Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
29.7.07 16:35

Leni, já bych neřekla, že mám nějaký extra povyrostlý prsa, ale Radek si mě ve sprše vždycky (v dobrém) dobírá, že mám pěkný mlíkárny. :lol: Asi rostou, ale trošičku a jemně. I mlezivo teče jen když bradavky chvilku jemně mačkám, samo minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 16:39

ja je mam jak dojnice…ve srovneni s tim brichem to tak nevypada..ale je to hruza…

ja uz se tak tesim az budu splaskla :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 16:40

Evi aby jsme pak nepredbehli Dalmi a Lucoska…to by nam asi dali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.7.07 16:41

tak zrovna dneska si kluci vymrčely smaženej květák…ten sem si taky rači nedala…dneska sem obědvala jen br. kaši s rajčatem a oloupaným okurkem…předevčírem sem dělala rizoto a sobě sem dělala jen maso, mrkev rýže.....kluci to měly i s cibulkou, hráškem.....do omáček si taky rači cibulu nedávám…no prostě omezuju se dost, ale doháním to těma oplatkama.....

z ovoce nejím nic tropickýho až na banány a jabka taky dost nadýmají, tak na to bacha…v porodnici nám dávaly jabko každej den ke svačině a každá mamina si na to stěžovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
29.7.07 16:44

Tak holky brzděte :! :! Teď jsem na řadě já, čekám na to jak na smilování boží, takže žádný předbíhání nebude, jo :! :?: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
29.7.07 16:45

Díky Lliduško, snad si mimčo rychle zvykne a já si zas budu moct dát, na co budu mít chuť.

Jo Lenulindo, aby holky nepropadly depresi, nechala bych je taky porodit dřív. Mají na to ještě týden, tak by si měly pospíšit. :lol: Jdu udělat nějakou večeři, zatím se tady mějte. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.7.07 16:46

a ty prsa…haha…Lenul jen počkej až se ti po porodu nalijí mlíkem…já je měla tvrdý jak šutr a děsně citlivý…úplně sem čučela jak mi v tý jejich „elegantní“ noční košily trčej jak torpeda (při Ríšovi sem je měla taky tak, ale úplně sem na to už zapoměla)…ted už sou o něco splasklejší, ale ten 3-4. den po porodu je to fakt pecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 16:48

tak jo Evi dame jim cas do konce tydne..a my na to vlitnem teda toho 8.8 nebo 9.8.¨…

tak holky sup sup pospeste si nebo vas predbehneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 16:50

no Lidusko vubec si to nedokazu predstavit ze by jeste meli narust..

a co bbrisko?? uz ti splaskava?? jo a kde jsi vlastne rodila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.7.07 16:53

Leni na obilnáku…chystáš se tam jít taky???

ty prsa nenarostou, ale hodně ztvrdnou, takže budou jak po plastice…fakt pevný… :wink: ¨

jo a ještě sem neodpověděla Sedmě…R. nebyl u porodu, páč to nechtěl a navíc voda mi praskla v noci a on musel zůstat doma s malým…jela sem do porodky sanitkou…mladej saniťák jen prohlásil, že doufá, že to vydržím do porodnice, že v sanitce ještě nerodil.....na to já řekla, že já taky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.7.07 16:55

jo a břicho už je celkem splasklý…jen trošičku vyboulený v podbříšku…spíš už jako špek, ale je to ještě dost rosolovitý…prostě nezpevněný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
29.7.07 16:56

Lenul, tak jsem si prohlížela ty tvoje fotky v galerce a musím uznat, že ty prsa máš fakt obrovské 8O :lol: To já mám proti tobě lentilky :roll: A až se ti nalijí mlíkem, jak psala Liduš, tak to budeš mít teda fakt dobrý. To aby sis na ně pořídila nějaký držák :lol: :lol:

Holky, ještě to s tím rozením vydržte tak týden nebo dva. Já se pokusím mimíska vystrnadit během tohoto týdne, ale jak nebude chtít, tak s tím stejně nic neudělám. a vy máte oproti mě ještě hoooodně času, takže hezky do řady :wink: :lol: :lol:

Liduško, takže prdíky zlobí stále? To mě mrzí, ale snad to časem přejde. S tím jídlem při kojení je teda pruda. Nevím, co pak budu jíst. A tobě zbyli jen 3 kila? To jsi dobrá, to mě jich zbude aspoň tak 10 :( :( Kolik jsi vlastně celkově nabrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 17:01

jj Luci je to des..a hlavne jsou strasne tezky..se za chvilku buduu prevazovta..pupek a jeste ty prsa.. :?

Lidusko ja na obilnak chtela..ale jak jsme ted byla v tech Bohunicich tak se mi tam moc libilo..hlavne jak se starali o miminka…takze pujdu do Bohunic..uz to tam i znam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
29.7.07 17:04

Tak pupek Leni za chvilku shodíš a prsa by se časem měli taky nějak ustálit. Známá měla taky prsa jak Dolly Buster (z původních 2) a po 2 měsících kojení se jí to ustálilo tak na trojky. Tak třeba to budeš mít podobně. Hlavně, aby pak nebyli třeba vytahané, z toho mám strach i já.

A depa je Dalmi? Jestli ona zase nespí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.7.07 17:05

Luci, prdíky zlobily v noci, ted přes den je Nikča zase andílek…zrovna se budí na kójo…tak budu končit, ale jak nakojím tak ještě nakouknu (čekáme vždycky snad půl hodky než se madam ráčí odříhnout)…jo a je fakt statečná…vůbec neřve…jen se kroutí a trochu fňuká…nemůže spinkat tak na mě kouká těma krásnýma očkama jakoby mě prosila „mámo udělěj s tím něco“…a já se snažím jak můžu…

přibrala sem 10kg…a 3 zbyly fakt jen díky těm nervům co sem měla po porodu…a taky jak mě po 5ti dnech propustily a přesunuly na „hostinský pokoj“ (pro kojící maminky…jako doprovod dítěte), ten je od oddělení kde byla Nikča přes 2 budovy, takže po 3 hodinách běhat tam a zpět + jídelna je za patologií (tam sme chodily na obědy, který se mimochodem sotva daly sníst)......ale myslím že to ted doma doženu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí