Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
25.7.07 20:48

tak ty jsi zase opustena.skoda ze nemas naky zviratko.ja kdyz jsem pak sama tak si nepripadam tak sama kdyz tu mam ty moje zviratka :lol:

a zacinam mit nakej strach jestli to tu beze mne zvladnou.jestli zdenda nepropali koberec az tu nebudu a bude linej chodit na balkon,jestli bude uklizet,davat zviratum jist,zalejvat kytky a tak.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.7.07 20:49

lenul tak to je spatny.to nevim co poradit :roll: .jedine to zaspat a nebo si vzit kousek paralenu,ten prej neublizi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.7.07 20:50

Lenul, já ještě masíruju spánky takovou větrovou mastičkou. Taky to pomáhá, nebo si hodím na hlavu něco ledového, třeba zmrzlé maso do ručníku. Vyzkoušej a uvidíš, třeba to trošku zmírní.

Dalmi, já do té vany nešla jen kvůli vyhánění, docela jsem se na ni těšila. Akorát to vedro mě odrovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.7.07 20:52

Dalmi, zvířátek máme habaděj, akorát ne takové, se kterýma se dá mazlit :lol: :lol: Ale já si toho pejska stejně jednou pro:,–(ím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.7.07 20:54

no z hadem se moc nepomazlis i kdyz ja kdyz jsem mela hada,tak jsem se snim mazlila.vzdycky jsem ho hladila po hlave a on na me tak hezky koukal a mrskal jazyckem :lol: :lol: pes je pes :wink:

ja se taky asi nalozim na chvilku do vany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.7.07 20:57

Jenže tys měla užovku, že? My máme hroznýše, a to už je trošku větší mazlíček, bez Vítka mám strach je brát. Nejlepší je pes, ten tě aspoň poslouchá.
Vanu si užij :wink:
Já tu budu asi čučet do blba :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.7.07 21:00

luci jo uzovku,ta se dala zvladnout jednou rukou i kdyz obcas byla taky agresivni,ale jenom kdyz se mela svlekat :lol:
pes je fakt nejlepsi.kocka je taky fajn,ale je to takova mrcha.dela hodne naschvaly a pritom vi ze to delat nema.treba jde a zacne skrabat na okno a kouka co udelam a kdyz rvu,tak to dela furt dokud nevstanu a za chvilku zas.je to proste provokaterka a to me trochu stve,proto ze jsem na tohle strasnej nervak kdyz si ze me nekdo dela prdel :roll: :lol:

tak ja jdu do vany a zase nakouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
25.7.07 21:17

nemám přečteno, jen to musím někde vyklopit.....Niky sme ted před koupáním vážily a holky podržte se!!!!......2200g!!!!!!......

naposledy jí vážily v porodnici v neděli…2060g.....to znamená že mi za ty 3 dny přibrala 140g…wow......SUPER!!!!…tímhle tempem budeme moct brzo ven........tzn. 45g denně…+- autobus

fotku dávám z dnešního koupání.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.7.07 21:20

lidusko tak to je super.moc vam gratuluji :-)
je to fakt super a nikca vubec nevypada malicka :wink: je to krasna holcicka :wink:

jeste jsem ani do ty vany nevlezla :roll: jsem se zakoukala do posty pro tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.7.07 21:21

Ježiš, tak to je krásný !!!!! Moc gratulujem :potlesk: :potlesk: Jen tak dál, ať jí šmakuje. Nikolka je fakt šikulka, ona to dožene. V té vaničce je roztomiloučká, se máš, že už ji máš u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
25.7.07 22:20

Taky tleskám :potlesk: :potlesk: :potlesk: Jste holky šikovný (ty máš určitě moc dobrý a výživný mlíčko a Nikča super trávení). :dance: A Ríša taky určitě dostane rozum (jednou :lol: ). To kdybys věděla po porodu, tak hodíš Nikolčinu porodní váhu za hlavu a ušetříš si zbytečný stres, viď?! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.7.07 22:38

Ahoj,
se omlouvám,že Vám sem lezu,ale trochu Vás šmíruju,jak se Vám blíží ty TP a chtěla jsem pogratulovat k prvnímu mímu :srdce: :-)
A teda drobeček to je…je úžasná :huban:

Tak Vám přeju, děvčátka ,pohodové,rychlé a co nejméně bolestivé porůdky a mimča jako lusk :potlesk:
A asi Vás budu šmírovat dál :-) …myslím při nakukování,jestli UŽ a kdo už a tak :wink: Tak se nezlobte :oops: :srdce:
Držím palce,babuchy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.7.07 22:54

ahojky.zustal tu nekdo??
luci jsi tu?

petiso moc dekujeme za drzeni palecku a klidne smiruj dal :wink: hodny nastevnice tu mame radi :wink: :lol: :lol: :lol: a mas strasne krasny deticky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.7.07 23:53

koukam ze strasim akorat ja,tak jdu koukat na telku.davaj nakej horor,tak treba se budu tak strasne bat ze malej radsi vyleze :lol:
tak dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.7.07 06:37

Patsy, mooc držíme palečky!

Devět měsíců uteklo jako voda a je to skoro tady…jsem asi nervózní za tebe. Ať všechno proběhne v pořádku, ať se Innušce na světě líbí a pustí Vás brzo domů. :srdce: :-)
 http://sirmi.ic.cz/deti/39.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital