Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
18.7.07 22:33

Ten hotel je obsazenej jen občas, nejvíc jezdí v létě a většinou se netrefí do hezkýho počasí, takže paří vevnitř a to k nám není slyšet, ale dneska jim to fakt vyšlo :twisted:
Byli jsme s Luděm aspoň v bazénu, bylo to fajn, jen trochu moc lidí. Je divný, že lidi jezdí do krytýho bazénu, když je takovýhle počasí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 22:36

Dívám se teď na čt2 na královnu Alžbětu a to je nechutný, jak se minimálně 60ti letá ženský miliskuje s mladíčkem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 22:39

patsy a to se nebojis ze neco chytnes?ja bych se bala.dokonce nevlezu ani u babi do bazenu a tam nikdo krome nasi rodiny nechodi,ale stejne se tam obcas koupou neter a sestrenice a bratranci,tak mam strach kdyz jsem tehu :oops:

patsy me to taky prijde nechutny.nevim proc,ale kdyby byl chlap starsi,tak to tak divne nevypada jako tahle baba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 22:45

Nebojím se, protože jsem nikdy z žádné vody nic nechytla. Do tohoto bazénu jezdíme víc jak čtyři měsíce každej týden, takže to mám ověřený :wink: Respekt (nebo spíš odpor) mám spíš z takových těch rybníků brčálníků, štítím se ryb :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 22:48

Jdu si dát sprchu a za chvíli jsem zpátky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 22:49

no asi jsi odolna.ja nikam nelezu a stejne mam kvasinky :roll:

tetko se mi udelal i nakej malej pupinek a svedi a tak mam strach jestly nemam nakej opar nebo co,ale treba je to jak jsem se potila :oops: :roll:
jinak ja z vody taky nikdy nic nechytla a z more taky ne.
ty jsi sama doma?
ja se chystala spat,ale zjistila jsem ze jsem jeste nevypila svuj salek z maliniku,tak se snazim to vypit.je to docela i dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 22:55

taky se jdu osprsit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:05

Ne, Luďa už spí, musí ráno vstávat do práce. Zavřel si v ložnici okno, aby ho nerušili ti ožralci, tam musí být nedýchatelno, asi mu ho jdu nenápadně otevřít, aby se mi dobře usínalo.
Dneska jsem maliník taky neměla, ani nevím proč, asi jsem byla líná si ho udělat :lol: V těhle vedrech ho stejně piju studenej, tepej bych do sebe nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:09

Fuj, v tý ložnici je fakt otřesně :-( Ať už ti idioti zavřou huby :! :! :! :twisted: ať můžu aspoň vyvětrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:12

jsem si dala rovnou vanu.nebavilo me tam stat.akorat jsem ji mela docela studenou a tet me boli bricho a taky me dneska porad boli prsa jako na zacatku tehu.tetko me dlouho nebolely a tet snad zase zacly rust nebo co :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:14
Patsy píše:
Fuj, v tý ložnici je fakt otřesně :-( Ať už ti idioti zavřou huby :! :! :! :twisted: ať můžu aspoň vyvětrat
:? to se divim ze uz je nekdo neutisil.u nas plati po 22 druhe hodine klid a jakmile je po 22 tak vse uplne stichne ,jinak by zavolal nekdo policajty.jeste o vikendu se to kolikrat protahne,ale v tydnu je tu vsude klidek.
ja teda bydlim na okraji u reky,tak tady rvou jenom ptaci a kocky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:14

To musela být rychlo vana, když si dávám vanu, tak je to minimálně na půl hodiny :lol: Mě před pár dny bolely na dotek, ale teď už zase ne, asi už se to všechno chystá :lol: A Inna mi asi za chvíli hlavou prokopne břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:16

Sem občas policajty někdo zavolá, ale není to stejně k ničemu, já je určitě volat nebudu. Nehraje jim tam hudba, jen se prostě nahlas baví :evil: Snad se brzo užerou a usnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:16

:lol: :lol: ožerou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:18

to matyasek je dneska nakej klidnej.jinak kope skoro celej den,ale dneska jsem mela az chvilkama strach,ze jsem si musela zatrast brichem a chytnout ho za nohu :lol:

ja davam vzdy rychlovanu.nebavi me tam lezet kdyz nemam co cist a hlavne uz je hodne hodin a porad si pripoustet vanu jsem nechtela abych nerusila lidi z baraku.mi tu totiz mame jenom karmy a kdyz pustis teplou,tak je to slyset po celim baraku jak se zapne ta karma :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí