Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
27.7.07 12:07

Zajímalo by mě, co ta Patsy. Asi nepsala, v kolik hodin jí toho císaře naplánovali, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.7.07 12:08

jj. doktorům už nevěřím :wink: Že rodím uvěřím, až budu fakticky tlačit :lol: :lol: Ale to bude cobydup. Nesmím si to čekání tak připouštět, i když to jde hodně blbě. Taky už máš Leni pro Mišku všechno nachystané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.7.07 12:10

mame miminko :lol:

patsy psala mame to za sebou.nase Inna se narodila dnes 27.7 v 9.35 .meri 49cm a vazi 3.15.obe jsme v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.7.07 12:13

Ha, tak už jsme se dočkali, další miminko je mezi náma :potlesk: :potlesk: :-) :-) :-)
**Patsy psala:

Ahoj, tak to máme za sebou, naše Inna se narodila dnes - 27.7. v 9.35 hod. Měři 49cm a váží 3,15kg. Obě jsme v pořádku.**

Takže obrovitánská gratulace, ať je Innuška moc hodná a maminka ať se dobře hojí a má hodně mlíčka :-) :-) :-) :potlesk: :potlesk: :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.7.07 12:13

Patsy, moc moc gratulujeme k Inne ;)

holky pockejte az na ty briska budete vzpominat a bude vam lito ze uz nejsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.7.07 12:14

Dalmi, ty lumpe jsi mě předběhla :( :D :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
27.7.07 12:19

ahojky…tak sem nakoukla, jestli náhodou už Patsy nemá Inušku u sebe a zatím nic.....no tak nakouknu ještě asi večer…

dneska zase vážíme, tak su zvědavá kolik můj malej žroutík přibral…(vážíme ob den).....dneska k ránu jí bolelo bříško, tak sem si podepřela záda v postely polštářema do polosedu a vzala si jí na hrudník (poloha na bříško) a trošku se jí ulevilo, no a asi za 10minut přicapkal Ríša a vtlačil se ke mě taky, takže sem dneska asi hodinu k ránu spala s obouma dětma v jedný malý postely, ale bylo mi táááák krásně…že to ani nedokážu popsat…

kluci sou zase na nákupech a já už mám nakojeno, přebaleno, uvařeno, převlečený postele, vyžehleno prádlo za 14 dní, a Nikolka pořád spinká…už od 10ti hodin…pořád jí chodím kontrolovat jestli vůbec dýchá, moje malá šípková růženka.....vůbec sem netušila po zkušenostech s uřvánkem Ríšou, že může takhle hodný miminko vůbec být…

holky nebojte, oni si ty miminka řeknou kdy chtějí na svět…

Luci nemáš nějakej posunutej termín??? nebo si to pletu???

Mispul, tak hodně sil do vyběhávání si všech těch věcí co jsi vypsala.....a at ti termín stanoví co nejdřív, ať se moc dlouho netrápíš…

Dalmi teda tebe ten Matyášek taky prohání.....vím co to je, když v noci stepuješ po baráku a říkáš si „jéžiš, jestli to nebude co nevidět tak zešedivím s těmahle stavama“…a vidíš…byla bych rači aby tam vydržela ještě aspon tech 14 dní, jak říkal Dr. den před porodem na ko…ale co…hlavně že Niky papká a přibírá…jo a ještě by jsi prosím mohla připsat Nikči porodní délku…42cm…at je to úplný…

Lenul, rači ještě s Miškou vydržte…já rodila 26 dní před termínem, což seš ted zhruba ty…i když říkají že bude veliká, rači vydržet…už jim nevěřím…ale stejně je to zajímavý, takovej skok v CS dozadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
27.7.07 12:21

no tak než sem ten svůj román sepsala tak už je druhý miminko na světě..... :oops:

takže přejeme všechno nejlepší do života a at se maminka co nejdřív zotaví 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.7.07 12:28

Liduš, já si metřík posunula, protože mi DR. před 14 dny říkal, že to vypadá, že porodím to toho 4. srpna, ne-li dřív. A já jak jsem byla natěšená, že už to dlouho nebude trvat, tak jsem si ho šoupla na první TP, takže na toho 4. No, a jak to tak vypadá, tak si ho budu muset šoupnou zase na toho 11. protože výhledově porodím asi až v půlce srpna :lol: :lol:

Jak jsi psala, jak ti bylo krásně s těma dětma … úplně slzím a chápu tě, musí to být nádherný pocit. Já se tak těším, že se snad ani nedočkám :)
To jsi teda dobrá, stihnout tolik věcí s miminkem a čertíkem, fakt klobouk dolů. Já budu vyštavená jen s jedním prckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
27.7.07 12:32

Patsy moc moc gratulujeme a at se vam obema dari moc dobre.. 

Luci mam uz vsechno nachystany..

no ja doktorum uz neverim..predtim furt rikali jak uz pomalu roodiim a nic..ted zas ze na porod to vubec nevypada…tak to urcite porodim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.7.07 12:36

tak jsem vyvencila a jsem tu :lol:

lenul nemam kredit,tak jsem nemohla ani odepsat,ale bud rada ze miska jeste vydrzi.vzdyt mas jeste hodne casu :wink:

luci jsem rada ze jsem te predbehla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja uz jsem se o tebe strachovala,kdyz jsi se tak dlouho neukazala :wink:

lidusko ja to dopisu :wink:

tak to ja tetko poslikuju casto a hlavne mam ty krizovy bolesti,ale je zvlastni ze jenom vecer. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.7.07 12:43

Tak to máš Dalmi dobrý, aspoň víš, že se něco děje a chystá. Mě teď akorát bolí ta stydká kost, jinak nic. Dokonce i to břicho přestalo bolet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.7.07 12:45

Luci, rikas ze te nic neboli, dobre spis a tak? hm… 8) (znas ticho pred bouri? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.7.07 12:45

luci ale myslim ze i kdyz mam bolesti ,tak ze se stejne nak nic nedeje.vzdycky to zaspim a rano se probudim a je mi tak dobre :lol:
me ani nevadi uz to cekani jako to ze uz je mi blby chodit i ven.kazdej porad rika tak co?kdy to bude ?trva to nak dlouho atd..
priste az budu tehu tak jim budu vsem tvrdit ze mam termin az mesic po terminu,proto ze takle nestacim ani odepisovat na sms a venku vysvetlovat ze proste asi rodit nebudu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.7.07 12:48

a v noci se mi zdalo ze mi porod dr vyvolaval. :lol:
bylo to strasny :roll:

no ja doufam ze snad o vikendu uz se to rozjede.kamaradi tu uzaviraj sazky a kdo se trefi tak bere vse a kdyz se netrefi tak vsechno dostanu ja :lol: :lol: nejvic sazek je na 28,to je tetko v sobotu,tak jsem zvedava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí