Poradna duly
Jana Čurdová
Lucošek píše:dalmatinka píše:Zase dobrá perlička, třeba je to znamení, že otěhotníš do půl roku od narození Matyáška
a v noci se mi zdalo ze jsem porodila matyaska a pak me kontrolovali ultrazvukem a zjistily ze uz jsem zase tehotna![]()
![]()
Evi, to věřím, že jsi z města zmordováná
To je od Radka hezký
![]()
Dalmi, vy plánujete svatbu? ![]()
Evi, to špinění bude určitě z toho vyšetření. Ve mě se Dr. taky dost šťáral a říkal, že po něm můžu začít špinit. Já teda nic, ale čekala jsem, že to začne.
a zátku fakt poznáš, je to jako hustý snopel
teda aspoň já ho tak měla.
K obědu jsem chtěla smažit cuketový bramboráky, ale v tom vedru bych se u toho asi zhroutila…tak jsem to těsto nalila na plech a máme takovou placku.
Teď se „chladí“ v kuchyni a kuchyně se pěkně ohřívá. ![]()
Lucošek píše:to jo,ale ja se obavam ze zdenek nic nezaridi,ten toho mam sam dost a ja taky ne,takze to vidim tak ze to trochu soupnem.bud na listopad a nebo az se vratime z kanaru na unor,ale urcite co nejdriv.nebudeme delat zadnou velkou svadbu,spis jenom tak aby se nereklo
Dalmi, a co ta vaše svatba? Jestli se chcete brát v září nebo říjnu, tak je nejvyšší čas na nějaké zařizování ne?
evi to bylo urcite po tom vysetreni. ![]()
jinak ve me se nikdo neštáral aspon mesic a pul.ve stredu uz se vrati muj dr a jdu tam na kontrolu,tak jsem zvedava co vse mi rekne ![]()
No, já to vidím na to,že svatba dlooouho nebude. Víťovi se do ženění teda vůbec nechce, asi má strach nebo co. A já z mostu kvůli tomu skákat nebudu.Ale on je ještě mladé ucho, takže to beru a myslím, že časem se taky určitě vezmem. Ale dávám mu tak 4 roky. Do 30 chci být vdaná, pak mě totiž už asi nikdo nebude chtít
![]()
Patsy píše:no planujeme
Evi, to věřím, že jsi z města zmordovánáTo je od Radka hezký
![]()
Dalmi, vy plánujete svatbu?
Dalmi, určitě to bude lepší až bude Matyášek trošku větší, třeba až přestaneš kojit. My jsme taky chtěli malinkou svatbu, jen rodina, bylo z toho 21 lidí.
Luci, kolik je Víťovi?
Lucošek píše:ja bych se klidne taky vdavat nemusela,ale zdenek chce a ja chci kvuly malimu aby jsme meli stejne prijmeni,ale jinak po tom moc netouzim.nemam rada hodne lidi pohromade a nase rodina je tak 100člena
No, já to vidím na to,že svatba dlooouho nebude. Víťovi se do ženění teda vůbec nechce, asi má strach nebo co. A já z mostu kvůli tomu skákat nebudu.Ale on je ještě mladé ucho, takže to beru a myslím, že časem se taky určitě vezmem. Ale dávám mu tak 4 roky. Do 30 chci být vdaná, pak mě totiž už asi nikdo nebude chtít![]()
Dalmi, já myslím, že není kam spěchat. Zasnoubeni jste, tak co. Svých starostí budeš mít dost. Já bych stejně asi počkala, až bude prcek trošku větší (aspoň půl roku) a teprve pak bych do toho šla. Aspoň už na sebe budete zvyklí a svatbu si užiješ. A o to jde ne?
Patsy píše:
Dalmi, určitě to bude lepší až bude Matyášek trošku větší, třeba až přestaneš kojit. My jsme taky chtěli malinkou svatbu, jen rodina, bylo z toho 21 lidí.
Luci, kolik je Víťovi?
Víťa je tak starý jako já, v únoru měl 25. Chodili jsme spolu na základce 5 roků do třídy
Sice věk by na ženění už měl, ale já ho nechci do ničeho nutit. Nechám tomu volný průběh a ono se uvidí.
Dalmi, já si taky myslím, že se nakonec vezmeme, ale on je takový, že když ho člověk do něčeho nutí, tak tím tuplem to neudělá. Takže jsem kecy o svatbě vzdala a třeba se teda jednou dočkám. A když ne, svět se kvůli tomu nezboří, hlavně že nám to bude spolu klapat.
Oni se ti chlapi ani nutit nenechají a je to blbost, nutit je. To přece musí chtít sám, však on k tomu časem dozraje. Ludě mě v jeho 32 letech, na chlapa je tak akorát ![]()