Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
20.7.07 12:55
Lucošek píše:
dalmatinka píše:
a v noci se mi zdalo ze jsem porodila matyaska a pak me kontrolovali ultrazvukem a zjistily ze uz jsem zase tehotna :roll: :lol:
Zase dobrá perlička, třeba je to znamení, že otěhotníš do půl roku od narození Matyáška :lol: :lol:
:lol: no to nestras.to nevim co bych delala. :roll: to nechci mit takle brzo deti po sobe.chci si je poradne uzit,ale postupne :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.7.07 12:57

Evi, to věřím, že jsi z města zmordováná :? To je od Radka hezký :lol: :lol:
Dalmi, vy plánujete svatbu? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222

Evi, to špinění bude určitě z toho vyšetření. Ve mě se Dr. taky dost šťáral a říkal, že po něm můžu začít špinit. Já teda nic, ale čekala jsem, že to začne.
a zátku fakt poznáš, je to jako hustý snopel :lol: :lol: teda aspoň já ho tak měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006

K obědu jsem chtěla smažit cuketový bramboráky, ale v tom vedru bych se u toho asi zhroutila…tak jsem to těsto nalila na plech a máme takovou placku. :lol: Teď se „chladí“ v kuchyni a kuchyně se pěkně ohřívá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 12:58
Lucošek píše:
Dalmi, a co ta vaše svatba? Jestli se chcete brát v září nebo říjnu, tak je nejvyšší čas na nějaké zařizování ne?
to jo,ale ja se obavam ze zdenek nic nezaridi,ten toho mam sam dost a ja taky ne,takze to vidim tak ze to trochu soupnem.bud na listopad a nebo az se vratime z kanaru na unor,ale urcite co nejdriv.nebudeme delat zadnou velkou svadbu,spis jenom tak aby se nereklo :roll: .nejradsi bych se vzala jenom tak narychlo a nikoho nezvala :lol: ,ale to mi neprojde :roll:
vcera me zdenda vzal do zlatnictvi a koukaly jsme na prstynky,ale zadny jsme nevybraly.u nas to nebude tak jednoduchy :roll:
a co vy??kdy se vemete?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 13:00

evi to bylo urcite po tom vysetreni. :wink:

jinak ve me se nikdo neštáral aspon mesic a pul.ve stredu uz se vrati muj dr a jdu tam na kontrolu,tak jsem zvedava co vse mi rekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.7.07 13:01

No, já to vidím na to,že svatba dlooouho nebude. Víťovi se do ženění teda vůbec nechce, asi má strach nebo co. A já z mostu kvůli tomu skákat nebudu.Ale on je ještě mladé ucho, takže to beru a myslím, že časem se taky určitě vezmem. Ale dávám mu tak 4 roky. Do 30 chci být vdaná, pak mě totiž už asi nikdo nebude chtít :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 13:02
Patsy píše:
Evi, to věřím, že jsi z města zmordováná :? To je od Radka hezký :lol: :lol:
Dalmi, vy plánujete svatbu? 8O
no planujeme :lol: .zdenek me loni v listopadu pozadal o ruku a dal mi zasnubni prsten,tak jsme mysleli ze to stihnem do porodu,ale kdyz jsem videla jakej jsem pučmeloun,tak jsem rekla ze tak v zari,rijnu si ho vemu a nakonec asi ani to nestihnem :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.7.07 13:03

Dalmi, určitě to bude lepší až bude Matyášek trošku větší, třeba až přestaneš kojit. My jsme taky chtěli malinkou svatbu, jen rodina, bylo z toho 21 lidí.
Luci, kolik je Víťovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 13:04
Lucošek píše:
No, já to vidím na to,že svatba dlooouho nebude. Víťovi se do ženění teda vůbec nechce, asi má strach nebo co. A já z mostu kvůli tomu skákat nebudu.Ale on je ještě mladé ucho, takže to beru a myslím, že časem se taky určitě vezmem. Ale dávám mu tak 4 roky. Do 30 chci být vdaná, pak mě totiž už asi nikdo nebude chtít :lol: :lol:
ja bych se klidne taky vdavat nemusela,ale zdenek chce a ja chci kvuly malimu aby jsme meli stejne prijmeni,ale jinak po tom moc netouzim.nemam rada hodne lidi pohromade a nase rodina je tak 100člena :roll: .
neboj on si te urcite veme :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.7.07 13:04

Dalmi, já myslím, že není kam spěchat. Zasnoubeni jste, tak co. Svých starostí budeš mít dost. Já bych stejně asi počkala, až bude prcek trošku větší (aspoň půl roku) a teprve pak bych do toho šla. Aspoň už na sebe budete zvyklí a svatbu si užiješ. A o to jde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.7.07 13:06
Patsy píše:
Dalmi, určitě to bude lepší až bude Matyášek trošku větší, třeba až přestaneš kojit. My jsme taky chtěli malinkou svatbu, jen rodina, bylo z toho 21 lidí.
Luci, kolik je Víťovi?

Víťa je tak starý jako já, v únoru měl 25. Chodili jsme spolu na základce 5 roků do třídy :lol: :lol: Sice věk by na ženění už měl, ale já ho nechci do ničeho nutit. Nechám tomu volný průběh a ono se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.7.07 13:09

Dalmi, já si taky myslím, že se nakonec vezmeme, ale on je takový, že když ho člověk do něčeho nutí, tak tím tuplem to neudělá. Takže jsem kecy o svatbě vzdala a třeba se teda jednou dočkám. A když ne, svět se kvůli tomu nezboří, hlavně že nám to bude spolu klapat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.7.07 13:09

Oni se ti chlapi ani nutit nenechají a je to blbost, nutit je. To přece musí chtít sám, však on k tomu časem dozraje. Ludě mě v jeho 32 letech, na chlapa je tak akorát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.7.07 13:10

Mělo tam být Luďa si mě bral v jeho 32 letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie