Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
22.7.07 20:20

luci necetla jsi tohle http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
to me porad trochu uklidnuje ze to treba prijde z nenadani :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.7.07 20:24

Řekla bych, že tak tak normálně. Docela vysoká, a pánev tak akorát. Já bych se nebála, když máš úzkou pánev, tak to sledujou a kdyby se jim něco nezdálo, tak berou císařem. Já si s tím takové starosti nemusím dělat. boky mám skoro jako věstonická venuše :lol: :lol:

Sny teď nemám snad vůbec žádné, nebo si je aspoň nepamatuju. Hlavně na ně nemysli, to je ta těhu psychika, která se připravuje na mimi a takový hnusný sny nic neznamenají. Jen možná to, že máš nějaké obavy, jak to zvládneš, ale jinak nic.
Já mám pocit, že mě bolí snad úplně všechno, břicho, záda, stydká kost. Kolikrát nemůžu ani pořádně chodit a to nemluvím o tom, že je prcek asi už hodně dole, protože mám někdy pocit, že mi po cestě někde vypadne, jak mi tam dole tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.7.07 20:28
dalmatinka píše:
luci necetla jsi tohle http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
to me porad trochu uklidnuje ze to treba prijde z nenadani :lol: :lol: :lol:

No vidíš Dalmi, já to říkám pořád, že to nemusí nic znamenat. Já jsem sice ráda, že CS už mám asi hodně velké (přesně nevím), ale co z toho, když na porod to stejně nevypadá. Třeba nás ještě předběhneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.7.07 20:30

luci kdyz me je divny ze co jsem tehu tak mi panev nikdo nemeril :roll:
ja mam nekdy vesely sny,treba predevcirem se mi zdalo ze se mi misto matyase narodily dve mimca,tak ten druhej byl tadeas a dala jsem ho do baby boxu,proto ze jsem si rikala ze az pojedem na kanary ze by se nam uz nevesel do auta :lol: ,ale hodne se mi zdaj i osklivy sny,jako ze matyasek umrel a tak a to je potom strasny.taky se snazim uklidnovat ze to je jenom psychikou,ale vzdycky se probudim a saham si na brisko jestly se malej hejbe :oops: :cry:

tak ja ti ty bolesti normalne zavidim :lol: :lol: .me neboli vubec nic.malej me taky tlaci,ale nic me nak neboli,jen obcas nekde pichne,ale nic strasnyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.7.07 20:32

no me uz to cs nekontrolovali mesic,tak se tesim ve stredu k doktoru.doufam ze mi rekne ze do 12 hodin porodim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.7.07 20:38

Dalmi, i kdyby ti to řekl, tak se nemusí nic stát. To mě taky říkal, že je možný, že se uvidíme ještě večer a vidíš, nic. Akorát na to čekám jak na smilování boží a to je vše.
S tou pánví mi to přijde divný, mě ji měřili někdy ve 12. týdnu, nebo tak nějak. Jak budeš u doktora, tak se ho na to zeptej, třeba jen zapoměl.
Na ty sny se snaž nemyslet, mě se občas zdávalo, že mi malé spadlo na zem. Nevím jestli pak bylo v pořádku, prostě jsem jen viděla, jak mi padá. To bylo taky strašné, pak jsem vždycky brečela, jak jsem se bála, že se to může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.7.07 20:41

vetsinou to tak bejva ze kdyz reknou ze uz budes rodit tak se nic nedeje :lol: .kamoska uz od 6 mesice lezela v nemocnici a pak ji v 36 tydnu pustily domu stim ze stejnak brzo zacne uz rodit a nakonec jeste prenasela :roll:
no ja si rikam ze jednou to snad musi prijit :lol: :lol: ja uz se tak strasne tesim.jsem strasne zvedava jak malej bude vypadat.casto se mi teda o nem zda a jsem zvedava jestli bude takovej jako ho vidam ve snech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.7.07 20:46

Přesně tak jak píšeš. Ale někdy to přijít fakt musí, tak se určitě dočkáme, jenom to čekání vydržet. Já jsem taky moc zvědavá, jak bude prďolka vypadat a hlavně jsem zvědavá, co to bude … :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.7.07 20:48

Jé zrovna mi přišel Víťa a donesl mi Pizzu, mám hlad jak vlk, tak jdu jíst. A pak ho přemlouvat, ať mi udělá masáž, bolí mě ty záda jak čert. Tak já se Dalmi loučím, i když povídá se mi s tebou dobře. Kouknu tu zítra. pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.7.07 21:33

tak ja se sla osprsit a mezitim jsem tu sama :lol:
tak dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.7.07 07:32

Ahoj emiminovské srpnovky, tak jak jste na tom s miminkama? Už taky rodíte? U nás máme zatím 4 miminka, 2 červnová a 2 z minulého týdne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.7.07 09:05

Ahojky a dobré ráno.
Ještě tu nikdo nejste?? Já dnes spala zase docela dobře, je to o moc lepší, než někdy dolem 30. týdne. Dneska je u nás zatím docela fajn počasí, že by konečně přišlo to ochlazení?
U mě to na porod stále nevypadá, ale břicho pobolívá pořád. Tak snad mi ve středu na kontrole aspoň řekne, že už jsem otevřená na 3 prsty a raději si mě tam nechají :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
23.7.07 09:31

Ahoj Carlisse,
my máme zatím jenom jedno miminko-Nikolku. Nějak se tady nemůžem rozrodit. :lol: Srpnové koníky pozdravujem. :wink:
Luci,
vydrž, já myslím, že musíš porodit každým dnem, když ti už odešla hlenová zátka. Kdo ví, třeba už budeš o víkendu doma z porodnice i s mimi. :nevim: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.7.07 09:37

Evi ahoj, já nevím, ale fakt si myslím, že tak rychle to nebude. Ono, jak doktor řekne, že to bude brzo, tak většinou je to naopak. Ale byla bych ráda, kdyby se prďolka už rozhoupal, bolí mě už snad úplně všechno :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.7.07 09:45

Lucošek: Kdy ti odešla zátka? U nás jedna holčina už neměla zátku 14 dní a holky řešily, že jako ještě neporodila, že už by měla (říká se od zátky do 14ti dnů) a šup, za chvilku smska, že už je Tadík přes hodinu na světě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí