Poradna duly
Jana Čurdová
Carlisse: Zátka mi odešla ve čtvrtek kolem půlnoci. Tak pořád čekám a čekám a nic
Asi budu ten případ, co porodí až kolem těch 14 dnů. Jinak ale gratuluju k Tadíkovi. Já už bych taky tak strašně chtěla
![]()
holky asi vas zklamu ale zatka neni zrovna ukazatel bliziciho se porodu, muze odejit i nekolik tydnu pred chystanym porodem (ja ji nemela dva mesice
)
Luci, drz se uz to mas za par (stejne jako ostatni)
Ahoj Enko,
díky za podporu. A ty se držíš? On ti naštěstí Staník asi dá zapomenout na nějaký strachy o mimi, viď? ![]()
Evi, strachy nemam a drzim se docela v pohode a neni mi zase tak spatne jako v patek (tuk tuk tuk) takze si vlastne nemam na co stezovat ![]()
Enko, nějaké lepší zprávy pro mě nemáš?
Já se na to snažím už nemyslet, ale pořád naivně čekám. Někdy se přece vylodit musí ![]()
A jak se cítíš ty? Už jsi po kontrole, nebo až příští týden?
Lenulindo, vidím tě? Jak se máte vy dvě? Taky se Miška ven nechystá?
Luci, jj vylodi se neboj (ve chvili kdy to vubec nebudes cekat)
takze necekej a uzivej si poslednich par dni klidu ![]()
Jdu něco dělat a taky se vyprasit na chvíli na sluníčko, zase sem mrknu, ale poslední dny jsme nějaké nemluvné, asi jak se nám to blíží. ![]()
Jo a Patsy, Innušce to v bříšku moc sluší.
![]()
Evi, já bych mluvila klíďo i celý den, ale jak vidíš, tak většinou není s kým
![]()
ja jsem tady ja jsem tady
a jeste mozna chvili budu nez se vzbudi Standik
![]()
Hurá, tak můžeme kecat, já se doma šíleně nudím. a ven se mi taky nechce, všechno mě už bolí ![]()
Luci, to se ti nedivim ja uz mela par dni po porodu
(v minulem tehu) ale neboj ono to fakt brzo prijde, dyl jak 14 dni to trvat nebude ![]()
Taky si říkám, že to ještě těch pár dnů vydržím, ale mám pocit, že se to teď šíleně vleče. Vůbec mi to doma neutíká, jsem pořád sama a není co dělat.
Luci a kdeze to bydlis?
jj tohle cekani je nejhorsi ale neboj stoji za to ![]()
Bydlím asi tak 40 kilometrů od Ostravy v jednom malém městě. Je to takový zapadákov, nic pořádného tady není
![]()
Jak vůbec válčíte vy? Jak to máš teď s tím tlakem, je to lepší?