Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi, co je to prosímtě za hru, že jsi u ní vydržela celou noc?
Úchyláci naštěstí odjeli, z devíti aut tam zbyly jen tři a ti už bordel nedělali. Ale zase bylo tak hrozný teplo, že jsem se stejně moc dobře nevyspala. Musím se smířit s tím, že se dobře nevyspím ještě pár let ![]()
Ahojte..
ja se taky zase nevyspala..usnula jsem az ve4 a v 6 zase vzhuru..pak jsem teda jeste spala od 8 do 10 ale zadna slava..jsem uz uplne vyrizena..myslim ze bych ted na nejakej porod ani nemela silu..
Lucosku to je super ze ti to takhle hezky postupuje ![]()
jinak jsem si vcera nejak zapomnela brat magnezka…a misto 8 jsem mela asi jen 4..a vubec nic..bricho me ani jendou neztvrdlo..tak ja nevim Misa si tak asi bude jeste hovet..asi si to rozmyslela..ale ja uz bych i chtela
![]()
Dalmi, já ti toho všimla, když jsem se utírala. Raději to už kontroluju. Na papíře byl kus takového slizu asi 2 cm dlouhého. Tak jsem se utřela ještě jednou a byl tam další s troškou krve. Pak jsem chodila asi co 5 minut a už nic.
Strašně mě teď bolí stydká kost a začalo mě pobolívat břicho. Teď z toho ale nebudu dělat vědu, protože z toho zase nic nebude. Už se nebudu nervovat ![]()
Patsy, takže konečně klidná noc? Až na to vedro teda. To je strašný, já se pořád potím jak dveře od chlíva, úplně ze mě tečou pramínky potu. Je to strašné
![]()
Lenul, tak jen doufám za tebe, že nakonec nebudeš přenášet. Ale vydrž ještě tak týden, magnezko vynech úplně a uvidíš, třeba se ti to zase rozjede.
Já bych to magnezko radši brala, být tebou, přeci jenom to máš nakázaný od od dr.
Já mám na sebe pořád puštěnej větrák a sedím tu ve spodním prádle
Jinak by to bylo neúnosný.
jj asi pockam do koce toho 36 tydne a uz to brat nebudu..dnes jsem si teda jeste zadny nevzala a nic…ani me bricho nijak neboli..
jen dole kosti a nahore zebra..a mala me tlaci na mocak ze myslim ze se musim kazdou chvilkou pocurat..
vubec nechapu jak tam ted lezi..je nejaka natahla…dole me tlaci hlavicka a nahore ji mam zase az uplne nacpanou pod hrudni kosti a blbe se mi dycha..
Já to mám taky tak. šíleně mě hlavičkou tlačí dolů, je to docela nepříjemné, ale zároveň mě tlačí i do žeber. ale ne pořád, jen tak střídavě. asi se tam protahuje nebo co ![]()
a taky me prijde nejaka cilejsi…ale to je asi spis tim jak nema uz to misto tak citim kazdy zavrteni..
Patsy a co ty?? ja uz bych tu zase chtela nejaky miminko
jak to vidis?? ![]()
Mě teda tlačí jen nahoře, nejvíc odpoledně a večer a když se hýbe, tak mám pocit, že tou hlavo prorazí břicho ![]()
Vidím to tak, že v pondělí ráno jdu na ko, kde mi naplánují tak na středu císaře
Ovšem jak to bude vidět dr., to je otázka
![]()
jsem tet byla ze psem a myslela jsem ze umru. ![]()
luci tak ja to taky budu kontrolovat
me porad strasne boli bricho.ja chci jeste ale dva dny vydrzet aby to byl ten lev
a v tomhle vedru fakt rodit nechci,tak doufam ze se ochladi
lenul jen jeste tyden dva tydny pockej.pro misku to bude tak lepsi
to magnezko bych jeste nevynechavala bejt v tvy situaci
patsy tak to je super ze uz odjeli.ja hraju TONY HAWKS,je to skejtbord
nemuzu se od toho odtrhnout ![]()