Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
17.7.07 16:12

Potencionální kupec je asi pěkně na palici. Tak jen doufej, že z toho aspoň něco bude a ne že bude jen otravovat a pak odjede bez ničeho. Luďovi by určitě bodlo vychlazené pivíčko. Máš nachystáno? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
17.7.07 16:15

Oni teď všichni někam odjeli, tak nevím, doufám, že to aspoň koupí :roll: Celej kastl piveček se pořád chladí ve sklepě 8) Nebudu ho přece podporovat v alkoholismu :lol:
Nějak se dneska nemůžu dojíst, na oběd jsem měla ve dvanáct u našich rýžový nákyp (studený od včerejška), na sváču jsem měla hroznou chuť na sýr a papriku, potom jsem ještě zbouchla banán a malou broskev a zase bych něco jedla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.7.07 16:20

tak to já jsem dnes jaksi bez chuti. ve 12 jsem měla jogurt a teď s Vítou trochu oběda. A jinak jsem zvalila půlku melounu, byl krásně vychlazený. Jinak je mi nějak blivno, asi z toho vedra, takže ani chuť nějak není. ale třeba mě to přepadne večer, to bude horší.
Už mě zase začlo pobolívat břicho. Jdu se natáhnout. Kouknu později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
17.7.07 17:44

Taky jsem si šla lehnout, ale vzápětí zvonila tchýně, přinesla mi broskve a nějaký oblečky na malou, který se mi sice moc nelíbí a jsou ze sekáče, ale neodmítla jsem :lol: V nejhorším případě jí to budu oblíkat jen na její návštěvy :lol: :lol:
Luděk teď s tchánem dozdívá okno, jedno totiž blbě změřil a vysekal moc velkou díru, takže to napravuje :roll:
Už se mi smaží karbenátky k večeři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
17.7.07 18:38

ahooj holky..

teda vy jste se dnes zas rozjeli..ale to je dobre..jen jsem to jeste nestacila vsechno precist…

skoncila jsem u toho prenaseni…doufam ze to me neceka..za dva dny me zacina 36 tyden..tak jsem rada ze jsme to ze smudlou aspon takhle vydrzeli…

jinak ja uz to dnes nevydrzela a byla jsem u tety v bazenu..bbyla to parada…ma jen takovej malej takze jsem tam jen tak sedela a chladila..no chladila voda mela 28 stupnu..ale bylo to prijemny..a MIsi se to asi taky libilo…bricho me ani jendou nestvrdlo :)

holkam co byli na kontrolach gratuluju k dobrym vysledkum…

jinak moje cislo je 603848119..tak si ho muzete nekdo ulozit jestli chcete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
17.7.07 19:50

Ahoj holky,

tak jsme to dalsi vedro ve zdravi prezili :D Dokonce jsem byla dopoledne s kamaradkou v jednom detskem obchudku a koupila prebalovaci podlozku na prebalovaci pult :wink:

Teda, tak jsem vam vyfotila brisko a postylku, ale prispevek jste asi nekde v tom mnozstvi zahrabaly, protoze mi to nikdo nepochvalil :cry: Asi neni co a ja se tolik snazila :wink:

S tim prenasenim je to uz ted jine nez to byvalo driv, ja jsem taky prenasena. Ted se miminka nechavaji prenaset maximalne 2 tydny a pak se rychle vyhani ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 19:55

klaudul ja si vubec novych fotk nevsimla,ale postylka je krasna a brisko jeste mnohem krasnejsi :! :wink: urcite se v ni bude mimiskovy krasne spinkat :wink:

a vedro jsem teda taky dneska prezila,ale bylo to fakt na hrane. :lol: jsem rada ze uz je vecer.tetko me ale chyta zrava a ja nic nemam :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 19:58

lenul ahojky,jsem rada ze brisko je o.k :wink:
ja radsi dneska ani zbytecne ven nechodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
17.7.07 20:02

Dalmi, mne je to jasny, ze jste si toho nevsimly :D Dekuju, trochu me taky konecne poskocilo, mela jsem ho proti vam porad takove malinke :lol:

Jsem zvedava, kdo bude rodit jako prvni :D Ja si myslim, ze budu rodit posledni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 20:10

klaudul to vis ja tam koukam jenom kdyz jsem na to upozornena a nebo kdyz najdu fotky primo zde :lol:
ale brisko ti fakt poskocilo.porad jsi ho mel tak malicky a tet uz nas dohanis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 20:13

klaudul ja jsem taky strasne zvedava jak to tetko pujde a doufam ze ja nebudu posledni.to by me pekne stvalo kdyby jste vsichni uz mely miminka a ja se tu parila z pupkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 20:23

jee a tet jsem si vsimla ze konecne se taky ukazala gabi :lol: gabi zitra to hned opravim :wink: a proc nechodis casteji?mas hodne prace a nebo na nas jen tak kasles? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 20:28

holky vite ze uz me to stve si tu psat sama ze sebou :lol: :lol: to jste vsichni pryc?

ja dneska rozbila asi tak 20 sklenicku co jsem tehu.jsem tet takova neikovna.za chvilku nebudeme mit z ceho pit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
17.7.07 20:39

Ahoj všem… :-)
Ráno se vrátil Radek a má ještě týden neschopenku, ale vazy to prý nejsou :potlesk: a bude teď denně chodit na rehabilitace. Tak jsem ráda. No ale vytáhla jsem ho na ten předporodní kurz…jeli jsme busem ve 12hodin a museli jít z bus. nádraží až k nemocnici pěšky(o půl jedné v největším hnusu asi 10minut-s pajdáním Radka tak 20min). Radek po cestě málem vedrem umřel :roll: :-( , ale hlavně mu zas prdlo v koleni :nevim: . Tak jsem si vyslechla 100 sprostých slov (ne na mě ale na koleno, leč poslouchat to musím já) :roll: , no snad se mu to tam zas nezmrvilo. Kurz docela v pohodě, prohlídka porodnice, novorozeneckého(byl tam krásný malý čerstvě narozený pankáček, nemohla jsem se na něj dívat, hned jsem se dojímala a slzela) a pak přednáška. Je to tam pěkný a nový, ale do vody nerodí a vůbec zatím stále vede porodnice Litomyšl. :wink: I když kdybych chtěla epidurál-v Ústí nad Orlicí je ZDARMA 8O a v Litomyšli se za něj platí 3500!!! Ale o něm stejně neuvažuju. Takže to byl výlet smrti, nazpět nás vzal naštěstí taťka autem. Doma sprcha a pak jsem si pěkně schrupla. :)

K přenášení: Já jsem 14 dní :roll: po termínu. Mamka přenášela všechny 3 děti. Tak „brutální“ poslíčky jako Dalmi a Lucošek nemám, ale břicho tvrdne docela často a to píchání dole, jakoby do močáku až k čípku, občas bolesti jako při menses…KO mám už ve čtvrtek, tak jsem straašně zvědavá. Ale přenášet rozhodně nehodlám…hihi, moc podvědomí. 8)

Klaudul:Postýlka je mooc pěkná a pupík je taky fotogenickej :lol: , mohlas hodit fotku i s obličejem, abysme posoudily celkovou kompozici :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 20:43

evikul tak to je dobre ze manzel uz je v poradku a urcite to tak uz zustane :wink:
a radkovy se nedivim ze po 20 minutach umiral.to ja dneska umirala po dvouch 10 co jsem byla ze psem a bez klicu :roll:
taky se furt chystam na tu prohlidku pordniho salu,ale ja vim ze nez se k tomu dokopu,tak tam budu rodit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí