Poradna duly
Jana Čurdová
to jo..my mame desne malej mrazak a skoro nnic se tam nevejde takze si navarit dopredu nemuzu…
ja bych tak sla k vode… ![]()
Já taky, na koupaliště! Ale co tam, pařila bych se i ve stínu a každej by mi očumoval pupek
Už to musíme nějak vydržet.
tak jsem zpatky z monitoru a z kontroly.delaly mi jenom monitor a merily tlak,tak prej vse o.k ![]()
akorat me na monitoru trochu vydesilo to ze ta cara nebyla porad,ale nekdy kousek chybel,ale dr rikal ze je to o.k,tak snad jo ![]()
ja nic nevarim.byla jsem na obede a tet se natahnu ![]()
lenul tak to je dobre ze cs kleslo.je videt ze hodne odpocivas a misce se dari ![]()
jinak se mi zase v nemocnici smaly ze to jeste nezazily
![]()
se mnou si chudaci uzijou
Ahoj, tak ti ty plány s Matyáškem nějak nevyšly
Hlavně že je vše ok, ještě ho pěkně chvíli nos v pupíku
Čemu se smáli, té houbové příhodě?
no ja uz jsem z tech doktoru zmatena..jeden rika ze do tydne porodim a druhej zas neco jinyho..tak uvidim kdy se Misi bude chtit..
ale s tim CS tady u vas zatim vedu ![]()
Dalmi dobre ze jste ok… ![]()
jo a magnezium mam brat uz 8× denne
to jsou davky co…no ja to vidim tak ze jakmile to prestanu brat tak rodim…
jo smali se kdyz jsem jim rikala ze me chtel zdenda zabit ![]()
rekla jsem mu ze mu to vratim a rano ode mne nechtel ani kafe,proto ze se bal ze jsem mu tam neco dala.pako jedno,musela jsem se nejdriv napit ja
![]()
lenul treba nevedes
,me uz nepsaly jaky ma cs prez mesic ![]()
treba se to u tebe srovna a nakonec budes rodit v terminu ![]()
To jsou dávky jak pro koně
Ale asi je to potřeba. Já jsem zvědavá, jaký budu mít dneska nález CS, naposledy to bylo 2.
patsy jsem rada ze nevysli,kdyz jsme mely tatku pryc.jeste bych rada vydrzela do znameni lev,to je pristi sobota a pak muzu rodit
![]()
tak doufam ze mi to velky CS aspon k necemu bude u porodu a pujde to otevirani rychle..kdyz uz mam ten cipek dost zkracenej..
nevite jaka je normalnni delka cipku??
koupila jsem si konecne ten malinik.nevite kolik se toho muze denne vypit?
Ahoj!
Tak jsem zpátky. V nemocnici jsem odmítla nechat malému udělat jedno vyšetření- magnetickou rezonanci, protože mi v jeho případě přijde zbytečná a zbytečné jeho trápení, protože se to u dětí dělá v celkové narkoze. Pak mě odmítli hospitalizovat s ním na 24hod. denně, tak jsem já zase odmítla hospitalizaci komplet. A světe div se, zatímco minule mi Dr. řekl, že ambulantně ta vyšetření nedělají, tak dneska jiná Dr. mi to ambulantně domluvila
To jsem se nemusela půl roku do předu nervovat, jak to Šimonek zvládne tolik stresu najednou- nemocnice a v zápětí těžká rána osudu
- narození sourozence.
Dr. se ani moc nebránila, že to ruším…myslím, že si oddychla, že se zbaví zase jedné problémové matky, která neposlouchá na slovo doktora
LENULINDO- kolik je normální délka čípku přesně nevím, ale když mi ho UTZ měřili,. tak mi říkali, že zkrácený je pod 4cm.
Jdu se pokusit uspat malýho a snad sama taky schrupnu. Dneska jsem spala necelé 3 hodinky ![]()
no ja ho ppri tom merení mela 2cm..takze asi nic moc..
to je fajn ze to se Simonkem dopadlo dobre..jak kdyby ti to nemohli rict rovnou ze to jdu i bez hospitalizace ze..
Dostala jsem obrovskou pochvalu od Ludě za guláš, musím uznat, že na to, že jsem ho dělala poprvé, je fakt vynikající
![]()
Dala jsem si studenou sprchu (ne že by to pomohlo) a jdu si na chvilku lehnout.