Poradna duly
Jana Čurdová
andi me taky obcas pali zaha,ale vzdy si vemu renie a hned to prestane.to ti taky nepomuze?
andi ja mam termin az 7 srpna.presunuli mi ho,takze metrik mi jde spravne ![]()
patsy no ja to vidim ze to tak rychli nebude.ty se mas ze uz za chvilku budes mit inusku.ja uz chci taky matyaska mit u sebe
nasi uz se nemuzou dockat.mama kazdej den rika ze uz chce vozit a ze uz to neni mozny ze i topolankova me predbehla
me snad predbehne i gabina partysova a to ma termin az v lednu
![]()
jo a evikulku jenom mimco jeste chvilku premlouvej,vzdyt jeste mate cas ![]()
To tě fakt ještě vnitřně nevyšetřili? Vždyť máš 12 dní do porodu!! Asi jiný kraj - jiný mrav. Ani jsem nevěděla, že jsi v Anglii
Přítel (nebo manžel) je Angličan?
Dalmi, gratuluju, myslím, že to jsou dobré zprávy. A hmotnost neodhadoval?
Patsy, myslím, že Andiska myslela žáhu né štítnou žlázu, ale to ses asi jen upsala a já prudím.
![]()
Andisku, mě taky docela trápí žáha(včera mi došly všechny antacida, tak jsem pila jedlou sodu
), ale jinak si taky extra nestěžuju. Nohy mi nenatíkají (ani ve vedrech), záda zlobí minimálně, jen břicho občas pobolívá. A strašlivě funím
, jak parní lokomotiva. Tuhle jsem se zadýchala i u umývání nádobí. ![]()
Ahoj holky,
házím dnešní info z kontroly. Moc mě teda dneska nepotěšili. Monitor v pořádku, ale vyfásla jsem zástupce přimáře a ten byl nějaký odměřený, asi blbá nálada nebo co (doufám, že jen vyjímečně
). Nic mi pořádně neřekl, jak jsem na tom s CS, jen do zprávy napsal že zůstávám otevřená na prst. Dělal mi i ultrazvuk, ale mimi jsem neviděla, nic nekomentoval. Přišlo mi to tak líto, že jsem se blbec ani na nic nezeptala. Pak jen řekl, že je všechno v pořádku a kontrola za týden. A ještě měl nějaké narážky že jsem z daleka a proč jedu rodit k nim, jestli to vůbec stihnu tam dojet. Měla jsem pocit, že velkou radost z toho nemá, že jsem si vybrala je
Takže z dneška jsem hodně zklamaná a mám dojem, že porodím asi až na vánoce
Jinak mě dneska šíleně bolí stydká kost, je to taková bolest, že chodím pokřivená jak paragraf ..... chjo, to je dneska den. A ještě k tomu jede Vítek za chvilku zase na ryby, takže budu zase celý večer sama… se na to vys…
![]()
Patsy, gratuluji k naplánovanýmu císaři. Ani nevíš, jak já ti závidím, že už budeš mít Inušku za chvilku u sebe. Hlavně aby to všechno dobře dopadlo a pustili vás brzo domů.
Liduško, jak dopadla návštěva dětské sestry? Doufám, že vše v pohodě. Ríšánek je strašně hodný, že se stará o svojí malou sestřičku, musí být krásný je pozorovat. ![]()
evi vahu mi dr nerikal,ale nevim zda to jde jeste vubec zvazit kdyz uz nebyl ani celej videt.mrzi me to ze jsem se ja blba nezeptala ![]()
Zítra v 9.00h se mám hlásit na příjmu. Tak o půl deváté mě tam poveze tchán, aby si Luďa nemusel brát dovolenou nebo utíkat z práce. Porodnice je hned naproti budovy, kde pracuje, takže tam na mě bude v těch devět čekat a vyprovodí mě. Je super, že je tam z práce za tři minuty, takže nás může chodit pořád navštěvovat
![]()
lucosku nesmutni berusko.prece si nebudes kazit naladu z nakym blbcem co se blbe vyspal a nebo ho nastvala zena ![]()
a co na monitoru?uz mas naky kontrakce?
patsy tak to je super ze budes mit manzela takle nablizku.muze s tebou k cisari?
Dalmi, to už by zvážit nešel, já jsem se v pondělí dívala, jak to tím UTZ měří a dr. měřila kromě délky kostí i obvod hlavičky, což by u Matyáška už nešlo.
Luci, to byl teda blboun, ten dr., nic si z toho nedělej, miminku je u tebe dobře. Škoda, že ti ani neukázal UTZ ![]()
no, tak to jo to 7.8. je pekny datum, to bych chtela rodit,
renie mi nepomuze, je to fakt silene, ani se normalne nenajim a kdyz uz mam fakt hlad, tak si reknu, jo holt potom budes trpet andi, a trpim
patsy neni anglican, je turek a zatim zijem v anglii, ale ta zdravotni pece je tu hruza, az do 28 tydne na me nikdo ani nesahl, jenom tlak, krev, moc sem tam, no a 2 utzvuky, no a pak zacli teprv poslouchat srdicko a pohmat bricha, no snad to jeste tech par dni zvladnu, uz ani nejdu nikam na kontrolu, pokud do 6 neporodim tak 7.8 si me pozvala asistentka na kontrolu
Patsy, teď už je porod úplně hmatatelně na dosah, co?! Už se těšíme na fotečky malé slečny. ![]()
Musím jít umýt horu nádobí, večer přijde Radkovi návštěva…Ale nakukovat průběžně budu, dnes to vypadá, že se konečně trochu rozepíšeme. ![]()
Jo Dalmi, bude tam, budu mít jen epidurál. Mrzelo by mě, kdybych musela mít celkovou antest. a promeškala tak okamžik narození. Takhle budu u toho, uslyším, když poprvé zakřičí…já už se tak šííííííííleně těším
![]()
ja si taky myslim ze uz to tetko nejde kdyz ho nevidi,proto ze to se prece nak vypocitava podle delky ![]()
jinak jsem memu dr vypravela pribeh z houbama a strasne se nasmal.rikal ze uz se tak dlouho nepobavil a ze to jeste nikdy neslysel.vypravela jsem mu jak mi doktorka rekla ze taky musim vsechno sezrat a on rikal at si z toho nic nedelam,ze tu pani dr zna a ze je vecne nastvana,tak jsme se spolu nasmali.
byla jsem u nej v ordinaci asi pul hodiny a z toho jsme skoro celou dobu jenom mluvily a smali se
je to super doktor.skoda ze me nebude rodit ![]()
Luci, tak se s miminkem domluv, že uděláte tomu blbounovi doktorovi něco natruc-třeba že naschvál do dvou dnů porodíte, i když on si myslel, že máš ještě chvilku.
![]()