Poradna duly
Jana Čurdová
Potencionální kupec je asi pěkně na palici. Tak jen doufej, že z toho aspoň něco bude a ne že bude jen otravovat a pak odjede bez ničeho. Luďovi by určitě bodlo vychlazené pivíčko. Máš nachystáno? ![]()
Oni teď všichni někam odjeli, tak nevím, doufám, že to aspoň koupí
Celej kastl piveček se pořád chladí ve sklepě
Nebudu ho přece podporovat v alkoholismu ![]()
Nějak se dneska nemůžu dojíst, na oběd jsem měla ve dvanáct u našich rýžový nákyp (studený od včerejška), na sváču jsem měla hroznou chuť na sýr a papriku, potom jsem ještě zbouchla banán a malou broskev a zase bych něco jedla ![]()
tak to já jsem dnes jaksi bez chuti. ve 12 jsem měla jogurt a teď s Vítou trochu oběda. A jinak jsem zvalila půlku melounu, byl krásně vychlazený. Jinak je mi nějak blivno, asi z toho vedra, takže ani chuť nějak není. ale třeba mě to přepadne večer, to bude horší.
Už mě zase začlo pobolívat břicho. Jdu se natáhnout. Kouknu později.
Taky jsem si šla lehnout, ale vzápětí zvonila tchýně, přinesla mi broskve a nějaký oblečky na malou, který se mi sice moc nelíbí a jsou ze sekáče, ale neodmítla jsem
V nejhorším případě jí to budu oblíkat jen na její návštěvy
![]()
Luděk teď s tchánem dozdívá okno, jedno totiž blbě změřil a vysekal moc velkou díru, takže to napravuje ![]()
Už se mi smaží karbenátky k večeři ![]()
ahooj holky..
teda vy jste se dnes zas rozjeli..ale to je dobre..jen jsem to jeste nestacila vsechno precist…
skoncila jsem u toho prenaseni…doufam ze to me neceka..za dva dny me zacina 36 tyden..tak jsem rada ze jsme to ze smudlou aspon takhle vydrzeli…
jinak ja uz to dnes nevydrzela a byla jsem u tety v bazenu..bbyla to parada…ma jen takovej malej takze jsem tam jen tak sedela a chladila..no chladila voda mela 28 stupnu..ale bylo to prijemny..a MIsi se to asi taky libilo…bricho me ani jendou nestvrdlo ![]()
holkam co byli na kontrolach gratuluju k dobrym vysledkum…
jinak moje cislo je 603848119..tak si ho muzete nekdo ulozit jestli chcete…
Ahoj holky,
tak jsme to dalsi vedro ve zdravi prezili
Dokonce jsem byla dopoledne s kamaradkou v jednom detskem obchudku a koupila prebalovaci podlozku na prebalovaci pult ![]()
Teda, tak jsem vam vyfotila brisko a postylku, ale prispevek jste asi nekde v tom mnozstvi zahrabaly, protoze mi to nikdo nepochvalil
Asi neni co a ja se tolik snazila ![]()
S tim prenasenim je to uz ted jine nez to byvalo driv, ja jsem taky prenasena. Ted se miminka nechavaji prenaset maximalne 2 tydny a pak se rychle vyhani ven ![]()
klaudul ja si vubec novych fotk nevsimla,ale postylka je krasna a brisko jeste mnohem krasnejsi
urcite se v ni bude mimiskovy krasne spinkat ![]()
a vedro jsem teda taky dneska prezila,ale bylo to fakt na hrane.
jsem rada ze uz je vecer.tetko me ale chyta zrava a ja nic nemam ![]()
lenul ahojky,jsem rada ze brisko je o.k ![]()
ja radsi dneska ani zbytecne ven nechodila
Dalmi, mne je to jasny, ze jste si toho nevsimly
Dekuju, trochu me taky konecne poskocilo, mela jsem ho proti vam porad takove malinke ![]()
Jsem zvedava, kdo bude rodit jako prvni
Ja si myslim, ze budu rodit posledni ![]()
klaudul to vis ja tam koukam jenom kdyz jsem na to upozornena a nebo kdyz najdu fotky primo zde ![]()
ale brisko ti fakt poskocilo.porad jsi ho mel tak malicky a tet uz nas dohanis ![]()
klaudul ja jsem taky strasne zvedava jak to tetko pujde a doufam ze ja nebudu posledni.to by me pekne stvalo kdyby jste vsichni uz mely miminka a ja se tu parila z pupkem ![]()
jee a tet jsem si vsimla ze konecne se taky ukazala gabi
gabi zitra to hned opravim
a proc nechodis casteji?mas hodne prace a nebo na nas jen tak kasles?
![]()
holky vite ze uz me to stve si tu psat sama ze sebou
to jste vsichni pryc?
ja dneska rozbila asi tak 20 sklenicku co jsem tehu.jsem tet takova neikovna.za chvilku nebudeme mit z ceho pit ![]()
Ahoj všem… ![]()
Ráno se vrátil Radek a má ještě týden neschopenku, ale vazy to prý nejsou
a bude teď denně chodit na rehabilitace. Tak jsem ráda. No ale vytáhla jsem ho na ten předporodní kurz…jeli jsme busem ve 12hodin a museli jít z bus. nádraží až k nemocnici pěšky(o půl jedné v největším hnusu asi 10minut-s pajdáním Radka tak 20min). Radek po cestě málem vedrem umřel
, ale hlavně mu zas prdlo v koleni
. Tak jsem si vyslechla 100 sprostých slov (ne na mě ale na koleno, leč poslouchat to musím já)
, no snad se mu to tam zas nezmrvilo. Kurz docela v pohodě, prohlídka porodnice, novorozeneckého(byl tam krásný malý čerstvě narozený pankáček, nemohla jsem se na něj dívat, hned jsem se dojímala a slzela) a pak přednáška. Je to tam pěkný a nový, ale do vody nerodí a vůbec zatím stále vede porodnice Litomyšl.
I když kdybych chtěla epidurál-v Ústí nad Orlicí je ZDARMA
a v Litomyšli se za něj platí 3500!!! Ale o něm stejně neuvažuju. Takže to byl výlet smrti, nazpět nás vzal naštěstí taťka autem. Doma sprcha a pak jsem si pěkně schrupla. ![]()
K přenášení: Já jsem 14 dní
po termínu. Mamka přenášela všechny 3 děti. Tak „brutální“ poslíčky jako Dalmi a Lucošek nemám, ale břicho tvrdne docela často a to píchání dole, jakoby do močáku až k čípku, občas bolesti jako při menses…KO mám už ve čtvrtek, tak jsem straašně zvědavá. Ale přenášet rozhodně nehodlám…hihi, moc podvědomí. ![]()
Klaudul:Postýlka je mooc pěkná a pupík je taky fotogenickej
, mohlas hodit fotku i s obličejem, abysme posoudily celkovou kompozici
![]()
evikul tak to je dobre ze manzel uz je v poradku a urcite to tak uz zustane ![]()
a radkovy se nedivim ze po 20 minutach umiral.to ja dneska umirala po dvouch 10 co jsem byla ze psem a bez klicu ![]()
taky se furt chystam na tu prohlidku pordniho salu,ale ja vim ze nez se k tomu dokopu,tak tam budu rodit
![]()