Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
18.7.07 23:43
Patsy píše:
Před spaním ho radši nepiju, lítám pak v noci víc na malou.
no to ja taky,ale litam stejne,tak je to jedno :lol:
ja prez den totiz nemam moc zizen,ale v noci porad piju.to vypiju normalne litrovou flasku vody :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:44

Tlačí právě hodně, nemůžu se pořádně ani ohnout, není to moc příjemný a bolí mě žebra. Ale jsem ráda, že se hýbe, aspoň vím, že je v pořádku.
Nebojíš se, že ti ty nehty budou vadit při péči o miminko? Já je teď nosím hodně krátký, abych si zvykala. Bojím se, že bych ho s dlouhýma mohla škrábnout nebo píchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:48

patsy ja si tetko taky necham udelat jenom strasne kratoucky aby nepresahovaly brisko prstu.jenom decentni francouzkou manikuru a fakt kratouckou.to se nebojim ze bych pak matymu nak ublizila :wink: z dlouhejma bych se ale bala :wink:

no musi to bejt fakt neprijemny,ale hlavne ze je inuska v poradku a za chvilku uz bude venku,tak se zase budes moc ohnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:52

Já jsem si právě všimla, jak jsi dneska fotila ten vchod pro kočku, že je máš hodně dlouhý :lol: Ale když to zkrátíš, tak mu určitě neublížíš :lol:
No první dva dny po císaři jsou prý na ležení, musíš se učit chodit apod., takže to se určitě neohnu, ale čtvrtý den už je to ok :D Jsem se s tím císařem už úplně smířila, tak doufám, že mě v pondělí dr. nepřekvapí a neřekne mi, že to bude jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:53

uz mam zase poslicky. :roll: je divny ze se na porod tak strasne tesim a uz bych rodila,ale kdyz me v noci vzdy chytnou naky velky bolesti,tak se snazim strachy rychle usnout a rikam si ze dneska jeste nechci :lol: :lol:

tak ja si pujdu pomalu lehnout.caj uz jsem vypila,vsechny moje lasky uz taky spi,krome matyaska,ten se rozhodl ze me prokopne panev :roll: ¨,tak si pujdu lehnout knim at zitra vstanu :roll:

patsy tak drzim palce at ty blbci toho nechaj a jdou taky spat a kdyby se ti nechtelo,tak si tady precti o porodech.ja to ctu porad.vsechny porody mi prijdou tak jednoduchy a krasny http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

dobrou noc a krasny sny a pohlad za me inusku po hlavicce :wink: papa zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:55
Patsy píše:
Já jsem si právě všimla, jak jsi dneska fotila ten vchod pro kočku, že je máš hodně dlouhý :lol: Ale když to zkrátíš, tak mu určitě neublížíš :lol:
No první dva dny po císaři jsou prý na ležení, musíš se učit chodit apod., takže to se určitě neohnu, ale čtvrtý den už je to ok :D Jsem se s tím císařem už úplně smířila, tak doufám, že mě v pondělí dr. nepřekvapí a neřekne mi, že to bude jinak.
jo uz je mam strasne dlouhy.ona ta komoska co mi je dela byla tetko na dovce,tak jsem tam nebyla asi mesic a tyden :roll: ,tak uz je mam jako orel :lol: :lol: :lol:

neboj,ja myslim ze mas cisare jistyho,ale nedavno jsem nekde cetla ze se mimco otocilo pri porodu,tak mozna ze to zkusi a kdyz to nepujde,tak ti hned udelaj cisare :wink:
a moje svagrova uz druhej den po cisari chodila jako by se nic nedelo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:57

Dneska ještě taky neroď, ať stihneš ty nehty, jdu si taky lehnout, ale myslím, že ještě dlouho neusnu :( Pa pa a ať tě Matyášek moc netrápí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.7.07 09:26

dobre rano.
noc byla strasna,ale fakt strasna.spala jsem asi tak dve hodiny :roll: jsem uplne vyrizena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.7.07 09:31

tak tady furt neopruzuj a jdi se raději učit gramatiku,číst tvé příspěvky plné hrubek je nad lidské síly.

• Citovat
  • Upravit
11935
19.7.07 09:33

anonymni, tak je necti ;) nikdo te k tomu nenuti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.7.07 09:35

Anonyme co sem lezeš a ještě s tak blbýma poznámkama, vypal nemáš tady co dělat, když se nebavíš normálně :evil: :evil: :evil:

Jinak jsem chtěla napsat hezké ráno, ale teď mi moc hezké nepřijde. Já bych ty lidi někdy fakt nakopala do pr… :evil:

Dalmi, jsi tady ještě, jste to včera zase trošku protáhli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
19.7.07 09:36

Milý anonyme, běž si vysrat oko a neopruzuj v naší diskuzi. :-) Jo a věta se začíná velkým písmenem a za čárkou ve větě se dělá mezera. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.7.07 09:39

holky to je skoda slov.takovych vopruzu tady vsude je :roll:

jo vcera jsme to tu pekne protahli :lol: .ja usnula az 2 rano a jak jsem pila porad ten malinik,tak jsem nestacila chodit na zachod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.7.07 09:39

holky nenechte si kazit naladu nekym kdo ani neumi priznat kdo je hlavne ze ma chytre reci ;) proste anonyma ignorujte a bude :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
19.7.07 09:40

To jsou lidi po ránu, nesnáším tyhle sraby, co se schovávají za anonym.

Taky pěkné ráno. Já jsem spala až k ránu pořádně. Ve dvě v noci jsem musela z postele ven a snědla jsem na balkóně půlku plechovky arašídů. :oops: Potom jsem se uklidnila a tak ke třetí asi usnula. Aspoň že tady u nás teď ráno sprchlo a je tu docela příjemně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí