Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
17.7.07 13:51

a uz me to zase boli :roll: .dneska je to nak casto.ja to snad budu stopovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.7.07 13:55

Dalmi, já to vidím tak, že porodíme v rozmezí pár dnů. A taky bych chtěla počkat až po sobotě. v sobotu totiž máme u nás slavnosti, tak bych se tam chtěla jít ještě podívat. i když nevím,jestli v tom hicu nezkolabuju.
A strie mám taky jen na zadku a na pravým prsu trochu. A ja to možná mám taky z těch kalhotek, jak psala Dalmi. Nechtělo se mi kupovat tolik nových, tak jsem se většinou cpala to těch, co jsem nosila před těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 13:58

luci ja se taky cpala do tech kalhotek co jsem nosila pred tehu a pak kdyz jsem si sla koupit novy,tak jsem omylem zase koupila mali a tak me uz stvalo porad chodit kupovat kalhotky,tak jsem byla narvana v malejch :roll: dobre mi tak :cry:

luci tak pockame az po sobote jo :lol: :lol: :lol:
jestly to teda preziju ty vedra :lol: :lol:

a dneska si zdenek porucil k obedu rizky z hub.vim ze to jsou jenom hribky,ale uz mam takovej strach ze i radsi udelam neco jinyho.treba leco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
17.7.07 13:59

Já taky pořád chodím ve stejných kalhotkách jako před těhu :lol: Musí už být pěkně vytahaný :oops:
Myslím, že až začnete rodit, tak to poznáte, i když nepraskne voda, měly by to být o hodně větší bolesti než poslíčce a pravidelný.
Luci, v sobotu už snad nebude takový vedro, má se pomalu ochlazovat. Já bych chtěla jet ještě ve čtvrtek naposled s Luděm do krytéo bazénu, příští pondělí se domluvit s dr. v porodce a pak hurá rodit! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.7.07 14:00

tak raději stopuj, ať nakonec neporodíš doma. Já musím říct, že ty bolesti mám takové divné,někdy mi to ani nepřijde, spíš je to takové nepříjemné a někdy to bolí fakt i docela dost a začne mě píchat jakoby u močáku, ale močák to není. Začínám si připadat jak hypochondr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.7.07 14:03

No snad ty vedra povolí. Slavnosti bych si nerada nechala ujít. Jsou docela vyhlášené a sjíždí se tam skoro celé rodiny a lidi z okolních vesnic. a večer máme vždycky nádherný ohňostroj s hudbou, fakt krásný. A taky tam vždycky potkám spoustu známých, které jsem třeba roky neviděla. Do soboty vydržím a pak přes týden rodím. Už to mám vymyšlené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.7.07 14:04

Ahoj.

Já jsem teda dost zimomřivá, takže asi poprvé v životě mně ty vedra dostávají.
Jinak léto miluju a bez moře a vody bych nemohla být. Teď mám aspoň doma 3 větráky a pouštím je na sebe.

DALMI- poslíčci by měli jít rozehnat, měli by být nepravidelný a hlavně nevedou k otvírání. Kontrakce naopak. Pravidelné nerozehnatelné vedoucí ke změnám v porodních cestách. Ale :! Já jsem se u porodu pravidelných kontrakcí nedočkala. Doma mi na čas šli rozehnat a teď už jsem několikrát měla naprosto pravidelné poslíčky třeba 3 hod po 4-5min. :lol: Ale u poslíčků by se intervaly neměli zmenšovat, zatím co u kontrakcí ano. Tlaky mám taky už asi 5 týdnů :lol: Mně už je to ale jedno, kdy porodím. Jestli budu přenášet, tak to tak asi má být, aby bylo mimčo dopečenější. Začala jsem mít pocit, že to bude až po termínu…Teď už mně čeká do porodu jen oslava narozenin a něco chystání v bytě.

PATSY- nemohla by jsi mi, prosím tě, napsat tel. čísla do Bohunic? Na sály a na ambulaci? Já už je od minula nemám.

Jdu si dát studenou sprchu a pak nakouknu.

Uvažovala jsem o koupališti, že zajdu s malým, ale jednak je fakt, že ta voda je tam určitě větší humuska než v kryťáku a jednak na koupák se chodí lidi vyblbnout a já se bojím, že mně někdo kopne do břicha nebo tak něco.

Jo a kdo budete psát Lidušce, tak ji moc a moc pozdravujte :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 14:04

ja uz si taky pripadam jako hypochondr.nejhorsi je kdyz jsem treba nekde v kramu a zacne me to bolet ze uplne vykriknu kdyz to z nicehonic pichne.vzdycky se na me vsichni vydesene podivaj a mizi pryc aby mi nahodou nemusely pomahat kdybych rodila :lol: :lol: :lol:

holky tak mi nakonec budeme vsechny rodit pristi tydne ne :lol: :lol: .to nevim kdo to tu bude oznamovat :lol: :lol:
jo a patsy kdyz nechces zverejnovat sve cislo nechces mi ho poslat jako sz??ja te nebudu otravovat :lol: :lol: jen kdyby nahodou byl lucosek a evikule a lenulka taky v porodnici :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
17.7.07 14:05

Ahojky,
tak se jen v rychlosti hlásím, je mi příšerný vedro, máme doma 30 st., protože nemáme ještě žaludzie ani závěsy, tak nám sem celý den pere slunce…
Včera jsem byla na kontrole, mimčo je pořád hlavičkou nahoru, brali mi stěry na streptokoka, zítra snad budou výsledky. Jinak vše OK, poslíky nemám a kdyby nebylo tak tragický vedro, tak je mi celkem fajn. Do porodky jdu poprvé pozítří, tak se těším na první monitor a taky jsem zvědavá, co mi řeknou na ten konec pánevní, doufám, že mě rovnou objednají na císaře.
tak se mějte, nejsem schopná víc napsat, lejou ze mě litry potu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 14:05

cibul diky :wink:
ja radsi do bazenu nikam nelezu.mam strach abych neco nechytla takle pred porodem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 14:07

mispulko ahojky.gratuluji ke ko :wink:
to je zvlastni kolik miminek se nam v diskuzi neotocily :cry: ja myslela ze se to tak casto nestava,ale jak vidim,tak jo,ale urcite vam udelaj cisare a aspon se nebudete trapit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 14:08
Lucošek píše:
No snad ty vedra povolí. Slavnosti bych si nerada nechala ujít. Jsou docela vyhlášené a sjíždí se tam skoro celé rodiny a lidi z okolních vesnic. a večer máme vždycky nádherný ohňostroj s hudbou, fakt krásný. A taky tam vždycky potkám spoustu známých, které jsem třeba roky neviděla. Do soboty vydržím a pak přes týden rodím. Už to mám vymyšlené :lol:
aby jsi neporodila tam :lol: :lol: :lol: ja uz radsi nikam nelezu.chtela jsem jeste objed babicky,ale obe mam 70km od plzne,tak radeji uz nikam nejezdim abych neporodila nekde po ceste
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
17.7.07 14:11

Dalmi co je to sz?
Cibulko, mám jen tel. na ambulanci por. sálu: 532 233 962
Mišpul, ty naše potvůrky se snad už neotočí :( Taky spolíhám na plánovaného císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 14:12
Patsy píše:
Dalmi co je to sz?
Cibulko, mám jen tel. na ambulanci por. sálu: 532 233 962
Mišpul, ty naše potvůrky se snad už neotočí :( Taky spolíhám na plánovaného císaře.
no soukroma zprava.nahore nad textem :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.7.07 14:13

DALMATINKO, já myslím, že by to byla šílená náhoda, kdyby jsme odrodily všechny naráz a ještě před termínem :lol: :lol: Až budeme ve 42tt, tak si na tyhle diskuze, že už by to šlo vzpomeneme, jo? :lol: Tipuju, že většina z nás porodí až v termínu tedy mezi ukončeným 38tt a 42tt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí