Poradna duly
Jana Čurdová
Já vařím hodně často z kuřecího, vepřový až tak moc nemusím, ale Luděk je totální masožrout. Musí mít maso denně, naštěstí chodí na obědy v práci. Mu vždycky říkám, že umře na rakovinu střev ![]()
My budeme mít výročí 22.7. od prvního rande - taky 5 let.
Za tu vegetariánku se teda omlouvám, když to nemáš ráda. Mě se to slovo ale náhodou líbí
Takové období jsem ve školce měla taky, že jsem obědy pašovala po kapsách a všude možně. Ale to bylo tím, že mi tam nic nechutnalo. Nejedla jsem tam nic, bylo to hnusný ty jejich blivajzy
![]()
Vrátil se mi muž. Musím toho využít, dám si s ním kafe a pak se trošku přitulím. a pak zase mizíme na tu oslavu. Nějak se mi tam v tom vedru nechce
Tak já, ač teda nerada se pro dnešek loučím. Jdu na ten meloun
![]()
LUCOŠKU, tak si manžela i oslavu užij. A já to nemyslela nijak zle, když jsem nadhodila, že to slovo nemám ráda. Všechno se nějak jmenuje. Já mám jen špatné zkušenosti s tím, co si pod tím lidi představujou- často si myslí, že se snad denně hrabu v zemi a pojídám kořínky i s hlínou či co. ![]()
PATSY- my zase máme v rodině rakovinu žaludku (babička na ni zemřela). Ta je prokazatelně z nezdravé stravy, uzenin a tučnýho masa. A u nás v Čr se její výskyt snižuje stejně jako se po revoluci zvyšuje podíl zdravé stravy u lidí.
Já se taky loučím. Budu zase někdy odpoledne. Taky si dám asi slabou kávinku. Mám tlak zase hodně nízko. Ale nakukovat asi budu.
ahojky.tak me tak stval ze jsem ho poslala na chatu ![]()
tak dneska mam takovy poslicky ze jsem chvilkama i brecela a nemohla jsem ani mluvit
.fakt hnus.asi to mam z toho rozcileni ![]()
ja jsem taky masozrout.aspon obden maso jim
jeden cas jsem to taky zkousela nejist a vydrzela jsem pul roku a pak jsem si koupila to nejvetsi jelito co jsem v kramu videla a zjistila jsem ze bez masa nevydrzim ![]()
a ten sy nekidnich nohou mam taky u asi od 30tydne.
doktor mi poradil ze si mam pred spanim osprchovat nohy studenou vodou a fakt to pomaha.zkuste to taky
![]()
Ahojky… Já mám dnes den blbec… Pořád mi tvrdne bříško, tečou prsa… ach jo to je den…
petulko to jsme na tom stejne.
ja mam strasnej den.strasnej.je mi zle a jsem smutna a jsem nervozni a proste je to strasny
patsy narazila jsem zrovna na tenhle clanek a musim se smat :lolabych u toho vyhaneni neskoncila stejne ![]()
Opilá žena porodila opilé dítě
Lékaři v jihopolském Sosnowci měli co dělat, aby zachránili dítě matky, která byla v době porodu zcela „pod obraz". Její chlapec se tak narodil s pořádnou dávkou jedovatého alkoholu: ještě dvanáct hodin po narození ho měl v krvi 1,2 promile.
Holky nebojte, za chvíli už bude líp. Je to už teď hodně náročný a když není ta správná podpora partnera, tak je to těžký, ale musíte myslet na to, že už brzo s vámi bude vysněný miminko
To sice taky nebude ze začátku jednoduchý, ale myslím, že pohled na ten uzlíček lásky nám vynahradí všechno.
Dalmi, fakt to radši s tím svařákem nepřehánět
Chudák chlapeček, musí bojovat s absťákem sotva se narodí ![]()
Ahoj, mně bylo dnes docela fajn. Pozvali jsme tchýni se švagrem na oběd a oběd i moučník se překvapivě povedl (když pominu, že jsem si skoro vytopila kuchyň
a vytřela z doslova plovoucí podlahy skoro půl kýble vody) a nakonec to šlo i po konverzační stránce. I když někdy se člověk musí hodně zhluboka nadechnout. Byla jsem i s mamkou na chatě na chvíli, 20 minut cesty do kopce
, no zítra asi radši budu zalezlá.
Dalmi, ještě máš pár hodin na porod dnes čas, ještě to nevzdávejte. ![]()
Plánujete někdo na koupaliště? Budou asi brutálně plný a to mě dost odrazuje. Jinak bych v tom vedru i šla.
Dobré ráno… Koupaliště bych asi osobně moc neriskovala… Chytit něco takhle na konci… ![]()