Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
13.7.07 22:17

Dalmi, tak mě žravka zatím taky neopustila. Dneska jsem dělala pizzu a dojídala jsem ji před chvilkou. O jogurtech ani nemluvím a dneska jsem taky snědla celý jablečný závin :oops: . Byl sice kupovaný a docela malý, ale i tak. A to jsem se zařekla, že se budu krotit. Cha cha, smějou se mi moje chuťové buňky, jsou silnější, svině !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 22:20

Dalmi, skořici, hřebíček a zázvor mají všude, akorát si myslím že s tím sporýšem lékařským bude problém. Ještě jsem se na něj neptala, ale zkusím to v lékárně nebo někde v bylinkách. A ten maliník už jsi sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 22:22

ja myslela ze s tou zravou to bude tak hrozny jenom prvni tri mesice.jsem byla hoooodne naivni :roll: taky bych sezrala cokoliv kdykoliv i kdyz si rikam ze uz zrat nebudu :roll: :roll:
luci a pijes kolu?ja vim ze by se nemela,ale proste ja aspon trosku musim vzdycky mit.mam z toho vycitky,ale hube se neda porucit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 22:24
Lucošek píše:
Dalmi, skořici, hřebíček a zázvor mají všude, akorát si myslím že s tím sporýšem lékařským bude problém. Ještě jsem se na něj neptala, ale zkusím to v lékárně nebo někde v bylinkách. A ten maliník už jsi sehnala?
nesehnala,ale zitra dopolko se chystam do šipky,to je tady jeden obchod kde maj vsechny bylinky,tak tam urcite ji sezenu.
a kdy to zacnes pit??ja myslela ze tak 38 39tyden,ale mam trochu strach
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

a toho sporyse jsem asi v lekarne zahledla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222

Kolu normálně ne, jen když jsme někde v hospůdce, tak na ni sem tam dostanu šílenou chuť. A když dostanu chuť tak si ji dám,klidně i bez výčitek. Ale já sladké pití nikdy moc nepila, takže i ta kola je vyjímečně. A jestli ty ji piješ po troškách a ne po litrech, tak si taky nic nevyčítej. Chuť je prostě chuť s tím nic nenaděláš, už jsem na to přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 22:26

a koukni jsem.tady pisou jake byliny se nesmi uzivat v tehu a zrovna o skorici pisou ze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 22:27

Já s tím lektrvarem počkám tak do 39 týdne. Když to bude vypadat pořád bledě, asi to zkusím. Dřív ne, nechci nic riskovat. Teď se budu jen prolívat tím maliníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 22:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 22:28

a hrebicek je tam taky,tak na to asi radsi kaslu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 22:29

a sporys taky :! :! :roll:
tak ja se radsi budu prolivat jenom malinikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 22:29

O skořici píšou proto, že ve větším množství může vyvolat stahy dělohy.A o to přece půjde, ne? A taky toho nevypotřebuješ kila. Má se udělat tak litr a pít to po celý den po douškách. Ale na to je ještě brzo. Počkáme do toho 39. týdne a když tak to pak zkusíme spolu, jo? Teda pokud neporodíme samy dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 22:31

no ono se nema nic prehanet,ale ja jsem srab,radsi to necham na prirode nez neco pokazit :cry: .
treba do te doby uz nasi milackove vylezou. :wink:
ja jsem z malim domluvena na zitra,ale radsi jeste pockam,kdyz zdenek bude pryc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 22:34

Taky to nebudu lámat přes koleno. Jedině, že by mě nechali tak týden přenášet, to budu dělat snad všechno ať už porodím.
No jo, ty váš svůj termín vlastně zítra, co? Jsem zvědavá, ale raději to nechej fakt na pozdějc, aby tě třeba nenapadlo jet do té porodky sama autem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 22:36

no na zitra jsme domluveny,ale stejne to nak nevypada :lol:
ja budu u nasich,tak by me odvezly,ale to bych zdenka proklinala.kdyz uz nemuze bejt u porodu proto ze je hysterka,tak pocitam stim ze bude aspon u toho az tam pojedu :roll:
no holt to necham az na pristi sobotu.jinak dneska hlasily v radiu ze porodnice jsou preplneny,ze nastal nakej rodici cas nebo co a hodne porodnic maj plno,tak doufam ze u nas to tak nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí