Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
25.7.07 16:17

andi me taky obcas pali zaha,ale vzdy si vemu renie a hned to prestane.to ti taky nepomuze?

andi ja mam termin az 7 srpna.presunuli mi ho,takze metrik mi jde spravne :wink:

patsy no ja to vidim ze to tak rychli nebude.ty se mas ze uz za chvilku budes mit inusku.ja uz chci taky matyaska mit u sebe :lol: nasi uz se nemuzou dockat.mama kazdej den rika ze uz chce vozit a ze uz to neni mozny ze i topolankova me predbehla :lol: :lol: me snad predbehne i gabina partysova a to ma termin az v lednu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.7.07 16:18

jo a evikulku jenom mimco jeste chvilku premlouvej,vzdyt jeste mate cas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.7.07 16:18

To tě fakt ještě vnitřně nevyšetřili? Vždyť máš 12 dní do porodu!! Asi jiný kraj - jiný mrav. Ani jsem nevěděla, že jsi v Anglii :lol: Přítel (nebo manžel) je Angličan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.7.07 16:19

patsy kdy nastupujes do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
25.7.07 16:24

Dalmi, gratuluju, myslím, že to jsou dobré zprávy. A hmotnost neodhadoval?
Patsy, myslím, že Andiska myslela žáhu né štítnou žlázu, ale to ses asi jen upsala a já prudím. :wink: :lol:
Andisku, mě taky docela trápí žáha(včera mi došly všechny antacida, tak jsem pila jedlou sodu :roll: ), ale jinak si taky extra nestěžuju. Nohy mi nenatíkají (ani ve vedrech), záda zlobí minimálně, jen břicho občas pobolívá. A strašlivě funím :lol: , jak parní lokomotiva. Tuhle jsem se zadýchala i u umývání nádobí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.7.07 16:25

Ahoj holky,
házím dnešní info z kontroly. Moc mě teda dneska nepotěšili. Monitor v pořádku, ale vyfásla jsem zástupce přimáře a ten byl nějaký odměřený, asi blbá nálada nebo co (doufám, že jen vyjímečně :roll: ). Nic mi pořádně neřekl, jak jsem na tom s CS, jen do zprávy napsal že zůstávám otevřená na prst. Dělal mi i ultrazvuk, ale mimi jsem neviděla, nic nekomentoval. Přišlo mi to tak líto, že jsem se blbec ani na nic nezeptala. Pak jen řekl, že je všechno v pořádku a kontrola za týden. A ještě měl nějaké narážky že jsem z daleka a proč jedu rodit k nim, jestli to vůbec stihnu tam dojet. Měla jsem pocit, že velkou radost z toho nemá, že jsem si vybrala je :( :( Takže z dneška jsem hodně zklamaná a mám dojem, že porodím asi až na vánoce :? :( Jinak mě dneska šíleně bolí stydká kost, je to taková bolest, že chodím pokřivená jak paragraf ..... chjo, to je dneska den. A ještě k tomu jede Vítek za chvilku zase na ryby, takže budu zase celý večer sama… se na to vys… :cry: :cry:

Patsy, gratuluji k naplánovanýmu císaři. Ani nevíš, jak já ti závidím, že už budeš mít Inušku za chvilku u sebe. Hlavně aby to všechno dobře dopadlo a pustili vás brzo domů.

Liduško, jak dopadla návštěva dětské sestry? Doufám, že vše v pohodě. Ríšánek je strašně hodný, že se stará o svojí malou sestřičku, musí být krásný je pozorovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.7.07 16:26

evi vahu mi dr nerikal,ale nevim zda to jde jeste vubec zvazit kdyz uz nebyl ani celej videt.mrzi me to ze jsem se ja blba nezeptala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.7.07 16:26

Zítra v 9.00h se mám hlásit na příjmu. Tak o půl deváté mě tam poveze tchán, aby si Luďa nemusel brát dovolenou nebo utíkat z práce. Porodnice je hned naproti budovy, kde pracuje, takže tam na mě bude v těch devět čekat a vyprovodí mě. Je super, že je tam z práce za tři minuty, takže nás může chodit pořád navštěvovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.7.07 16:29

lucosku nesmutni berusko.prece si nebudes kazit naladu z nakym blbcem co se blbe vyspal a nebo ho nastvala zena :wink:
a co na monitoru?uz mas naky kontrakce?

patsy tak to je super ze budes mit manzela takle nablizku.muze s tebou k cisari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.7.07 16:29

Dalmi, to už by zvážit nešel, já jsem se v pondělí dívala, jak to tím UTZ měří a dr. měřila kromě délky kostí i obvod hlavičky, což by u Matyáška už nešlo.

Luci, to byl teda blboun, ten dr., nic si z toho nedělej, miminku je u tebe dobře. Škoda, že ti ani neukázal UTZ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
25.7.07 16:31

no, tak to jo to 7.8. je pekny datum, to bych chtela rodit,
renie mi nepomuze, je to fakt silene, ani se normalne nenajim a kdyz uz mam fakt hlad, tak si reknu, jo holt potom budes trpet andi, a trpim

patsy neni anglican, je turek a zatim zijem v anglii, ale ta zdravotni pece je tu hruza, az do 28 tydne na me nikdo ani nesahl, jenom tlak, krev, moc sem tam, no a 2 utzvuky, no a pak zacli teprv poslouchat srdicko a pohmat bricha, no snad to jeste tech par dni zvladnu, uz ani nejdu nikam na kontrolu, pokud do 6 neporodim tak 7.8 si me pozvala asistentka na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006

Patsy, teď už je porod úplně hmatatelně na dosah, co?! Už se těšíme na fotečky malé slečny. :wink:
Musím jít umýt horu nádobí, večer přijde Radkovi návštěva…Ale nakukovat průběžně budu, dnes to vypadá, že se konečně trochu rozepíšeme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774

Jo Dalmi, bude tam, budu mít jen epidurál. Mrzelo by mě, kdybych musela mít celkovou antest. a promeškala tak okamžik narození. Takhle budu u toho, uslyším, když poprvé zakřičí…já už se tak šííííííííleně těším :! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.7.07 16:33

ja si taky myslim ze uz to tetko nejde kdyz ho nevidi,proto ze to se prece nak vypocitava podle delky :wink:
jinak jsem memu dr vypravela pribeh z houbama a strasne se nasmal.rikal ze uz se tak dlouho nepobavil a ze to jeste nikdy neslysel.vypravela jsem mu jak mi doktorka rekla ze taky musim vsechno sezrat a on rikal at si z toho nic nedelam,ze tu pani dr zna a ze je vecne nastvana,tak jsme se spolu nasmali. :lol: :lol: byla jsem u nej v ordinaci asi pul hodiny a z toho jsme skoro celou dobu jenom mluvily a smali se :lol: je to super doktor.skoda ze me nebude rodit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
25.7.07 16:34

Luci, tak se s miminkem domluv, že uděláte tomu blbounovi doktorovi něco natruc-třeba že naschvál do dvou dnů porodíte, i když on si myslel, že máš ještě chvilku. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí