Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi, taky mě děsíš!!! Ne že bys nebyla manuálně zručná, ale ty tvý historky svědčí o tvém štěstí, tak BACHA
![]()
Já mám jednu zprávu, docela takovou výstižnou:
Chci Vám svým jménem oznámit, že dnešního dne v tolik a tolik vydalo bříško mojí maminky tajemství jménem ..... . Vážím … a měřím … Všichni tři jsme v pořádku.
Co vy na to? Mě to přijde docela hezké ![]()
Dalmi, a to nemůže udělat Zdenda až přijde. Při tvé smůle tam na tebe ještě něco spadne
![]()
tak jsem to prezila ve zdravy
hned to tu vypada lip.mam radost,jeste to tam musim vyluxovat.
ona zije totiz na balkone kocka a ma tam zachod i hracky a skrabatka,tak jsem chtela aby to tam mela hezky
a nedrzela se tam havet ![]()
mam radost z dobre odvedeny prace
![]()
je zvlastni ze i ty zvirata uz me znaj,ze vetsinou vse skonci nakou katastrofou,tak kdyz neco delam,tak vzdycky zmizi z dohledu
![]()
zdenda by zase vse udelal napul.znate chlapi ![]()
luci ta zprava je hezka
doufam ze taky neco vymyslim do te doby,ale stejne to pak skoro vse bude posilat zdenda,tak buh vi co on zase vymysli
![]()
holky davaj v telce o te listerii.
myslite ze i takle tesne pred porodem by to mohlo miminku ublizit??
Jsem ráda, že se ti nic nestalo. Hned je lepší pocit, co? Ony ty zvířata už taky asi ví, kdy mají zmizet z dohledu
![]()
Já budu muset začít trošku s úklidem. Ve dvou místnostech máme takové docela skladiště, tak ať se s tím pak nese… až přijedu domů. To by taky doktorka na mě mohla zavolat sociálku ![]()
Dalmi, já doufám, že teď už je docela pozdě na to, aby to mohlo něco mimi udělat. Ale člověk nikdy neví. Já jsem zrovna dneska blb sežrala rybí salát. No nejsem já to debil? Nejradši bych si nafackovala
![]()
luci ty jsi mela rybi salat
no to bych mela strach i bez listerie.v takovym vedru jsem nikdy salaty nejedla.
byl to aspon nakej takovej ten uzavrenej nebo kupovanej na vahu??
nejhorsi rikaly ze jsou ty vazeny a pak ty v tech vanickach.tetko zrovna rikaly ze to bylo i v rybim salatu labuznik ![]()
Lucošek píše:ja nastesti vsechny skladiste uz zlikvidovala a vsechny nesmysli jsem vyhazela.zdenek vsechno schovava ze se to bude hodit
Jsem ráda, že se ti nic nestalo. Hned je lepší pocit, co? Ony ty zvířata už taky asi ví, kdy mají zmizet z dohledu![]()
Já budu muset začít trošku s úklidem. Ve dvou místnostech máme takové docela skladiště, tak ať se s tím pak nese… až přijedu domů. To by taky doktorka na mě mohla zavolat sociálku
Když já na něj měla strááášnou chuť a ta mi zatemnila mozek. Měla jsem vakuově balený, a úplně čerstvý (teda podle vytisknutého datumu výroby).A nebyl to ten, co byl v tom článku od Evči. Tak snad to nic nebude. ![]()
Já mám pocit, že na podzim říkali, že na konci těhu může vyvolat předčasný porod…to už by nám tolik nevadilo. Já si se salátama taky nemůžu pomoct a jim je i teď. Ale ne ty vážený, ty mi přijdou podezřelý od pohledu.
Dalmi, a koč. WC máš na balkóně i v zimě? My ho máme v kuchyni a jeden kocour je pako a neumí svýho hovňouse zahrabat a to je pak labůžo. ![]()
My (respektive spíš Víťa) taky schováváme kde co. Někdy se to fakt hodí, ale spíš je to jen na obtíž a zabírá to místo. A špatně se to pak likviduje.
No, já to asi dneska ukončím. Začíná mě zase bolet bříško, tak se půjdu natáhnout s maliníkovým čajem. Třeba to trošku popožene
Kdyby něco, můžu psát i o půlnoci? Abyste na mě pak nenadávaly, že vás budím kvůli blbostem ![]()
evikul mame takovej ten zaviraci zachod,takovou tu uzavrenou boudu z litackama aby to nesmrdelo a mame to tam celej rok.do dveri jsme nechaly za:,–(it taky takovy litacky co se sami zavrou a netahne sem a je to super.vubec tady nikde neni zadnej pisek,smrad nic.musim se priznat ze ji to cistim vzdy tak jednou za tri tydny,ne kazdej den ![]()
Lucošek píše:luci ja cetla ze trochu listerie je skoro ve vsem,ale tak mali mnozstvi ze to neublizi,tak nemej strach.to uz by musela bejt fakt velka nahoda aby to byl zrovna ten nakazenej salat
Když já na něj měla strááášnou chuť a ta mi zatemnila mozek. Měla jsem vakuově balený, a úplně čerstvý (teda podle vytisknutého datumu výroby).A nebyl to ten, co byl v tom článku od Evči. Tak snad to nic nebude.