Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
18.7.07 18:38
Klaudule píše:
Dalmi, dopisem, musis tam poslat ty kopie uctenek :wink:
nojo,to me nenapadlo :oops: jsem blba.uz mam fakt tehu demenci a okopirovala jsi to teda nebo mas dva doklady?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
18.7.07 18:38

pani co byla se mnou na pokoji tak mela chlapecka..a doma uz ma holcicku..a rikala ze je to teda uplne jiny to utirani zadecku pri prebalovani..ze prvni den taky vubec nevedela jak mu ho ma chytnout :)

no jsem zvedava s tou velikosti miminek..dr. me ted v pondeli teda rikala ze pekne vyrostla..ale ja bych chtela maly miminko.. tak do 3 kil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
18.7.07 18:39
dalmatinka píše:
Klaudule píše:
Dalmi, dopisem, musis tam poslat ty kopie uctenek :wink:
nojo,to me nenapadlo :oops: jsem blba.uz mam fakt tehu demenci a okopirovala jsi to teda nebo mas dva doklady?

Okopirovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 18:41

lenulko treba ma jenom miska dlouhy nohy a bude z ni modelka,to neznamena ze bude obrovska,tak nemej strach :wink:
a stim utiranim doufam ze me nauci v porodnici :lol:

klaudul diky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
18.7.07 18:42

Hodila jsem do galerky fotku prebalovaciho pultu s podlozkou, ktery mi udelal manzel kamaradky na pracku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 18:43

klaudul,to je super :wink: podlozka fakt krasna a kamos je sikovnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
18.7.07 18:46

Luci, pohlavní orgány jsou u miminek v bříšku nateklý, takže to laika na UTZ může zmást…Jen tě chci trošku znejistit, ať je to fakt překvápko :lol: :lol: :lol: Jo a kamarádka viděla fotku novorozence a chválila známým-pěkný hošíček a oni, že to je holčička :oops: :lol: Takže i po porodu, jak je všechno nateklý, tak se to nemusí lehce poznat. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
18.7.07 18:46

Luci, pohlavní orgány jsou u miminek v bříšku nateklý, takže to laika na UTZ může zmást…Jen tě chci trošku znejistit, ať je to fakt překvápko :lol: :lol: :lol: Jo a kamarádka viděla fotku novorozence a chválila známým-pěkný hošíček a oni, že to je holčička :oops: :lol: Takže i po porodu, jak je všechno nateklý, tak se to nemusí lehce poznat. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.7.07 18:47

Dalmi, v porodce ti určitě poradí, jak s tím máš zacházet, toho já se nebojím.
Spíš mám strach z toho nošení celkově, mám hrůzu z toho, že mi prďolka nějak spadne nebo něco, dokonce se mi o tom i zdá :(

Lenul, já bych taky chtěla menší miminko, ale naposled Dr. říkal, že to asi drobeček nebude.Ale jen mi tak prohmatal břicho, UTZ nedělal, tak vůbec nevím, jak na tom jsem. Snad to nebude ten obřík :lol:

Klaudul, taky moc chválím. Je to parádní, kamarád je šikovný, tak ho pochval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 18:48

luci taky te musim trochu znejistet :lol:
moje svagrova byla na 3d a rekly ji ze to je jasnej pytlik a oni si to taky myslely a je z toho neter nelinka :lol: .mela ji teda fakt oteklou,ale je to buchticka :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.7.07 18:50

To já všechno vím holky, sama jsem pořád nejistá a budu dokud neporodím. Ani doktoři to kolikrát neřeknou najisto. A abyste věděly, já vás všechny taky budu napínat a napíšu, že se nám narodila prďolka místo jména a bude to :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 18:51

luci tak z toho strach nemej ze mu neco udelas nebo ze ti upadne.ja si myslim ze kazda zenska ma ten materskej instinkt a miminka rychle rostou :lol: :wink:

ja se tetko tak rozcilila :lol: .zase tu lezl po zemi pavouk,ale malickej,tak jsem se rozcilila a zacla jsem vyklizet celej balkon.mame tam strasne kramu tak vsechno hazim do pytle a vyhodim,urcite se v tom ty mrchy pavouci drzi.horsi bylo ze tam byly dve takovy obr velky desky ,tak ty jsem teda presoupala aspon do chodby nez prijde zdenek z tenisu a hned ho stim vyzenu do popelnice,to bude zase reci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.7.07 18:52

Nemám si změnit metřík, když mi to teď počítají zase podle PM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 18:52
Lucošek píše:
To já všechno vím holky, sama jsem pořád nejistá a budu dokud neporodím. Ani doktoři to kolikrát neřeknou najisto. A abyste věděly, já vás všechny taky budu napínat a napíšu, že se nám narodila prďolka místo jména a bude to :lol: :lol:
no to si zkus :twisted:
hned chci hlaseni a doufam ze v prvni vete hned bude jmeno abych vedela a nemusela hltat kazdy slovo :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
18.7.07 18:55

Holky, diky moc za chvalu, kamaradovi to vyridim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie