Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
24.7.07 10:17

Dalmi, třeba to byli silní poslíci. Aspoň víš, co máš čekat. A to sis stěžovala, že ty kontrakce necítíš :lol: :lol:

Sedmo, tak já naštěstí obličej oteklý nemám, ale co není ještě může být, že? Jen ty nohy a taky i dost ruce a prsty. Kolikrát ani nedám pořádně ruku v pěst, jak je mám nateklé.
Já jsem taky zvědavá, co to bude. Jsem ráda, že jsem to vydržela, už se strašně moc těším, až mi mimi ukážou a já to zjistím :wink: Zatím každý tipuje holčičku, ale to jenom proto, že jsem samý pupínek, tak uvidíme, jestli je na té pověře něco pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.7.07 10:19

Sedmi, s tou polohou zatím nevím. Nevím jak se budu cítit. Původně jsem chtěla spíš v sedě nebo polosedě, ale myslím, že mi to pak bude asi buřt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.7.07 10:24

lucosku no to se mam teda na co tesit.rvala jsem tu jak krava ze me musel slyset celej barak :lol: :lol: to jsem si to teda predstavovala min bolestivy :lol: ,ale co,ja to vydrzim,hlavne at je vse o.k

a oblicej mam porad stejnej jako pred tehu.ruce mam taky jako paratka akorat nohy otekly a trochu prdel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
24.7.07 10:29

Llidusko, vitejte doma…

Dalmi, kdyz jsi mela zlomenou panev to te nechaji rodit normalne? uz u me meli reci a to jsem mela zlomenou jen zadni hranu kycelniho kloubu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.7.07 10:30

Já jsem s tím smířená, že to bude bolet jako kráva, zatím si to ale neumím představit. Myslím, že budu hooodně nemile překvapená, budu mít tendendce skákat z okna :lol: Strašně špatně snáším bolest, snad to vydržím, a nezblázním se.
Dalmi, mě ty nohy otekly strašně, ale nemám jen kotníky, mám i stehna a prdel. Ty samozřejmě narostly i normálně, ale teď posledních 14 dní úplně cítím, jak je mám nalité tou vodou. Tak pozdě se prý plodovka může po těle rozlívat, tak to asi mám. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.7.07 10:35

enko ja ten uraz (srazilo me auto) mela v roce 94 a rekly ze kdyz nemam problemy tak ze rodit budu normalne,ze to musi bejt uz zahojeny,tak snad vi co delaj.neposlaly me ani na zadny vysetreni.

luci ja doufam ze vic nez vcera to bolet nebude,jinak budu rvat ze me bude slyset az do prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
24.7.07 10:37

dalmi, aha tak to jo ja to mela tesne pred otehotnenim tak asi proto meli reci a skoncilo to nakonec i cisarem… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.7.07 10:38

Dalmi nevim nevim, ale myslím ,že bolet to víc teda ještě bude. Sice jsem to nezažila, ale myslím, že to bude hrůza. Možná to nebude bolet ani ne tak víc, jako dýl. Si vem, že v takových (nebo i větších) bolestech budeš třeba 10 hodin. To bude labůžo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.7.07 10:57

Kam jste zmizely :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.7.07 11:00

Tak já si jdu teda lehnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.7.07 11:01

luci ja si myslim ze kdyz to zvladly ostatni tak ze to taky zvladnem :wink: .vem si ze rodi i 14 lety holky,tak to prece taky musime zvladnout. :lol:
me to vcera bolelo prez dve hodiny a uplne jsem z toho byla tak hotova a unavena,ze jsem vycerpanim usnula :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.7.07 11:01

ja se jdu obleknout a razim do mesta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
24.7.07 11:38

DALMI- nechci strašit, ale myslím, že bolet to bude víc. Promiň :oops: Jinak se říká, že když je žena extrovertnější, že si má klidně zařvat, oni jsou PA zvyklé. Ale já jsem nekřičela, páč nám na kurzu říkali že se tím člověk vyčerpává. Teda myšleno v druhé době porodní. Ale zase jestli tě to uklidní, tak ta druhá doba už tolik nebolí- většinou. Teda bolí jen začátky těch kontrakcí, protože jak zatlačíš, tak se uskřinou nervy a tak už to nebolí. Já to tak fakt měla. Takže nejhorší co bylo, bylo to, že mi PA vždycky říkala, ať tu bolest nechám vygradovat a pak až tlačím. To se ale nedalo, tak jak to začlo, tak jsem na nic nečekala a opřela se do toho :lol: Ale jak jsi asi četla, já včera taky málem jela, tak třeba bylo něco ve vzduchu :lol:

LUCOŠKU- ono záleží na tom, kde má kdo práh bolesti, ale teorie a moje praxe i praxe mých kamarádek je taková, že ty fakt nejhorší jsou až ty poslední bolesti tak 2-3 hodiny před tlačením. Tedy takový ty, že už ti je fakt všechno jedno :lol: To jde, ne? Těch 10 hodin je moc, to už by ti nabídi třeba epi. A jak jsi to myslela s tou rozlitou plodovkou? Ty otoky jsou způsobené tím, že vlivem hormonů tkáně zadržují vodu.....

SEDMO- já taky rodila klasicky, ikdyž jsem chtěla ve vaně, ale tam se mi udělalo z té teplé vody zle. Já budu chtít asi v sedě na lůžku. Ale fakt vyloženě sed. Minule to byl takový pololeh. Ale třeba mně pak v terénu napdne něco jinýho :lol: Já jsem totiž nebyla schopná se při šití ani hnout na tom lůžku, tak nevím, jak bych přecházela......

Jinak dneska zase poslíčkuju už od rána, ale proti včerejšku pohodička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
24.7.07 14:08

Ahoj holky,
cítím, že to budete mít za sebou každým dnem. Vždycky ráno sleduju, jestli už se někdo vydal do porodnice. Mám pocit, že se jen nějak nemůžete rozhodnout, kdo bude druhý :lol: Škoda, že nás sem teď chodí nějak málo. Mě se dnes aspoň o porodnici zdálo. Praskla mi ve snu voda, ale byla to docela pohoda. Měla jsem rodit doma-mamka byla porodní asistentka, ale když došlo na tlačení, mamka zjistila, že se mimi na poslední chvíli přetočilo koncem pánevním. Tak jsem jela do porodnice, tam to byla pohodička, pila jsem se setřičkama na přípravně čaj a…na porod zas nedošlo :( , probudila jsem se a už bohužel neusnula. :lol:
Na první natáčení jdu teď ve čtvrtek, snad tam taky nestrávím 3 hodiny. Ale KTG je normálně u mé doktorky v sesterně a čekala jsem tam tuším maximálně hodinu. Minule vůbec. :wink:
Patsy, jsem zvědavá, jak jsi dnes dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
24.7.07 14:10

Ahoj děvčátka :lol: Píšu pokračování mojí storry v nemocnici:
tentokrát měli skluz „jen“ hodinu, protože doktorka zrovna operovala. Sestra zase zmatkovala, byla tam sice jiná, ale přístup stejný, no, to je jedno. Prostě s tou mladou dr. a vedoucím lékařem jsme se dohodli na císaři. Nastupuju ve čtvrtek ráno a v pátek mi provedou císaře v epidurálu za přítomnosti Luďka :D :D Jsem fakt šťastná, že to takhle dopadlo a štve mě, že jsem se včera tak zbytečně nervovala! Kdyby člověk věděl dopředu jak to všechno dopadne, tak by si ušetřil nervy :( Jak jsem se celé těhu modlila, aby se otočila, tak teď se budu modlit, aby se neotočila, když to máme tak krásně naplánovaný. Datum narození bude mít 27.7.2007 - krásný ne? :lol: :lol: :lol:
Vedoucí dr. mi řekl, že pokud sama dávám přednost SC, tak mi bránit nebudou, ale že mě musí upozornit, že to taky nese svoje…Na JIP prý ležet nebudu, rovnou na odd. šestinedělí, tak už se dopředu děstím péče sester, když vím, jaký tam mají ludry. Snad chytnu nějaký lepší.
Líbí se mi, že se mě dr. zeptala, co bych si přála já sama. Dává mi to pocit, že nerozhodujou jen oni o člověku, že s ním diskutujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí