Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
20.7.07 13:11

taky jsem si myslela ze by bylo lepsi to spáchat až se vratime z kanaru.budu hezky opalena,doufam ze i hubena a matyaskovy uz bude 7 mesicu,tak pujde taky na svatbu :lol:

luci to je jasny to nema cenu ho do neceho nutit.on az bude mimco tak zmekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.7.07 13:11

Taky si myslím, že dozraje. Akorát doufám, že to nebude třeba v 50ti :lol: :lol:

Na chvilku vás opustím. Jdu dát péct ten buček a udělat salátek. Pak jsem zpátky, tak doufám, že tu ještě někdo budete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 13:12

ja ho porad zlobim ze si ho nevemu kdyz uz mu je 37 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 13:12

ja jdu hodit sprchu.mam nohy jak konve :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.7.07 13:14

Tak ať se ti Luci oběd povede :D
Dalmi :lol: :lol: Já si už vůbec neuvědomuju, že je Luděk o 12 let starší. Když jsme spolu ze začátku chodili, tak jsem na to pořád myslela (v dobrým), přišlo mi to takový zvláštní a teď mi přijde, že ten starší a zodpovědnější jsem já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.7.07 13:15

Jo a dneska jsem se zvážila, mám už +13kg :! :! Hlavně že všude píšou, že poslední měsíc se už moc nepřibírá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
20.7.07 13:20

Patsy, já během pátého až sedmého měsíce přibrala jen 1,5kg a teď za osmý měsíc mám najednou nahoře 4kg :roll: , ale celkem to je furt 11kg, tak to je ještě v pohodě a mám pocit, že to mám fakt jen v břichu a tak kilo v prsou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 13:36

ja pribrala 13 kilo,ale prijde mi ze mam taky skoro vse v brichu a v prsou :lol: no mozna trochu zadek :lol:

patsy me to taky vubec tetko nak neprijde a ani na zacatku jsem to nak neresila,proto ze ja vlastne mela jen jednou mladyho :lol: ,jinak vzdy nad 30. :lol:
akorat mi nekdy prijde ze taky jsem ta rozumnejsi a nekdy mi prijde jako malej kluk a to je hlavne kdyz je s kamaradama :lol:
akorat si obcas rikam ze nechci aby umrel driv nez ja,proot ze ho tak miluju ze bych umrela taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.7.07 13:39

Evi, já to mám přesně tak, taky se to v 6. a 7. měsíci zastavilo a od 8. zase nabírám nějak rychle :roll: Doufám, že těch 13kg už je konečných.
Dalmi, já to taky neřešila, spíš mi to dělalo dobře, že mám v 18ti letech 30ti letýho týpka :lol: :lol: Jenže všichni chlapi jsou děti až do důchodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 13:43

patsy to mas pravdu.kdyz ho nekdy sleduju co predvadi,tak si rikam ze to snad neni mozny ze mu je skoro 40 let :lol:
ja bych nemohla bejt z nakym mladym klukem.vzdycky jsem potrebovala mit vedle sebe nekoho starsiho a nekoho kdo me obcas zklidni a postara se o me :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.7.07 13:48

To já zase ne, měla jsem sice taky vždycky starší kluky, ale jen o pár let, klidně bych chodila i se spolužákem, kdybych se zamilovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.7.07 13:57

Tak teď jsem ještě sežrala puding a bude mi ještě hůř :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 14:06

me nikdy ty mladasove nebraly :lol: .mam rada takovy ty muzny tipy. :lol:
takovy ty klučíci byli pro me dobry kamaradi,ale vadilo mi ze chtely litat po diskotekach a tak.to u zdendy mam aspon jistotu ze uz to vse prozil a netouzi po tom :lol: on je proste ale ten pravej :lol:

me je dneska nak divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
20.7.07 14:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.7.07 14:59

Ták mám vše hotovo. Už se mi to peče v troubě a krááásně to voní :lol: :lol: Akorát je mi z té trouby na umřití, nejradši bych zalezla do ledničky 8)
Spolíhám se na to, že zítra teda bude líp a možná i sprchne, jinak z těch slavností, na které se tak těším budu mít akorát velké prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí