Poradna duly
Jana Čurdová
Klaudule, já dělala k obědu houbový palačinky a myslela jsem, že u toho vedrem zdechnu.
Chtěla jsem udělat klukům večer buchtu (přijdou 2 kamarádi za Radkem, ale horká trouba by jen zvýšila teplotu doma…KAŠLU NA TO. ![]()
Jinak Lucosku me taky mlezivo tece uz silene dlouho…
a CS 5 jsem mela uz pred tremi tydny..tak snad jak vy:,–(im to magnezko tak porodim…a cipek jsem nna mereni mela jen 19mm takze skoro nic..jestli ja budu prenaset tak se picnu ![]()
Lenul a jsi taky už otevřená? já jsem sice jen na jeden prst, ale doktor říkal, že už jdu do finiše. To by mě teda nasr …, kdybych nakonec přenášela. Já hned všechny kámošky obepsala, že skoro rodím
![]()
Jo, zase jedna „dobrá“ zpráva…jím všechno, ale tohle jsem naštěstí nepozřela http://www.novinky.cz/…2_q8n6s.html
lenulinda píše:
Lucosku no uz abys porodila jsem zvedava co budes mit
tak to jsme dvě. úplně hořím nedočkavostí, ale jsem za to ráda. to je teprve vzrůšo ![]()
no to nevim asi nejsem…jeste tam mam 19mm toho cipku..teda mela jsem pred 10 dny…
neboj urcite porodis brzo..dej si nnejakou delsi prochazku a teplou vanu( ikdyz v tech vedrech nevim) a pujde to samo ![]()
a taky te tam ta hlavicka dole tak tlaci?? jak kdyz jdu tak strasne..
Lucosku, stejne Te obdivuju, ja bych to nevydrzela. Ja Ti tipuju kluka podle te fotky z ultrazvuku, jak jsi tenkrat posilala, tak uvidime, jestli se trefim ![]()
Mě právě říkal, že čípek mám skoro spotřebovaný a na pohmat už měkký, no a že jsem otevřená na ten prst. Ale žádné číslo jak velký (nebo spíš malý) čípek je, mi neřekl. Tak to jsem na tom možná o trošku líp jak ty. Mě asi něco picne, jestli nakonec budu přenášet. Ale já to ještě podpořím tou vanou a bude to.
Evikul, tak to je mazec. A já zrovna dneska zblajzla rybí salát, protože jsem na něj dostala šílenou chuť. Ale bylo to od jiné firmy, než píšou, tak snad to bude v pohodě.
Klaudul, udělalas mi chutě s těma těstovinama, taky bych si něco dobrého dala.
Klaudul, taky to byl ale boj, vždycky když se mě na to u ultrazvuku ptali, jestli chci vědět co to bude, tak jsem se musela fakticky kousnout do rtu a pořádně. Ale jsem fakt ráda, že jsem to vydržela, u druhého takové nervy asi mít nebudu ![]()
A podle 3D, co jsem ukazovala známým taky všichni tipujou kluka. Tak jsem zvědavá, jestli se to teda potvrdí. Vítek by byl přešťastný, i když holku by samozřejmě taky bral
Ale víte jak to je chlap je chlap, a chlap chce skoro vždycky prvního kluka.
Taky přemýšlím, co k večeři…každopádně ale něco studeného. Těstoviny chci dělat zítra, se špenátem.
Mně zítra šlehne, jestli mi dr. řekne, že jsem bez nálezu. I když jsem taky slyšela, že to někdy jde z nuly hned k porodu. Uvidíme. Ale já chci ještě vydržet aspoň dva týdny, aby to bylo ok, radši tři (víc ale ani ránu
)
Ja jdu na kontrolu v patek, tak uvidime, jestli se neco zmenilo. Minule jsem byla zavrena na zavoru ![]()
Lucosku, tak doraz, udelala jsem toho zase nejak moc
Je to moc dobry, zrovna to u vas jim
Ale vedro mi je u toho sileny…
Jeste vam napisu jednu radu, co se mi podarila ziskat. Kdybyste nahodou nekdo trpel na krecove zily (jako ja, ktera to ma po babicce a v tehotenstvi se ji to zhorsilo:( ) a doporucili vam puncochy k porodu, tak si nechte od praktickeho lekare napsat doporuceni a misto 620 Kc zaplatite 60 Kc. To uz je celkem rozdil, ne?
Akorat nevim, jak a kdy si je budu prakticky oblekat. V 1. dobe porodni je mit nechci kvuli sprse a tak a na zacatku 2. doby porodni uz asi nebudu schopna si je navleknout, tak vlastne nevim, jestli mi jsou k necemu ![]()