Poradna duly
Jana Čurdová
Standa na vsech fotkach se mnou natahuje
ne z Plzne znam akorat prava a ekonomku, do hospod jsem tam nechodila, vlastne snad ani jednou jsem nikde nebyla
a v nemocnici jsem taky nelezela, to az v Praze
takze tezko rict ![]()
nahodou vam to vsude moc slusi. ![]()
tak to nevim
,tak to jsi asi nekomu podobna a nebo jsem uz nekdy driv narazila na vase fotecky ![]()
Ahoj, já jsem tu! Konečně jsem se dostala k počítači. Byla jsem na KO a jupííí-CS 2, hlavička naléhá a čípek je zkrácený!
Doktorka mi dokonce řekla, že se mám teď týden šetřit a pak už vše bude úplně ok, i kdyby se mimi narodilo.
Tak nevím, jestli mi to říkala pro sychr, nebo že si fakt myslí, že to bude dřív. Ale jak všechny víme, někdy „straší“, že už to bude a člověk pak přenáší. Každopádně mám super náladu. Jen jsem si uvědomila, že musím dožehlit tu obrovskou hromadu prádla.
![]()
Eviku tak gratuluji k super kontrole..ja myslim ze strasi..ja uz mam 3 tydny CS 5 furt nic..a ted posledni tri dny uz ani nelezim..tak jsem zvedava..
Evi a ty beres nejaky magnezium??
Jo, zítra je pěkný datum, ale já chci aspoň ten týden vydržet-spíš dva, aby mě pustili na porod do vany-musí být ukončený 37tt. ![]()
Magnézko neberu vůbec.
ja bych klidne rodila uz zitra
..ale taky radsi jeste aspon ten tyden snad vydrzime..aby byla mala uz uplne v pohode..
a taky v tech vedrech to musi byt hruza…radeji bych rodila peknne za chladku ![]()
Ať to máme posychrovaný, tady už je na dohled ta oblačnost s bouřkama, moc se těším, že se vzduch osvěží.
tady nic..dnes mam v pokoji dokonce 29,5 stupne..ja uz se tak tesim az se aspon trochu ochladi..uz bych se taky rada normalne vyspala..
Taky bych byla radši nejen kvůli porodu, aby bylo rozumněji. Miminka se lehce přehřejou a z toho mám větší strach. Stejně to letí, kdy jsme tady řešily tripl testy a porod už je na dohled…to je síla
Asi tady dnes končím, Ládík se furt vrtí a odtlačuje žebra nožičkama, když se hrbím u počítače a pobolívá mě hlava, tak jdu relaxovat jen k telce a miláčkovi a asi půjdu (pokusím se) jít brzo spát.
![]()
Spinkáte? Teď jsem byla na záchodě a čučím jako blázen ..... asi mi odešla hlenová zátka
Byl to kus takového jakoby slizu s trošinkou krve. Tak jak se mi chtělo spát, tak už se mi nechce. Asi kouknu na net, někde píšou, že porod může nastat do 24 hodin a někdy až třeba za týden. Dneska asi už neusnu a budu hlídat každé píchnutí ![]()