Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
21.7.07 20:02

ahojky :wink:
ja se vcera vratila z terasy az ve 12 hodin a do 4 do rana jsem cumela do stropu. :roll: :roll: :roll: odpolko jsem si ale na chvilku lehla.
dneska jsme byli na vylete a bylo to super,akorat strasny vedro.
doufam ze v noci aspon zaprsi.

evi moooc ti to slusi a mas peknej pupik :wink:
luci tak si to dneska uzijte :wink:
patsy tak to se mas na co tesit.ach jo,to je pekne blby bydlet takle vedle hotelu :cry:

tak ja se jdu nacpat.tetko jsem se vratila z kramu a koupila si strasne dobrot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.7.07 20:37

jo a jeste k tem tamponum,tak me dr taky rikal ze do bazenu at si nikdy neberu tampon,ze spis neco chytim :wink: jedine ten specialni,ale jak rika evi,tak voda se dovnitr nedostane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
22.7.07 07:47

Ahojky…tak tampon doporučovali za mého prvního těhu,ted je to zase jinak…asi jsem měla štěstí na bazén,protože jsem chodila víc plavat a nikdy nic…chtěli jsme se jít vykoupat večer,ale zase jsme skončili v 10,tak snad příště…slunce zase praží to bude zase den…jedeme do Brna pro dveře a pak budem skládat skřín…
Musím se pochlubit na mimi skoro vše připravené,věci jsou vyprané,vyžehlené a čekají na svého majitele,jen postýlka co byla obědnaná ještě nedorazila,tak snad v pondělí…
Evi fotečka moc krásná,taky bych chtěla ještě blýsknout než splasknu…
Jdu ještě něco netit než se manža vzbudí,tak papa a hezký den…Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.7.07 19:26

ahojky.tak u nas stale nic noveho.prijde mi ze fakt porodim az v zari :lol:
zitra jdu na monitor a ve stredu jdu k memu dr,tak doufam ze mi povi ze uz rodim :lol: :lol: :lol:
koukam ze je tu pekne mrtvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.7.07 19:30

Dalmi, já jsem tady :D
U mě taky nic nového. Slavnosti byly v pohodě, akorát mi to kazilo to strašné vedro a šílené davy lidí. Jinak bylo ale fajn.
Taky mi přes víkend odešla další část hlenové zátky. Jsem zvědavá kolik toho ještě bude. Jak to tak vypadá, té středeční kontroly se ještě dočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.7.07 19:37

Sedmi, jsi šikulka, žes to zvládla všechno nachystat tak rychle a ještě v poklusu. Smekám, já jsem ráda, že sedím nebo ležím.

Evikul, fotečky moooc krásné. Do té soutěže určitě nějakou dej, máš je fakticky moc hezké. Můj drahý na to focení moc není, takže si pupík fotím jen sama. Ale já stejně nejsem moc fotogenická a když vidím foťák, tak raději někam zalezu :lol:

Patsy, to je fakt na šlaka trefení, bydlet naproti v hotelu. A ještě k tomu partička motorkářů. Pár jich znám, a že by byli moc tiší, se teda říct nedá :roll: :? Nějak to přežij. A na zítřejší kontrolu držím palečky, snad ten císař klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.7.07 19:57

luci aspon ti ta zatka odchazi.u me se nedeje vubec nic.ani nemam poslicky a je mi tak strasne dobre ze bych mohla skaly lamat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.7.07 19:59

Ale víš co se Dalmi říká, že před porodem nastává období, kdy máš plno energie. Tak třeba to bude z ničeho nic a nějaká rychlovka. Já mám plno příznaků blížícího se porodu a nakonec to dopadne tak, že ještě budu přenášet nebo co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.7.07 20:03

luci ja tomu neverim :lol: ja jsem fakt tak plna energie ze jsem chtela dneska mejt okna a porad neco delam a fakt nic.ja kdybych snad ujela na kole 50 kilaku tak jsem porad v pohode :roll: .
uz mi to prijde tak dlouhy,ale zase si rikam ze kdyz jsem vydrzela tolik dni ze tech par taky vydrzim,ale je to hrozny cekani. :lol:
porad doufam ze vyjde toho 26 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.7.07 20:04

a dneska si udelam ten svařák :lol: :lol: :lol:nebo pockam do ty stredy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.7.07 20:08

Mě to taky napadlo se naložit do tý vany se skleničkou vína. Ale ještě to nechci tak hrotit. Zrovna mě začalo zase bolet břicho. Je to něco mezi bolestí u menzes a lehkýma střevníma křečema. Kéž by to bylo ono, ale při mé smůle se z toho asi jen pos … :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.7.07 20:08

Ten TP 26. máš podle PM nebo UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.7.07 20:11

ten Tp 26 jsem mela podle pohybu,ale podle ultrazvuku mam az 6.srpna :cry:
luci tak drzim palce aby to bylo uz ono.moc bych ti to prala.kdyz ja tu mam trcet az do zari s pupkem,tak aspon ty uz to tu rozrod :lol: :lol: :lol:
ja to taky jeste dneska nebudu hrotit.zacnu bejt nervozni az toho 26 :lol: .pro me je 26 osudovy cislo,tak snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.7.07 20:14

No, já myslím, že ono to nebude, protože to není bolest v intervalech. Ale mimi se tam pěkně kroutí, tak snad je to v poho.
Mě Dr. žádný TP podle pohybů nepsal, tak se řídím tím prvním podle MS. Já bych to tady klidně rozrodila, ale sama víš, že silou vůle to nejde :lol: :lol:

Na těch slavnostech jsem mluvila s kámoškou, která má 8-mi měsíčního klučíka a říkala, že rodila jen 2 hoďky. Ve 4 ráno ji prý začlo bolet břicho, tak hodila sprchu, tam ji odtekla plodovka, tak se zbalila, dojela do porodníce kolem 5 a v 6.02 začal malý křičet. To je ale fičák na prvorodičku, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.7.07 20:18

luci tak takovej porod bych taky chtela :lol: je kamoska normalne hubena nebo silnejsi?me totiz prijde ze mam strasne uzkou panev ze snad ani to mimco nema kudy vylezt :oops:

luci ja mam bolesti jenom v noci a prez den skoro ani nevim ze jsem tehu.akorat me tetko zacinaj chytat naky nocni mury.ani to nemuzu napsat co se mi zda za strasny sny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí