Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi,
ja vim, ze mam jeste cas, nikam nespecham. Chtela bych ukoncit 38. tyden, pak at se Nelinka klidne vylodi ![]()
Ja jsem posledni dobou nejaka unavena. Vcera jsem prolenosila cely den, dnes jsem nastesti uz aspon vyzehlila a chystam se uvarit chilli con carne, na vic se asi nezmuzu. Vecer mi prijede 11-ti leta neter, kterou tu do patku budu mit. Zitra vyrazime do zoo, tak musim dnes jeste nacerpat nejake sily, abych to zitra zvladla ![]()
klaudul tak aspon mas nakej program a sestrenice te urcite zabavi ![]()
ja tetko nak nezvladam vubec nic.umeju tak nadobi a uz jsem lina neco delat,ale zitra se hodlam pustit do poradnyho uklidu a doufam ze to bude posledni pred porodem
![]()
Dalmi,
je to neter, dcera od segry, tak malou sestrenici nemam ![]()
Ja nevim, co to se mnou je, driv jsem mela tolik energie a posledni dobou nejsem fakt schopna niceho, do vseho se nutim a porad bych jen spala nebo koukala na TV
A prace mi doma stoji
Jesteze mam uz vsechno pro malou pripravene, tak mam klidne svedomi.
Zas to moc s tim uklizenim neprehanej, i kdyz kdyby sis privodila maly porod, tak by ses asi moc nezlobila, vid? ![]()
ja tetko myslela na sestrenici,tak jsem napsala sestrenici misto neter ![]()
ja taky nemam zadnou energii.nic me dlouho nebavi a kdyz se do neceho pustim,tak to udelam tak napul ![]()
pro maliho mam taky vse pripraveno,ale ze by si tu nenasla smitko prachu se teda rict neda.jeste nedavno jsem mela uklizeci manii a tetko uklizim jenom kdyz jsem nastvana
![]()
porod uz bych brala,ale myslim ze broucka stejne nic nevyzene,ze si ten svuj cas urci sam.uz se ale moc tesim.doufam ze dneska na ultrazvuku bude vse v poradku a ja mu zamavam a priste ho uvidim az na porodnim sale ![]()
tak ja letim k dr.mam tam bejt na 13 hodinu,ale mam to 30km a tak radsi uz vyrazim abych nemusela jet rychle.zdendu mam v rakousku,takze musim jet sama.papa
Ahoj holky ![]()
Já se taky musím do všeho nutit, poslední dny už mě docela bolí záda a pořád mi tvrdne břicho. Dneska dopoledne jsem vyprala a pověsila prádlo, abych to nemusela dělat hned po návratu z porodky, dochystala jsem si všechny věci do porodnice a teď vařím játrovou omáčku s rýží. Odpoledne ještě skočím na poštu pro balíček, přišly mi dvoje šatičky na Innušku a zítra ráno hurá do porodky
![]()
Dalmi, držím palce, aby ti udělali ten UTZ a aby to bylo v pořádku ![]()
Patsy,
já dělala játrovku opět včera k obědu, bylo jí hodně, tak si říkám super-na příště. A večer rána z kuchyně a kocour chtěl sundat pokličku a ochutnat, jenže shodil celý hrnec asi s 1,5litrem omáčky mezi sporák-zeď a koš. No, vypadalo to jak blitky, zeď nahozená
a kočky vesele lízaly z podlahy jatýrka-mrchy
![]()
Já včera nemohla kvůli poslíkům usnout, břicho bolelo a střídavě tvrdlo
A o půlnoci ve vaně jsem Ládíkovi domlouvala, ať si to aspoň ještě pár dní v bříšku užije.
Úleva přišla až asi čtvrt hodiny po vaně a sprše v posteli. Uf. Zítra mám KO s KTG, tak jsem zvědavá, jestli se od minulého čtvrtku něco změnilo.
Tý jo, být to moje kočky, tak si to asi pěkně odnesou
takový nadělení!
Játrovku miluju, mohla bych ji jíst každý týden ![]()
Jdu si chvíli číst a potom na tu poštu a nakoupit.
ahojky holky, tak se opet hlasim, stale z kavarny protoze ti idioti nam furt nejsou schopni zapojit ten net, kdovi kdy to bude.
jak si tak procitam co tu pisete tak me napada, ze jsem asi jedina co ma takove silene problemy s tou zahou, ja uz normalne kvuli tomu nemuzu spat, nejim, nepiju, protoze do hodiny i po blbe ciste vode me ta zaha zacne tak strasne otravovat, nemuzu lezet uz ani na zadech, proste vstat a chodit pul noci po byte, a nic na to nepomaha, hruza
na druhou stranu ale zadne jine problemy nemam, zada me neboli, nohy neotekaji, akorat mivam dost hodne bolesti jak pri ms, ale to tady pisete, ze je normalni
tak ja jsem tet dorazila.po ceste jsem se totiz stavela u nasich,tak to trvalo tak dlouho ![]()
no a u doktora:vse v poradku,plodovky mam hodne,akorat uz neni na ultrazvuku videt hlavicka,proto ze je uplne dole v mali panvy a dr rikal ze muzu kazdym dnem porodit.CS uz mam 6 a jinak vse v poradku.tak jsem zvedava kdy to prijde.
malej me uz hodne tlaci,ale myslim ze to tak rychli nebude
![]()
Andisku, to je mi tě líto s tou štítnou žlázou, musí to být hrůza
Moje kamarádka takhle prozvracela celý 8. a 9. měsíc.
Dalmi, SUPER zprávy
To jsi na tom ještě líp než já, já mám pořád CS4, ale zase to mám jistý
A co vaši, mamka už se nemůže dočkat co?
Patsy ne stitna zlaza, ale zaha,
holky, co to znamena ty CS 4, CS 6? tady jsem o tom neslysela,
dalmi, vsak ty uz mas rodit zitra ne?co myslis, kdy to bude?
Ježiši, jsem blbá, jasně že jsem myslela žáhu, ale blbě to napsala - těhu demence
![]()
Označení CS se používá pro posouzení jak je „spodek“ připravený k porodu. Posuzuje se tam délka a tuhost čípku a ještě další faktory, nejvíc může být 10, to už znamená skoro porod
Je na to kolonka v těh. průk.
aha, tak proto to neznam, bo tady me „vnitrne“ jeste nevysetrili za celou dobu tehotenstvi, no idioti anglicani, a kolonka na to v prukazce tady neni, jenom tam pisou od 1 do 5 jak sestupuje hlavicka dolu do panve, ale to taky jen tak odhadem pohmatem