Poradna duly
Jana Čurdová
Patsy píše:no to ja taky,ale litam stejne,tak je to jedno
Před spaním ho radši nepiju, lítám pak v noci víc na malou.
Tlačí právě hodně, nemůžu se pořádně ani ohnout, není to moc příjemný a bolí mě žebra. Ale jsem ráda, že se hýbe, aspoň vím, že je v pořádku.
Nebojíš se, že ti ty nehty budou vadit při péči o miminko? Já je teď nosím hodně krátký, abych si zvykala. Bojím se, že bych ho s dlouhýma mohla škrábnout nebo píchnout.
patsy ja si tetko taky necham udelat jenom strasne kratoucky aby nepresahovaly brisko prstu.jenom decentni francouzkou manikuru a fakt kratouckou.to se nebojim ze bych pak matymu nak ublizila
z dlouhejma bych se ale bala ![]()
no musi to bejt fakt neprijemny,ale hlavne ze je inuska v poradku a za chvilku uz bude venku,tak se zase budes moc ohnout ![]()
Já jsem si právě všimla, jak jsi dneska fotila ten vchod pro kočku, že je máš hodně dlouhý
Ale když to zkrátíš, tak mu určitě neublížíš ![]()
No první dva dny po císaři jsou prý na ležení, musíš se učit chodit apod., takže to se určitě neohnu, ale čtvrtý den už je to ok
Jsem se s tím císařem už úplně smířila, tak doufám, že mě v pondělí dr. nepřekvapí a neřekne mi, že to bude jinak.
uz mam zase poslicky.
je divny ze se na porod tak strasne tesim a uz bych rodila,ale kdyz me v noci vzdy chytnou naky velky bolesti,tak se snazim strachy rychle usnout a rikam si ze dneska jeste nechci
![]()
tak ja si pujdu pomalu lehnout.caj uz jsem vypila,vsechny moje lasky uz taky spi,krome matyaska,ten se rozhodl ze me prokopne panev
¨,tak si pujdu lehnout knim at zitra vstanu ![]()
patsy tak drzim palce at ty blbci toho nechaj a jdou taky spat a kdyby se ti nechtelo,tak si tady precti o porodech.ja to ctu porad.vsechny porody mi prijdou tak jednoduchy a krasny http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
dobrou noc a krasny sny a pohlad za me inusku po hlavicce
papa zitra
Patsy píše:jo uz je mam strasne dlouhy.ona ta komoska co mi je dela byla tetko na dovce,tak jsem tam nebyla asi mesic a tyden
Já jsem si právě všimla, jak jsi dneska fotila ten vchod pro kočku, že je máš hodně dlouhýAle když to zkrátíš, tak mu určitě neublížíš
No první dva dny po císaři jsou prý na ležení, musíš se učit chodit apod., takže to se určitě neohnu, ale čtvrtý den už je to okJsem se s tím císařem už úplně smířila, tak doufám, že mě v pondělí dr. nepřekvapí a neřekne mi, že to bude jinak.
neboj,ja myslim ze mas cisare jistyho,ale nedavno jsem nekde cetla ze se mimco otocilo pri porodu,tak mozna ze to zkusi a kdyz to nepujde,tak ti hned udelaj cisare ![]()
a moje svagrova uz druhej den po cisari chodila jako by se nic nedelo. ![]()
Dneska ještě taky neroď, ať stihneš ty nehty, jdu si taky lehnout, ale myslím, že ještě dlouho neusnu
Pa pa a ať tě Matyášek moc netrápí ![]()
dobre rano.
noc byla strasna,ale fakt strasna.spala jsem asi tak dve hodiny
jsem uplne vyrizena
tak tady furt neopruzuj a jdi se raději učit gramatiku,číst tvé příspěvky plné hrubek je nad lidské síly.
Anonyme co sem lezeš a ještě s tak blbýma poznámkama, vypal nemáš tady co dělat, když se nebavíš normálně
![]()
Jinak jsem chtěla napsat hezké ráno, ale teď mi moc hezké nepřijde. Já bych ty lidi někdy fakt nakopala do pr… ![]()
Dalmi, jsi tady ještě, jste to včera zase trošku protáhli ![]()
Milý anonyme, běž si vysrat oko a neopruzuj v naší diskuzi.
Jo a věta se začíná velkým písmenem a za čárkou ve větě se dělá mezera. ![]()
holky to je skoda slov.takovych vopruzu tady vsude je ![]()
jo vcera jsme to tu pekne protahli
.ja usnula az 2 rano a jak jsem pila porad ten malinik,tak jsem nestacila chodit na zachod ![]()
holky nenechte si kazit naladu nekym kdo ani neumi priznat kdo je hlavne ze ma chytre reci
proste anonyma ignorujte a bude
![]()
To jsou lidi po ránu, nesnáším tyhle sraby, co se schovávají za anonym.
Taky pěkné ráno. Já jsem spala až k ránu pořádně. Ve dvě v noci jsem musela z postele ven a snědla jsem na balkóně půlku plechovky arašídů.
Potom jsem se uklidnila a tak ke třetí asi usnula. Aspoň že tady u nás teď ráno sprchlo a je tu docela příjemně. ![]()