbírám jen asi 4 houby, co bezpečně poznám, ale teta je zkušená houbařka a sbírá i růžovky, takový ty pro mě prašivky a vůbec ledasco…a po jejích houbových specialitkách se vždycky hodně pozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.7.07 04:47

Ahoj.

Včera jsem nestíhala nic napsat. Celej den jsem makala jako šroubek.

Dneska Šimonek vstával v 2.40 8O Proto píšu v tuhle hodinu. A to usnul až po 22.00 hod. 8O

Dneska jdeme na tu plánovanou hospitalizaci, tak už jsem od víkendu z toho celá nervní. Hlavně se bojím, že mně tam nebudou chtít nechávat přes noc, jak mám slíbeno. To bych totiž tu hospitalizaci odmítla a zase by se to všechno posnulo. Mám naštěstí ale ještě jednu možnost ho nechat všetřit na soukromé klinice, kde za příplatek bych s ním mohla být pořád na 100%.

Takže se asi na pár dní loučím. Čísla mám kdyby něco, dám vědět :lol:

Užijte si těch veder :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.7.07 07:26

ahoj.tak jsme neumrely a ani mi nebylo zle,tak je to o.k :lol:
tetko uz se tomu musim smat.kdyby jste me videly jak jsem litala po te nemocnici jako posuk z atlasem hub,tak by jste se taky smali :lol:

evi ja za to nemuzu ze se na me porad lepi takovy divny situace :lol: jsem si prokleta :lol: :lol:

cibulko tak drzim palce at vas brzo pusti domu a kdyby neco,tak dej vedet.papa a drzim palce simonkovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
16.7.07 08:50

Dobre rano :)

Teda, Dalmi, ty mas vazne zazitky :D Jesteze to dobre dopadlo, je Ti dobre a Matyaskovi to neublizilo. Radeji uz neexperimentuj :wink:

Dnes nevylezam z bytu :roll: Vcera jsme sli az vecer na Prazsky hrad do divadla a myslela jsem, ze nedolezu. Byla jsem uplne hotova a mokra :oops: A to bylo skoro osm :evil: Ale divadlo bylo krasny.

V sobotu jsme s manzou sestavili postylku :potlesk: Jen jsme ji zvladli trochu na dvou mistech odrit, kdyz jsme se snazili na:,–(it kolecka :cry: Ale jinak je nadherna, akorat nam v loznici ubylo nejak moc mista :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.7.07 09:52

Cibulko, držím palečky, ať vám všechno dobře dopadne. :-)

Klaudule, tak nám sem hoď fotku postýlky, ať máme inspiraci. :wink:

Ráno jsem snídala na balkóně a už teď tam je 31st. :-( Tak jsem utěsnila dveře, okna, zatáhla, co se dá a nějakto doma do večera přežijeme. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.7.07 10:12

Ahoj!
Cibulko, taky držím palce :!
Dalmi, díky bohu, že to dobře dopadlo.
Jsem si na sebe upletla bič! Řekla jsem Luďovi, že dneska udělám guláš a už před hodinou jsem vytáhla kilo masa z mrazáku. Nějak mi nedošlo, že se budu celý dopoledne pařit u plotny, pomóc!!! Asi budu odbíhat dát si studenou sprchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
16.7.07 10:53

Evikul,
tak jsem hodila do galerky foto postylky, ale neni jeste nacincana, takze neni zdaleka tak krasna :D Taky jsem vam tam hodila foto pupiku :D

Je mi hrozne, vsechno mam zatemneny, zabedneny, slunicko nam do oken ted nesviti, vetrak jede na plne obratky a stejne to nepomaha :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
16.7.07 11:52

Ahoj holky..

teda Dalmi jsem zvedava co se ti do porodu jeste stane..snad uz nic spatnyho..

ja se ted vratila z poradny…vse je dobry a normalne minule jsem mela CS 5 a dnes mi do prukazky napsala 4..tak jsem z toho jelen…
poslouchali jsem malouu a dr. rikala ze se ji dari dobre..a ohmatavala ju a rikala ze od minule poradne vyrostla..takze nemusim mit strach kdyby se narodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.7.07 11:56

Tak to vaření nakonec není vůbec tak hrozný, dneska to zatím kupodivu dobře snáším (to teplo, ne vaření:) ) Guláš se dělá sám v tlakáči, pak ho jen dochutím a je uvařeno :) A teď popíjím naředěnej jablečenej džus vodou a ledem, docela to osvěží :D
Leni, moc gratuluju ke kontrole, samý dobrý zprávy :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
16.7.07 12:03

to ja mam dnes k obedu parek :) jsem sama doma Pavel musel do prace takze me dnes nic neuvaril..

ale snedla jsem skoro pulku melounu tak ani moc hlad nemam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.7.07 12:08

Tak ho dostaneš za chvíli, meloun rychle vytráví, je to samá voda :D Já ten guláš dělám z kila masa, ale dáme si ho jen dneska, zbytek schovám do mrazáku, myslím, že se to bude po návratu z porodnice dost hodit. Pak jen vytáhnu, ohřeju a nebudu muset vařit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí