Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
14.7.07 14:26

Já vařím hodně často z kuřecího, vepřový až tak moc nemusím, ale Luděk je totální masožrout. Musí mít maso denně, naštěstí chodí na obědy v práci. Mu vždycky říkám, že umře na rakovinu střev :roll:
My budeme mít výročí 22.7. od prvního rande - taky 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
14.7.07 14:26

Za tu vegetariánku se teda omlouvám, když to nemáš ráda. Mě se to slovo ale náhodou líbí :lol: Takové období jsem ve školce měla taky, že jsem obědy pašovala po kapsách a všude možně. Ale to bylo tím, že mi tam nic nechutnalo. Nejedla jsem tam nic, bylo to hnusný ty jejich blivajzy :lol: :lol:

Vrátil se mi muž. Musím toho využít, dám si s ním kafe a pak se trošku přitulím. a pak zase mizíme na tu oslavu. Nějak se mi tam v tom vedru nechce :roll: Tak já, ač teda nerada se pro dnešek loučím. Jdu na ten meloun :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
14.7.07 14:44

LUCOŠKU, tak si manžela i oslavu užij. A já to nemyslela nijak zle, když jsem nadhodila, že to slovo nemám ráda. Všechno se nějak jmenuje. Já mám jen špatné zkušenosti s tím, co si pod tím lidi představujou- často si myslí, že se snad denně hrabu v zemi a pojídám kořínky i s hlínou či co. :lol:

PATSY- my zase máme v rodině rakovinu žaludku (babička na ni zemřela). Ta je prokazatelně z nezdravé stravy, uzenin a tučnýho masa. A u nás v Čr se její výskyt snižuje stejně jako se po revoluci zvyšuje podíl zdravé stravy u lidí.

Já se taky loučím. Budu zase někdy odpoledne. Taky si dám asi slabou kávinku. Mám tlak zase hodně nízko. Ale nakukovat asi budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.7.07 16:20

ahojky.tak me tak stval ze jsem ho poslala na chatu :lol:
tak dneska mam takovy poslicky ze jsem chvilkama i brecela a nemohla jsem ani mluvit :oops: .fakt hnus.asi to mam z toho rozcileni :roll:

ja jsem taky masozrout.aspon obden maso jim :wink: jeden cas jsem to taky zkousela nejist a vydrzela jsem pul roku a pak jsem si koupila to nejvetsi jelito co jsem v kramu videla a zjistila jsem ze bez masa nevydrzim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.7.07 16:21

ale uzeniny nejim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.7.07 16:33

a ten sy nekidnich nohou mam taky u asi od 30tydne.
doktor mi poradil ze si mam pred spanim osprchovat nohy studenou vodou a fakt to pomaha.zkuste to taky :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.7.07 17:22

Ahojky… Já mám dnes den blbec… Pořád mi tvrdne bříško, tečou prsa… ach jo to je den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.7.07 17:29

petulko to jsme na tom stejne. :cry: :cry: ja mam strasnej den.strasnej.je mi zle a jsem smutna a jsem nervozni a proste je to strasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.7.07 17:46

ahoj tak ja se k vam taky pridavam..taky me je hrozne.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.7.07 18:24

tak to asi bude tím teplem… hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.7.07 19:09

patsy narazila jsem zrovna na tenhle clanek a musim se smat :lolabych u toho vyhaneni neskoncila stejne :lol:

Opilá žena porodila opilé dítě
Lékaři v jihopolském Sosnowci měli co dělat, aby zachránili dítě matky, která byla v době porodu zcela „pod obraz". Její chlapec se tak narodil s pořádnou dávkou jedovatého alkoholu: ještě dvanáct hodin po narození ho měl v krvi 1,2 promile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
14.7.07 19:21

Holky nebojte, za chvíli už bude líp. Je to už teď hodně náročný a když není ta správná podpora partnera, tak je to těžký, ale musíte myslet na to, že už brzo s vámi bude vysněný miminko :D :D To sice taky nebude ze začátku jednoduchý, ale myslím, že pohled na ten uzlíček lásky nám vynahradí všechno.

Dalmi, fakt to radši s tím svařákem nepřehánět :lol: :lol: :lol: Chudák chlapeček, musí bojovat s absťákem sotva se narodí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.7.07 20:00

jste tu nekdoo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.7.07 21:21

Ahoj, mně bylo dnes docela fajn. Pozvali jsme tchýni se švagrem na oběd a oběd i moučník se překvapivě povedl (když pominu, že jsem si skoro vytopila kuchyň :lol: :oops: a vytřela z doslova plovoucí podlahy skoro půl kýble vody) a nakonec to šlo i po konverzační stránce. I když někdy se člověk musí hodně zhluboka nadechnout. Byla jsem i s mamkou na chatě na chvíli, 20 minut cesty do kopce :-( , no zítra asi radši budu zalezlá.
Dalmi, ještě máš pár hodin na porod dnes čas, ještě to nevzdávejte. :wink:
Plánujete někdo na koupaliště? Budou asi brutálně plný a to mě dost odrazuje. Jinak bych v tom vedru i šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
15.7.07 09:12

Dobré ráno… Koupaliště bych asi osobně moc neriskovala… Chytit něco takhle na konci… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí