Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
13.7.07 22:37

a dneska jsem si v lekarne koupila krem na strie od vichy za 605kc :roll: jestly nepomuze aspon trochu,tak budu pekne nastvana.takovejch penez a jeste je to jen 125ml,takze tak na 14 dni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 22:41

SRPEN 2007

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> iza(28let/Praha)TP23.7

Patsy( 27.6.1984úTetčice u Brna/rak)TP 30.7holcickaInna
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011chlapecekMatyášek
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801chlapeček

Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8chlapeček Tobiášek
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek

http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku

http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)

http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna,Štěpánek/Eliška)

http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka

Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka narozena12.7v 8,30 2050gramu

Dlouho se neukazaly :cry: (JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule)¨

http://www.gify.nou.cz/…bory/508.gif právě rodí

zatim nikdo,ale klidne se hlasim i s lucoskem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 22:41

Takže porodnice jsou plný jo? tos mě nepotěšila, já mám hrůzu z toho, že mě budou přeposílat jak horký brambor :?
Krém za 600.- a jenom 125ml? Tak to bych nedala (bo bych na to neměla :lol: ) Ale Vichy je zase hoodně dobrá značka, tak třeba to pomůže aspoň trochu. Ale stejně si myslím, že jen těch 125ml nebude stačit. Jestli by nakonec nevyšel levnějc ten lejzr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 22:45

luci no rikaly ze na kazdou porodnici tetko vychazi 6-8 porodu denne a ty porodnice co na to nejsou zarizeny tak ze neberou.no ja doufam ze to mam u nas pojisteny tim ze jsem tam chodila na ty kurzy a tetko na prohlidky,ale stat se muze cokoliv :roll: .nerada bych sla jinam :cry:

jo 600 je fakt dost jeste za takovou trosku,ale musela jsem to vyzkouset.prej se to rovna tomu leizru a tet jsem cetla ze ten leizr je stejne na hovno ze je jenom zesvetly a to udela i solarko,tak kdyz nepomuzou kremy,tak zkusim i leiser,ale radsi bych to vykremovala nez tu svoji prdel nekde vystrkovala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 22:52

Mě porodní asistentka říkala, že se jim ještě nestalo, že by posílali maminu někam jinam, ještě když se tahá větší dálku (můj přídad). Sice to pak jede jak na běžícím pásu a asi to nebude taková pohodička, ale raději se uskrovním než abych rodila jinde. Snad mi to vyjde a někde mě tam nasáčkují. Já bych klidně porodila i na chodbě, bylo by mi to docela jedno :lol:
Já mám prdel taky strašnou. Mám tam strie spíš takové malinké a jak vyblednou, tak ani snad nepůjdou moc vidět, ale stejně. Mám je přesně tam, kde končí kalhotky, takže vidět to půjte :cry: Jedině, že bych chodila v nohavičkách, ale to bych se asi moc hezky neopálila. A taky doufám, že mi splasknou ty stehna. Mám je jak štýrský valach. Doufám, že je to jen nalité vodou, protože se mi zdá, že mi to naběhlo strašně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 22:58

luci ja tet cetla ze hodne se v 9 mesici zadrzuje voda a proto ti prijde ze jsi stehnata,ale ono to fakt splaskne.neboj ja taky doufam ze to je pravda :lol: :lol: taky jsem vzdycky mela nohy jak paratka a najednou mi stehna ze dne na den pribraly :roll:
po porodu bude zase dobre.

no ty stie me fakt stvou,ale nenadelam nic.mazala jsem poctive a stejne to k nicemu nevedlo.jenom mi je divny ze na brichu nemam ani jednu a pritom to mam jako balon a vzdycky jsem ho mela plochy :roll: a prdel zase tak nepribrala a vypada strasne.ja doufam ze to proste tim jak zase zhubnu taky trochu zmizi,proto ze kuze nebude tak napnuta a zbytek holt nak musim nechat odstranit a pak to prepalim solarkem.no a co zbude tak holt zbude.z blizka to videt bude,ale zblizka mi kouka na prdel jenom zdenek.hlavne aby to nebylo videt moc,proto ze to bych se hambou propadla :cry: .porad nekde u more a abych se pak stydela jit ven to by me zabilo,takze ja jim proste vyhlasuju valku :! :lol:

dy prijde ten tvuj??premyslim zda jit spat,ale zase te tu nechci nechat dlouho samotnou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 22:59

a ja taky myslim ze pryc te neposlou.prece by te nenechaly porodit nekde na ceste.akorat se muze stat ze nebudes mit takovy pohodli a treba vas daj zatim na pokoj vic,ale urcite te neposlou pryc jeste kdyz to mas vsude daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 23:03

Snad to bude s tou vodou pravda, jinak zblázním, stehna jsem vždycky shazovala pěkně blbě.
Zajímavé je, že já nemám na břichu taky ani jednu potvoru, ale na zadku jo. A zadek mi zase tak strašně nevyrostl. A mazala jsem všechno stejně. Je to divné. Teď s tím asi nic nenaděláme, počkám jak budu vypadat po porodu a pak se zařídím.
Dalmi, jestli chceš jít už spát, tak běž. Jsi moc hodná, ale kvůli mě tady neseď. Víťa by stejně měl tak do hodiny přijít, protože se chytá jen do půlnoci. Takže se klidně běž přitulit ke Zdendovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 23:08

pritulit jo :roll: ja mam na nej takovej vztek ze bych mu nejradsi nak ublizila.to bych se radsi pritulila k zmiji :lol: :lol: :lol:
skoda ze nebydlis pobliz.mohly by jsme pak spolu chodit cvicit :wink: a nebo z mimiskama na plavani.
uz jsi premyslela jestly budes chodit z mimcem plavat?ja bych chtela aby umelo plavat co nejdriv kdyz jezdime casto k mori,ale zase mam strach aby nebylo porad nemocny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 23:12

jj, taky jsem zrovna přemýšlela, že je na prd, že od sebe bydlíme tak daleko. Na plavání bych chodit chtěla, pojišťovna mi na to přispívá. Ale záleží, jestli by někdo z okolí jezdil se mnou. Je to vedle ve městě a protože nemám řidičák, tak bych musela jezdit busem. A to se mi s kočárkem moc nechce. Tak nevím, zkusím to tady s někým pořešit. A já myslím, že by nemocné nemělo být, právě bude odolnější, když se bude otužovat ne? Si teda myslím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 23:18

no ja nevim.vim akorat ze moje neter byla asi 3× kdyz byla malicka a pak furt byla nemocna tak prestaly chodit,ale ona je nemocna porad,ma nakou oslabenou imunitu po brachovy.asi zacnu chodit,mame tu spoustu bazenu co to nabizi a auto mam vlastni,takze muzu jezdit kam chci a nemusim se na nekoho spolehat,ale samotnou by me to taky nebavilo,tak snad sezenu nekoho kdo bude taky chodit.
v okoli tu moc tehuli neni,spis sami stary lidi a nebo uz vetsi deti,tak snad se z nekym skamaradim :roll: :lol:
ale dokud budou strie,tak nikam stejne nevlezu :lol: :lol:

tak ja te teda budu muset opustit :cry: .zitra brzo vstavam,tak abych vstala,tak si musim jit lehnout i kdyz se mi teda vubec nechce.
matyasek sebou strasne sije.prijde mi ze mi snad vyskoci z bricha.jeste mi skace po mocaku,tak mam pocit ze se snad pocuram :oops:
tak se hezky vyspinkej a snad ten tvuj dorazi brzo.
ten muj uz spi jak drevo :roll:

tak se krasne vyspinkej a zitra papa.odpolko budu u nasich a nasi jedou nekam na dve hodky na oslavu,tak budu na internetu :wink: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 23:21

Já budu na netu asi jen tak do 4 hodin. Pak jedeme na oslavu. Tak snad se tady potkáme.
Jinak ti přeji, ať se ti taky hezky spí a Matyášek ať se aspoň trošku unaví. Naši prcci by si asi rozuměli, protože moje prdě dělá přesně to, cos teď popisovala. bolí to jak čert :lol:
Tak teda krásnou noc. Páá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
14.7.07 11:32

Ahojky, hezké skoro poledne :D
Včra jsem od kamarádky přijela domů až ve čtvrt na jednu, jsme se zakecaly, ale bylo to moc fajn, krásně jsme si popovídaly, ona sama vypila tak litr vína :lol:
A Luděk se vrátil po druhé hodině, teď tady leží jak hromádka neštěstí, musí mu být sakra zle :roll: Ale nepřeju mu to, protože už dlouho nikde nebyl, akortá to přehnal s pivkama :lol: Říkal, že už dlouho zase nikam nepůjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
14.7.07 11:34

A znám údajně šetrný recept na vyhánění mimíska. Je to vlastně stejné jako když si potřebujete vyvolat MS. Naložit se do horké vany a pít u toho červené víno nebo ještě líp svařák (skořice, hřebíček). Všechno se to tam dole prokrví a když je mimi připravený, může to vyvolat porod, když připravený není, tak to neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.7.07 11:48

ahojky.
tak zdenek zustal doma a nedokaze mi rict co bude,tak me tak stve ze bych byla radsi kdyby jel do prd… proto ze jsem nej akorat nervozni :evil:

patsy a kolik toho svaraku muzu vypit? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital