Poradna duly
Jana Čurdová
taky jsem si myslela ze by bylo lepsi to spáchat až se vratime z kanaru.budu hezky opalena,doufam ze i hubena a matyaskovy uz bude 7 mesicu,tak pujde taky na svatbu ![]()
luci to je jasny to nema cenu ho do neceho nutit.on az bude mimco tak zmekne ![]()
Taky si myslím, že dozraje. Akorát doufám, že to nebude třeba v 50ti
![]()
Na chvilku vás opustím. Jdu dát péct ten buček a udělat salátek. Pak jsem zpátky, tak doufám, že tu ještě někdo budete.
Tak ať se ti Luci oběd povede ![]()
Dalmi
Já si už vůbec neuvědomuju, že je Luděk o 12 let starší. Když jsme spolu ze začátku chodili, tak jsem na to pořád myslela (v dobrým), přišlo mi to takový zvláštní a teď mi přijde, že ten starší a zodpovědnější jsem já.
Jo a dneska jsem se zvážila, mám už +13kg
Hlavně že všude píšou, že poslední měsíc se už moc nepřibírá ![]()
Patsy, já během pátého až sedmého měsíce přibrala jen 1,5kg a teď za osmý měsíc mám najednou nahoře 4kg
, ale celkem to je furt 11kg, tak to je ještě v pohodě a mám pocit, že to mám fakt jen v břichu a tak kilo v prsou. ![]()
ja pribrala 13 kilo,ale prijde mi ze mam taky skoro vse v brichu a v prsou
no mozna trochu zadek ![]()
patsy me to taky vubec tetko nak neprijde a ani na zacatku jsem to nak neresila,proto ze ja vlastne mela jen jednou mladyho
,jinak vzdy nad 30. ![]()
akorat mi nekdy prijde ze taky jsem ta rozumnejsi a nekdy mi prijde jako malej kluk a to je hlavne kdyz je s kamaradama ![]()
akorat si obcas rikam ze nechci aby umrel driv nez ja,proot ze ho tak miluju ze bych umrela taky
Evi, já to mám přesně tak, taky se to v 6. a 7. měsíci zastavilo a od 8. zase nabírám nějak rychle
Doufám, že těch 13kg už je konečných.
Dalmi, já to taky neřešila, spíš mi to dělalo dobře, že mám v 18ti letech 30ti letýho týpka
Jenže všichni chlapi jsou děti až do důchodu…
patsy to mas pravdu.kdyz ho nekdy sleduju co predvadi,tak si rikam ze to snad neni mozny ze mu je skoro 40 let ![]()
ja bych nemohla bejt z nakym mladym klukem.vzdycky jsem potrebovala mit vedle sebe nekoho starsiho a nekoho kdo me obcas zklidni a postara se o me ![]()
To já zase ne, měla jsem sice taky vždycky starší kluky, ale jen o pár let, klidně bych chodila i se spolužákem, kdybych se zamilovala ![]()
me nikdy ty mladasove nebraly
.mam rada takovy ty muzny tipy. ![]()
takovy ty klučíci byli pro me dobry kamaradi,ale vadilo mi ze chtely litat po diskotekach a tak.to u zdendy mam aspon jistotu ze uz to vse prozil a netouzi po tom
on je proste ale ten pravej ![]()
me je dneska nak divne
Ták mám vše hotovo. Už se mi to peče v troubě a krááásně to voní
Akorát je mi z té trouby na umřití, nejradši bych zalezla do ledničky ![]()
Spolíhám se na to, že zítra teda bude líp a možná i sprchne, jinak z těch slavností, na které se tak těším budu mít akorát velké prd.