Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi, tak co, Maty pořád nic?
![]()
Evi, být tebou, tak bych na koupaliště klidně šla, jezdíme do krytého bazénu a nikdy jsem nic nechytla. Myslím, že když k tomu člověk není náchylný, tak se není čeho bát. Naši jeli dneska na Mušov, mohla jsem jet s nima, ale už jen při představě té cesty v aute bez klimy je hnus. Radši budu doma, čeká mě žehlení, vytírání podlahy, prach atd.
Kamarádka mi obarvila vlasy, takže mám hodně tm. hnědou, v úterý jdu ke kadeřnici, snad si budu připadat trochu víc jako člověk
![]()
No, já jsem asi na bazény přecitlivělá, protože jsem v jednom bazénu dělala a víte, jak to je.. Když to člověk vidí…
Já jsem pořád sama, ten můj je asi naštvanej… A jak se máte vy…??? Kdepak jste všechny..,,,
Já teď vařím
Peťko, proč je naštvanej ![]()
Jj, to tak je, když u něčeho pracuješ a znáš to do detailu, jak se co ve skutečnosti dělá, tak od toho rychle dáš ruce pryč
Já jsem dělala v Home Creditu (úvěrová společnost) a věc na splátky bych si asi nevzala.
Ahoj, nakonec nemám s kým na koupaliště jet…
Kdepak je dneska Dalmi, že by jí to přeci vyšlo? Ale to by nám asi napsala sms.
Tak kdepak jste
Už mám vytřený podlahy, umytou koupelnu, vysáto…
Ahoj Leni, jak se cítíš? Já jsem dneska ještě nevystrčila nos z domu a ani vystrčit nehodlám a je mi skvěle
Zítra budu muset, jsem objednaná na monitor na 18.00h ![]()
ahoj.jsem u mami,ale uz se chystame domu.nerodim,musim pockat na znameni lev
![]()
tak vecer pa kamca dalmatinka
no citim se divne…nejak me zas tvrdne to bricho..
jinak ja taky zitra musim jdu nna 11 do poradny..mam to pres cely mesto…vidim to na porod..
ty vedra jsou fakt prriserny..uz aby se ochladilo..pristi tehu si urcite naplanuju na zimu ![]()
Tak Dalmi ještě nerodí
![]()
Já se schválně objednala až na večer, aby me manža mohl odvézt autem, normálně jezdím vlakem, je to 20km a to bych buď umřela nebo porodila cestou
![]()
nejradsi bych sla na koupaliste
ale myslim ze by jsme to asi nedosli ![]()
no ja jsem zvedava jestli vubec z te poradny dorazim domu..minule uz jsem skoncila v te nemocnici…
jsem fakt zvedava co me rekne.. ![]()
Vsak uz bys myslim byla rada kdybys porodila ne?? ![]()
ja jsem zvedava kdy bude rodit ta Dalmi ![]()
Ne, ještě nemůžu rodit, protože na úterý jsem objednaná ke kadeřnici
![]()
Snad to u tebe bude dobrý a ještě aspoň ty dva týdny vydržíš 2v1