Poradna duly
Jana Čurdová
tak ty jsi zase opustena.skoda ze nemas naky zviratko.ja kdyz jsem pak sama tak si nepripadam tak sama kdyz tu mam ty moje zviratka ![]()
a zacinam mit nakej strach jestli to tu beze mne zvladnou.jestli zdenda nepropali koberec az tu nebudu a bude linej chodit na balkon,jestli bude uklizet,davat zviratum jist,zalejvat kytky a tak.. ![]()
lenul tak to je spatny.to nevim co poradit
.jedine to zaspat a nebo si vzit kousek paralenu,ten prej neublizi ![]()
Lenul, já ještě masíruju spánky takovou větrovou mastičkou. Taky to pomáhá, nebo si hodím na hlavu něco ledového, třeba zmrzlé maso do ručníku. Vyzkoušej a uvidíš, třeba to trošku zmírní.
Dalmi, já do té vany nešla jen kvůli vyhánění, docela jsem se na ni těšila. Akorát to vedro mě odrovnalo.
Dalmi, zvířátek máme habaděj, akorát ne takové, se kterýma se dá mazlit
Ale já si toho pejska stejně jednou pro:,–(ím.
no z hadem se moc nepomazlis i kdyz ja kdyz jsem mela hada,tak jsem se snim mazlila.vzdycky jsem ho hladila po hlave a on na me tak hezky koukal a mrskal jazyckem
pes je pes ![]()
ja se taky asi nalozim na chvilku do vany ![]()
Jenže tys měla užovku, že? My máme hroznýše, a to už je trošku větší mazlíček, bez Vítka mám strach je brát. Nejlepší je pes, ten tě aspoň poslouchá.
Vanu si užij ![]()
Já tu budu asi čučet do blba
![]()
luci jo uzovku,ta se dala zvladnout jednou rukou i kdyz obcas byla taky agresivni,ale jenom kdyz se mela svlekat ![]()
pes je fakt nejlepsi.kocka je taky fajn,ale je to takova mrcha.dela hodne naschvaly a pritom vi ze to delat nema.treba jde a zacne skrabat na okno a kouka co udelam a kdyz rvu,tak to dela furt dokud nevstanu a za chvilku zas.je to proste provokaterka a to me trochu stve,proto ze jsem na tohle strasnej nervak kdyz si ze me nekdo dela prdel
![]()
tak ja jdu do vany a zase nakouknu ![]()
nemám přečteno, jen to musím někde vyklopit.....Niky sme ted před koupáním vážily a holky podržte se!!!!......2200g!!!!!!......
naposledy jí vážily v porodnici v neděli…2060g.....to znamená že mi za ty 3 dny přibrala 140g…wow......SUPER!!!!…tímhle tempem budeme moct brzo ven........tzn. 45g denně…+- autobus
fotku dávám z dnešního koupání.....
lidusko tak to je super.moc vam gratuluji ![]()
je to fakt super a nikca vubec nevypada malicka
je to krasna holcicka ![]()
jeste jsem ani do ty vany nevlezla
jsem se zakoukala do posty pro tebe
Ježiš, tak to je krásný !!!!! Moc gratulujem
Jen tak dál, ať jí šmakuje. Nikolka je fakt šikulka, ona to dožene. V té vaničce je roztomiloučká, se máš, že už ji máš u sebe.
Taky tleskám
Jste holky šikovný (ty máš určitě moc dobrý a výživný mlíčko a Nikča super trávení).
A Ríša taky určitě dostane rozum (jednou
). To kdybys věděla po porodu, tak hodíš Nikolčinu porodní váhu za hlavu a ušetříš si zbytečný stres, viď?! ![]()
Ahoj,
se omlouvám,že Vám sem lezu,ale trochu Vás šmíruju,jak se Vám blíží ty TP a chtěla jsem pogratulovat k prvnímu mímu
![]()
A teda drobeček to je…je úžasná ![]()
Tak Vám přeju, děvčátka ,pohodové,rychlé a co nejméně bolestivé porůdky a mimča jako lusk ![]()
A asi Vás budu šmírovat dál
…myslím při nakukování,jestli UŽ a kdo už a tak
Tak se nezlobte
![]()
Držím palce,babuchy ![]()
ahojky.zustal tu nekdo??
luci jsi tu?
petiso moc dekujeme za drzeni palecku a klidne smiruj dal
hodny nastevnice tu mame radi
a mas strasne krasny deticky ![]()
koukam ze strasim akorat ja,tak jdu koukat na telku.davaj nakej horor,tak treba se budu tak strasne bat ze malej radsi vyleze ![]()
tak dobrou noc ![]()
Patsy, mooc držíme palečky!
Devět měsíců uteklo jako voda a je to skoro tady…jsem asi nervózní za tebe. Ať všechno proběhne v pořádku, ať se Innušce na světě líbí a pustí Vás brzo domů.
![]()
http://sirmi.ic.cz/deti/39.gif