Poradna duly
Jana Čurdová
A jsem překvapená, že se normálně vůbec nebojím, strašně se mi ulevilo, beru to jako vysvobození a těším se, ale věřím, že to na mě dolehne ve čtvrtek, jak budu celej den před porodem hospitalizovaná.
To je krásný, když víš, že nejpozději v pátek budeš mít mimi a po víkendu už budete nejspíš komplet rodinka doma. Tak si užívej posledních pár dní s pupíkem. ![]()
Jo jo
Propuští se prý už pátý den, myslela jsem, že tam pobudeme aspoň týden. Takže když nebudou komplikace, vychází to na 1.8. ![]()
Patsy super (chces par rad jak se starat o miminko po cisari nebo vsechno vis a znas
)
Evikule, no na to az budou moct jit domu si minimalne sest az sedm dni pockaji ![]()
ahojky, díky za pochvaly pro Nikču…v ksichtíku fakt nevypadá tak malinká…horší je to když se rozbalí…fakt nožičky tenoučký jako Richardův palec…ale ona se svým apetitem to dožene… ![]()
moc sem vás poctivě nečetla, nestíhám to už tak jako před porodem, ale pochytila sem, že Patsy už se to blíží a že Dalmi nás taky nebude dlouho napínat…
…takže holky…s chutí dotoho a půl je hotovo…držím pěstičky…
kluci odjeli nakupovat, já tady sedím s Niky v náručí…asi jí bolí bříško, ale jak je u mě a schoulím jí do klubíčka tak se tváří úplně blaženě.....čekáme na sestru co jezdí od dětské Dr…po telefonu se děsně divila, že mi jí pustily domů s tak nízkou váhou, tak doufám, že neskončíme zase ve špitále-.....snad ne…
Ríša je zatím z miminka paf…už jí vozil v kočárku po baráku, pořád by jí pusinkoval, je velkej asistent při přebalování, jen mě děsí to jeho nebezpečný „malá, malá“.....sice hladí jemně po hlavičce, ale hladí přes fontanelu, kterou má Niky jako nedonošenec ještě velikou…takže ho učím že jí musí hladit přes spánky…jenže má tu ručku ještě neohrabanou.......no prostě by jí zatím láskou sněd......taky se hodně snažíme s tátou, aby neměl moc důvodů k žárlení…fakt se mu věnujeme co nejvíc…jen mě pobavilo, když sem jí před ním poprvé kojila a znovu vysvětlovala co sme si říkaly v těhu…že mimi takhle papá, on chtěl taky…to sem mu rozmluvila, ale pak sem trochu odstříkla a dala mu to ochutnat.....už to nechce… ![]()
první noc sme kojily po 3 hoďkách, takže super…snad nám tenhle krásnej režim vydrží.....
už nějak nevím co dál psát......jdu si s ní lehnout…přece jen po porodu lesy ještě kácet nemůžu…(stačilo pouklízet ten čurbes co měly kluci jako „pořádek“)…
páááá
PS: je malinká, ale prdí jako starej chlap.....ted mi to málem protrhlo dlaň… ![]()
lidusko tak drzim palecky aby vas opet neposlali do nemocnice,ale myslim ze kdyz mala tak hezky papa ,tak ze to bude v poradku.risa je velkej bracha.ani jsi nerikala proc nebyl manzel u porodu?
patsy tak to je super a trochu zavidim ze budes mit malickou za chvilku u sebe,ale je super ze te takle nechali rozhodnout a clovek ma hned lepsi pocit kdyz vi ze o necem rozhoduje
urcite se uz moc tesis vid?
cibulko mozna to opravdu vcera bylo nakym divnym tlakem.u nas pak byla poradna bourka,tak mozna to bylo tim a nestras ze to bude horsi
ja uz takle vyvadela ze ochrnu jak to bolelo
![]()
evi taky mas pekny sny a ja taky kazdy rano hned letim k pc a cekam ze nekdo rodi
![]()
ahoj ![]()
Lidusko super ze uz jste doma…Nikola je nadherna..
Patsy super ze jste se domluvili na tom cisari..zavidim ze uz budes mit mimi za par dni u sebe..musis se strasne tesit ![]()
Dalmi tak to nezavidim takovy bolesti…me dnes teda taky boli bricho.ale da se to zatim vydrzet…
tak uz jsem zas zapomnela co chci napsat.. ![]()
Teď jsem se vrátila z restauračky ze zahrádky, byla jsem povědět novinky dvěma kamarádkám
a dala jsem si palačinky se zmrzlinou
![]()
Jo jo holky, těším se strašně
Jsem zvědavá, jestli mě někerá předběhnete ![]()
Patsy, to je super, že jste se takhle dohodli. Je to už tenhle čtvrtek, tedy pozítří? Úplně ti závidím, já se snad taky vše dozvím tento čtvrtek.
Dalmi, ty si teda užíváš… Já vůbec nevím, co to jsou poslíčci nebo tvrdnutí břicha, nic z toho se mě netýká. Asi budu rodit až v zimě ![]()
Liduško, ty se máš, že to máš za sebou a takhle pěkně si to užíváte. Ríša to zdá se zvládá dobře, a Richard je zatím s vámi doma?
Jo, pozítří nastupuju a v pátek udělají SC
Doufám, že ti taky vyjdou vstříc, já se kvůli tomu nanervila až až ![]()
Mě akorát v poslední době hrozně často tvrdne břicho a po tom včerejším vnitřním vyšetření pořád trošku špiním, ale už to nebolí.
Patsy super zprávy…závidím,že to budeš mít „skoro“ bezbolestně…a je to krásný datum,budu na vás v pátek myslet…a třeba budeš mít na sestry štěstí,u mě to bylo složitější,mě se nerozjelo kojení hned a protože malý nebyl hned u prsu po porodu,tak ani nesál příkrmy,tak mě pak nařkli,že jsem ta moderní matka,co nechce dávat umělou výživu a takový ty kecy,no tak mě rozeřvali,že jsem se ani nemohla bránit,bylo to při poslední vizitě,když nás měli propouštět a nechali nás o den dýl…dám jednu radu,když se po porodu nebudete cítit fit,tak mimi radši nechte o jednu noc dýl sestrám,at naberete síli,jinak vás to položí jako mě…
Liduško Ríša si teda vede skvěle,já mám u mladýho strach,že bude žárlit,přece jen je starší a zvyklý,že je jen on…no uvidíme…
Dalmi taky to zapínám hlavně proto jestli jste už některá neporodila…ale ještě žádná nepřenášíme,tak je čas…
Jinak u nás ko a monitor v pohodě proběhl…vše je jak á být,na porod to prý nevypadá,cs mám ale 6,tak nevím,ale prcek je prý ještě vysoko,zítra jdeme omrknout porodnici,dnes jsem tam volala a prý jestli nebudou mít frmol,tak v tom není problém…Jirka si vzal pul dne volno,tak snad to vyjde.. musíme letět…tak pááá…M.
Sedmo díky
Já se taky nejvíc bojím, aby nebyl problém s kojením. Ale nemyslím si, že to bude skoro bezbolestně, první dva dny po SC jsou prý hrozný, ale jsem na to psyhicky připravená (aspoň si to myslím).
Dobre rano ![]()
Teda, ja koukam, Liduska uz je s Nikolkou doma. Holky, prejeme hodne zdravicka a mlicka, at to vsechno dozenete. Nikolka je moc krasna
…
… a Patsy v patek rodi
Prejeme Tobe i Innusce, at je vsechno bez komplikaci, at mas mlicko a jsi brzy fit ![]()
No, to jsou teda veci ![]()
A co Lucosek a Dalmi? Holky, koukam, ze tu vazne zustanu asi sama, u me to na porod zatim moc nevypada, jen mi obcas tvrdne bricho, hlavne v noci. V pondeli jdu poprve do porodnice, tak uvidim, co mi reknou ![]()
holky co se s vami stalo nemam co docitat, snad jste se vsechny najednou nerozhodli ze rodite a nemuzete to dat o sobe vedet
![]()
dobre rano.tak noc u nas byla klidna ![]()
za chvilku jedu k dr,tak pak napisu co a jak.moc se tesim ze mi udela dr ultrazvuk(doufam ze nebudu zklamana) a uvidim naseho chlapecka ![]()
ahojky klaudul.vzdyt mas jeste cas.ono to muze prijit i bez bolesti ![]()
jak se jinak mas?