Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
tak mě je dnes celkem fajn, ale včera jsem měla nějaké lufty. Byla u nás docela šílená bouřka, ale jen asi tak půl hodiny.No, bohatě to stačilo k tomu, aby mi začalo celkem hodně tvrdnout břicho a i to docela bolelo. A co navíc, začala jsem mít pocit, že jsem pořád mokrá
. Tak jsem pořád chodila na záchod a zjišťovala, co to může být. Jak se vůbec pozná plodovka? Má nějakou barvu nebo tak? Tak jsem si na noc vzala raději vložku, ale do rána nic. Tak jako nevím, co to mělo být
Plodovka by přece měla téct pořád, ne?
Lenulindo, abys nám třeba nezačala rodit. Křeče v břiše + bolesti v zádech, to je nějaké podezdřelé ![]()
dobre rano. ![]()
tak vcera jsme meli usmirovaci vecirek tak to bylo fajn.dostala jsem kyticku a novou zehlicku na vlasi
a taky byl sexik ![]()
me taky nic neboli.je mi fajn ![]()
luci byla jsi vcera sama doma?ze jsi se ani neukazala
lenul tak drzim palce aby to prestalo a treba je to opravdu skoro porod ![]()
lidusko nikca je sikulka a neboj se,za chvilku se to tu rozjede a budeme debatovat o prdikach vsechny ![]()
Dalmi, včera jak byla ta bouřka, tam mi nešel ani internet. Ale Víťa byl doma asi tak do 11 a pak šel na chvilku na tu oslavu. Ale tak kolem půl jedné už byl doma, takže se to dalo ![]()
Takže usmiřovací večírek jo? To je dobře, že byl s tebou a kytička potěší.
ja jsem vecer nakoukla a nevidela jsem te tu,tak jsem si rikala ze treba nikam nesel ataky si uzivate,ale kdyz prisel tak brzo,tak je to v pohode
.nakonec ty nasi chlapi dostali rozum ![]()
kyticka potesi a zehlicku uz jsem taky potrebovala ![]()
jeste mam slibeno ze navrta dneska novy svetlo do obyvaku,tak mam radost ![]()
tak jsem cely dopoledne prrospala az ted jsem se zvbudila a je to lepsi..tak jsem rada ![]()
hm tak jsem to asi zakrikla..byla jsem si nandat obed a uz me zas chytli ty zada ![]()
Jo, Lenul, nestraš nás. Ale kdyby náhodou fakt něco, tak dej vědět. snad to ale přejde, zkus se zase natáhnout.
nebojte dam vedet..ale nic z toho nebude to urciite zase prejde..ted je to trochu lepsi..uvarila jsem si ten caj z maliniku tak jsem zvedava co to udela ![]()
ahojky.
lenul snad to prejde.me taky dneska boli zada,ale asi to mam z uklizeni ![]()
luci ja taky nevim jak poznat plodovku.nekdy si taky pripadam uplne mokra,ale plodovky by asi bylo hodne i kdyz jsem cetla ze nekomu odteklo jen trochu,ale ja ji mam prej hodne podle ultrazvuku,tak snad bych to poznala.mam ale strach ze mi treba odtece ve vane a ja si toho ani nevsimnu
taky nevim jak poznam tu plodoovku..snad jo
Dalmi kolik pijes toho maliniku??
dalmi, neboj plodovky si vsimnes, fakt jo
udela to lup a tece to porad a porad a porad a porad (me rupla ve 2,45 a jeste v porodnici jsem jim zmacela chodby
(a jak dopadlo auto to ani nemluvim, vlozka behem par vterin uplne nasakla a protekajici) proste mazec a ja uplne ruda protoze me to prislo strasny a nevedela jsem jak to udelat aby to tak neteklo ![]()