Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
23.7.07 18:00

ahojky :wink:
nez jsem stacila napsat ze psala liduska,tak uz je tu.

lidus jeste jednou moc gratuluji a malicka je sikulka ze to takle zvladla a urcite pribere raz dva :wink: je moc krasna

patsy tak to fakt cumim :twisted: .taky bych ji zitra neco rekla.drzim palce at to aspon domluvite na cisare a co nejdrive :wink:

holky ja ty kontrakce fakt nepoznam.kde by to melo bolet?jako dole a nebo v deloze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.7.07 18:06

SRPEN 2007

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> Patsy( 27.6.1984/Tetčice u Brna/rak)TP 30.7holcickaInna
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP4.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011chlapecekMatyášek
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801chlapeček

Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8chlapeček Tobiášek
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 2 roky a 5 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek

http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku

http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)

http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna,Štěpánek/Eliška)

http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka

Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka narozena12.7v 8,30 2050gramu

nase prvni miminko Nikolka

http://www.gify.nou.cz/…bory/508.gif právě rodí

zatim nikdo,ale klidne se hlasim i s lucoskem a s patsy :lol: :lol: :lol: :lol

uz k nam nechodi :cry: (JankaR,swead,Lucia1,iza)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
23.7.07 18:08

Liduško gratuluji,jste holky šikovné!!!!Nikolka vůbec nevypadá na malinkou,možná to dělá ta fotka,nebo to háro?! :P Ale je krásná :dance: A co malý,jak to snáší?
Patsy,je fakt,že se vždycky najde nějaká můra,co to umí znepříjemnit,aspon na ni budeš zítra připravená :-D ,ale je fajn,že ti ta doktorka zavolala..mám z bohunic špatné zkušenosti co se týče oddělení po porodu,šestinedělí,nebo novorozenecké nebo jak se tomu říká,taky jich tam pár bylo,rozbrečeli mě tak,že jsem nemohla ani mluvit…no už je to pryč,ted jdu do Kyjova,tak jsem zvědavá,chystáme se tam rento týden na exkurzi i s manžou(myslím,že už je nejvyšší čas) :lol:
Jinak postýlka už je doma,ložnice komplet hotová,musím vydržet aspon 14 dnu,aby bylo vše hotovo…mám to s mimi domluvené na toho 20.8.,tak to bych mohla jetě pár dní i sedět s nohama na stole :D …tak jdu něco dělat,sedím u pc a kolem dokola jak po výbuchu…tak papa…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
23.7.07 18:15

Dalmi ahojky…ono to bolí asi všude…mně když začínali kontrakce,ikdyž po tabletě,tak to bylo takové mravenčení v podbřišku,které pak přešli do hooodně silných bolestí jako když u menzes…a pak bolelo snad uplně všude :pankac: …ale každá to může mít jinak a hlavně jinak to prožívat..pamatuju si,že těhulka vedle mě na hekárně tak řvala,že konci už moc nemohla…sestra se jí ptala maminko to tak bolí??..a ona že né…tak prý proč tak řvete??? :-P ..no i psychika je někdy svina:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.7.07 18:25

sedmo moc dekuji :wink: tak mozna ze mam jenom slaby kontrakce ze je necitim :wink:
jsem se nasmala stou tehulkou jak to ličíš :lol: .jsem zvedava na sebe,ja jsem taky trochu hysterka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
23.7.07 19:55

Lliduško, moc gratuluji! :srdce: Máš doma opravdu ten vysněný páreček, viď?! Ty se máš! :wink: Nikolka je fakt krásná a přesně jako Sedma jsem chtěla napsat, že vůbec nevypadá malinká, ale jako krásný akorát zdravý miminko :wink: . Já se dnes byla podívat na dvojčátka-mají asi po 2,4kg a přišli mi proti Niky jako vyžlátka. 8) A co Ríša, je to brácha ochranitel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.7.07 06:09

Dobré ránko,
Liduško, moc moc gratuluji. Jsem moc ráda, že už jste s malou doma a hezky papká. Je to šikulka. A je nádherná. Podle té fotky fakt nevypadá jako takový drobeček a má krásné dlouhé vlásky. Musíš být moc pyšná. Tak ať se máte doma dobře a ať tě Nikolka moc nezlobí.

Patsy, tak to je hrůza, jak jsi to včera psala. Ta sestra je fakt poděs, nechápu, jak se tak můžou chovat, ale bohužel lidi si někdy nevybereš. Každopádně jestli tam půjdeš dneska, nenech se odbýt a ještě je tam klidně zdupej za ten včerejšek, to by si neměli dovolovat. Jinak ti přeju, ať ti to teda aspoň dneska dopadne dobře a domluvíš konečně toho císaře.

Sedmo, historka s maminou mě pobavila. Obávám se, abych taky tak nedopadla :lol: :lol:

Holky, taky máte nohy jak konve?! Já je mám, jak kdybych je strčila do vosího hnízda. Šíleně nateklé, vypadá to skoro jak z nějakého hororu. Jinak se dneska cítím docela fajn, zatím mě nic nebolí, tak se obávám, že tady s váma minimálně do příštího týdne budu pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
24.7.07 07:22

Ahoj.

Já moc nemůžu vypsávat, když je Šimonek vzhůru, protože by mi tu udělal z našeho pracně zrekonstruovaného bytečku hromádku třísek, takže jen .....

LIDUŠKO- malá je fakt krásná a vůbec nevypadá malince. Spíš už vypadá jako delší dobu vyloupnutá :lol:

DALMI- mně při kontrakcích celý porod bolela kostrč a čípek, jinak nic. Dokonce jsem nezaregistrovala ani nějaké výrazné tvrdnutí dělohy. Čímž tedy rozhodně nechci říct, že to byla procházka růžovým :,-(em :lol:

PATSY- tak to bych byla taky pěkně vytočená a asi bych si pobrečela, jak jsem teď pořád na měkko. Proč jsi jako druhou variantu zvolila miloše a ne Obilňák? Jinak s tím „schvalováním“ císaře jsi vlastně měla pravdu. Ona to ta mladá Dr. nerozhoduje sama. Každý den se všichni Dr. sejdou a předloží se návrhy na operace a pak se až sestaví operační plán, který musí být odsouhlasen a podepsán nejvyšším šéfem. Tedy samozřejmě u plánovaných operací. U akutních o tom rozhoduje ten starší Dr. co zrovna slouží. Tak dneska držím palce :! :!

LUCOŠKU- já mám taky čím dál víc nateklé nohy. Popravdě řečeno, už si nemám co obout. Poslední boty obuju jen na špičku. Takže kromě dopoledního hlídání řemeslníků je dnes na hlavním programu sehnat si nějaký boty, ale nechce se mi jít do nových o 2č. větších. Napadla mně na těch pár dnů do porodu nouzovka- pantofle ze stánku, co mají ty povolovací pásky, ale zase bych si připadala jako dement v tom chodit venku, ale co, když lidi uvidí ty sotva vyčuhující prsty z pod toho otoku, tak to snad pochopí a je to jen na pár dní, ne? :lol: :lol:

Jinak já mám dneska první z těch svých vytipovaných termínů, ale myslím, že z toho nic nebude. Zato včera jsem tak obr poslovala- asi 3hodinky-, že jsem málem vyjela do porodnice. Bolesti přesně stejné jao jsem psala dalmi, že jsem měla u porodu. Aspoň jsem si zase procvičila dýchání. A to jsem si myslela, že už mně poslíčkování přešlo. Uvidím ve čtvrtek na KO, jestli bude nějaká změna 8O

Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.7.07 08:50

jéé, :D Liduško taky ti móc gratuluju :srdce: malá je fakt krásná.

Tý jo, to je úplně neuvěřitelný, už první mimčo (teda doufám, že první :?: zpátky jsem nečetla :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.7.07 09:33

Lenysku, taky dost, že se ukážeš.
Jo, Nikolka od Lidušky je první miminko a myslím, že další na sebe nenechají už dlouho čekat.
Jak ti je?

Cibulko, ty nohy jsou fakt hnus. Já být tebou, koupím ty páskové pantofle. Ať si všichni trhnou nohou. Přece si na měsíc nebudeš kupovat nové botky. Já chodím teď pořád v jedněch, které na sebe jediné natáhnu a už to taky neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
24.7.07 09:39

Ahojky holky…dnes mě čeká ko a první monitor:))…se těším až uslyším mimi srdíčko…jinak tou historkou z porodnice se neděste,každá to má jinak a každá to prožívá jinak,když to pomůže tak at si řve,ne?…mě by to jen zbytečně vysilovalo…za pár dní po porodu si na to ani nebudete pamatovat…
Cibulko já obuju jen žabky…jedny mám na doma a jedny na ven…kdyby se ochladilo,tak mám smůlu a jsem doma…prstýnky na rukou taky u přes měsíc nenosím a občas má oteklý i obličej… …jsem zvědavá co to bude…jestli holka nebo kluk…většinou zatím tipovali holku,taky si to myslím,ale radši na to nevěřím,abych pak nebyla zklamaná…u nás v rodině jsou totiž samý kluci,já sama mám 3 bratry :P
Tak jdu zase něco dělat,vždycky jak pošlu příspěvěk,tak se kochám metříkem a zároven si uvědomuju kolik je tu práce a jak rychle se to blíží,ikdyž dnes asi nic moc,protože jsem ze včera jak přejetá tankem.....tak papa…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.7.07 10:04

ahojky.
jeste jsem nestacila ani docist.
v noci uz jsme malem jeli do porodky.uz vim co jsou kontrakce a asi jsem fakt hysterka,ale prislo mi ze normalne ochrnu :lol: .mela jsem strasny krizovy bolesti.zdenda to stopoval az do 2 do rana.chudak se kvuli me nevyspal :cry: .tak prvni kontrakce byli po 20 minutach a 3×
pak najednou po 3minutach a 14×,to uz jsem fakt myslela ze umru.chtela jsem vlezt do vany,ale tak to bolelo ze jsem nemohla.pak se to zas prodlouzilo na 20 minut a po 2× jsem usnula.
no bylo to fakt strasny :roll: tet jsem ale v pohode,tak to zase nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.7.07 10:08

lenysku to je dost ze se taky ukazes :lol:
sedmo drzim palce na monitor a ko :wink:
lucosku ja je mam fakt jak konve,ale jenom kdyz je vedro,takze jakmile je teplo,tak nosim zabky :lol: :lol: :lol:

patsy drzim palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
24.7.07 10:12

Dalmi asi se to už chystá a taky hlásí změnu počasí a u toho se hodně rodí…a co Zdenda nebyl vyplašený?Jiřík se vždycky tak lekne,když jen heknu :lol:
Holky přemýšleli jste v jaký poloze byste chtěli rodit???…já mám strašný bolesti,když mám z lehu si sednout,tak dofám,že porodím jinak než vleže…na boku nebo na stoličce…to jsem měla teda v plánu i u malýho,ale nakonec jsem byla ráda,že jsem ho vytlačila v leže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.7.07 10:16

sedmi byl strasne vyplasenej.ja vzdycky vykrikla proto ze jsem to fakt nemohla vydrzet.prisla mi ta bolest jako kdyz jsem mela zlomenou panev,uplne to sami.zdenda chtel jet do porodnice asi tak 3×,ale ja ho vzdy ujistovala ze to prejde.no stravily jsme nad tim asi tri hodky :oops: .chtela jsem aspon do vany,ale ja normalne nemohla vstat :oops: asi mam snizenej prah bolesti nebo co,ale bylo to fakt strasny :oops:
podle toho co se vcera stalo tak chci jedine v leze.to mi trochu pomahalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí