Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1070
30.7.07 11:17

Ahoj holky, je tu nekdo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
30.7.07 11:24

Byli jsme na vikendu na posledy u rodicu, odted uz nikam daleko necestuju :D Minuly tyden jsem tu mela na 3 dny neter a musim rict, ze to bylo celkem narocny s tim briskem. Ale uzily jsme si to :wink:

Patsy, preju vsechno nejlepsi k narozeni Innusky, hodne zdravicka, stesticka, lasky a hodne mlicka vam obema, at je Innuska krasna a stastna :srdce:

Ja mam dnes po prvni poradne v porodnici. CS mam 2, na porod se to zatim nechysta, vsechno je v poradku. Na pristi poradne mi udelaji monitor. Jinak se citim hrozne, vsechno me boli, tlaci, mala me kope do zeber. Ach jo, at uz se nam vyklube :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.7.07 11:39

Klaudul, já jsem tady :wink:

Já bych taky ráda, kdyby se to už vyklubalo. Ale mě je poslední dobou celkem fajn, jen mě bolí stydká kost a prcek se tam převaluje tak, že to někdy bolí jak čert, hlavně v noci.
Dobře že jste si to s neteří užili. Kolik jí je? já mám dost, když mám pohlídat pár hodin roční neteř. Je to čertisko a já jsem z její návštěvy vždycky vyšťavená jak citron.

A gratuluji ke kontrole, jsem ráda, že je vše v pořádku. Těšíš se na monitor? Já se těšila strašně, byl to moc hezký pocit, slyšet srdíčko mimíska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
30.7.07 11:45

Lucosku, ahoj :wink:

No, Ty uz mas na to narok, ja jeste urcite 2 tydny ne, i kdyz bych se asi taky nezlobila :D Me mala taky pekne morduje, v noci se mi spatne spi a vubec se mi spatne sedi, lezi i chodi :lol:

Neteri je 11 let. Byla celkem hodna, ale i tak je to zahul cely den, to tim brichem. Byly jsme jeden den v zoo jeste s kamaradkou a jejima detma, tak to bylo fajn, dalsi den jsme byly nakupovat. Ale v patek vecer jsem ji rada odevzdala do rukou rodicu :wink: Pristi rok to bude lepsi, bude se mi starat o malou a ja budu jen lezet :D

Diky za gratulace ke kontrole. Ja jsem se celkem divila, ze mi uz monitor dnes nedelali. Samozrejme se tesim, ja se vzdycky tesim na vsechno (az na porod, ale jinudy to nepujde, ze :lol: ). Srdicko jsem uz parkrat slysela v poradne, bylo to krasne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.7.07 11:52

Tak to je fajn, že máš neteř už tak velkou, já myslela, že je menší. No jo, příští rok to budeš mít dobře zařízené, bude ti dělat chůvu a ty si aspoň trošku můžeš odpočinout.

Já bych rodila už tak 14 dní, ale zatím to moc nevypadá. Sice mi před těmi asi 14 dny řekl, že už můžu kdykoli rodit, protože jsem otevřená na prst, ale jak vidíš, tak z toho nic není :( :( Já se snad už i smiřuju s tím, že budu přenášet :roll:
Já mám asi nejhorší noci. To mě začíná pobolívat břicho, do toho se přidá ještě ta stydká kost a už jedu. Dělá mi šílený problém se i otočit z boku na bok. To vždycky myslím, že už snad musím rodit nebo co. No a ráno vstanu a jsem jak rybička. I když jsem se porodu šíleně bála, tak teď na něj čekám jak na smilování boží. I když až to fakt přijde, budu říkat opak a chtít abych nerodila nikdy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
30.7.07 12:00

Neboj, urcite to pak pujde raz naraz a mimco bude venku :lol: Ono to nekdy tak vypada a pak z toho nic neni, nebo naopak nevypada a je to hrozne rychly :D Ty deti si delaji co chteji :wink:

Noci jsou spatny, taky vubec nevim, jak si mam lehnout, natoz se pretocit na druhy bok, to si to vzdycky radeji rozmyslim, jestli se mi to vyplati :lol: Bolest stydke kosti zatim neznam, tzn. ze mimi uz je sestouple v panvi?

Pujdu si na chvilku lehnout, odpoledne jedu zpatky do porodnice na kurz pro maminky s tatinky, tak at jsem fit :D

Zatim ahoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.7.07 12:02

Stydká kost bolí, jak se ti roztahuje pánev, teda aspoň myslím. Nevím jestli je to i tím, jak mimi sestupuje dolů, ale možná že jo. Každopádně není o co stát, chodím kvůli tomu jak kačena :lol:

Tak si hezky odpočiň a ať se ti kurz líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 12:52

ahojky.jeste jsem nedocitala,tet jsem se vratila z monitoru :wink:
monitor v poradku a ani me neprohlizeli,jenom pan primar mi prohmatal bricho a rekl ze mam strasne velky bricho ze je vetsi nez ja :roll: a kolik merim,tak jsem mu rekla ze nevim,ze asi 160 a on rekl at se postavim a stoupnul si vedle me a rekl no mozna 160 mate(bral to podle sebe a docela me takovy mereni prekvapilo :lol: :lol: :lol: ,musela jsem se smat)no a potom rekl,ze jsem moc mala a mam uzkou panev,ze to asi spis vypada na cisare,ze uvidime jak to pujde,ale spis ze si mysli ze to u me nepujde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
30.7.07 13:20

dalmi, nenech se zvyklat zbytecne na cisare, prvni to zkus normalne, taky mam 160cm a nikdo nerikal ze jsem prtava s malou panvi a to mi nikdo panev nemeril, az pak pri porodu :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.7.07 15:02

Dalmi, a ty bys byla pro císaře? Já teda určo ne. Jen pokud by bylo mimi KP, tak to bych do toho šla, ale pokud je vše v pořádku, tak chci rodit normálně. No, ale pokud máš úzkou pánev tak nevím. Asi bude záležet i na doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
30.7.07 15:51

ahojky…

Dalmi já mám taky 160cm a šlo to bezvadně a 2×… :wink: …takže klid…a když to nepůjde, aspon to budeš mít bezbolestně…

dneska su nějaká nedospalá, ráno jeli kluci do Kuřima k babi, tak sem si ještě lehla, že budu spát a nemohla sem za nic na světě usnout…a ted bych chrněla…asi za hodinu jede R. do posilky a malýho dá zase k babi, tak se pokusím usnout pak…doufám že usnu…

jo a jak odpolko přijeli od babi, tak měl malej děsně křivě ostříhanou ofinu(babka to snad brala nožíkem na trávu nebo co)…prostě vypadal jak blbeček…měl to do půlky čela…děs…prej se babka naštvala a střihla ho, páč mu to lezlo do očí.....když sem ho viděla tak mě málem odvezly…tak sem ho hned vzala ke kadeřnici a je ostříhanej…ale je to hroznej nezvyk… :cry:

včerejší váha Niky je 2380g.....a já myslela že už má 2400g…takže za poslední 2 dny mi přibrala jen 40g za den…asi je to tím bolavým bříškem…dneska už se nalívám fenyklovým čajem a není to ani tak hrozný(ta chuť)…asi sem si při Ríšovi už zvykla

no nic…jdu něco dělat, abych si pak mohla lehnout až kluci zase odjedou…

jo a už je to tady zase…sem si říkala že si Niky nenaučím k sobě do postele(jako Ríšu, ted se s ním nevyspím, páč kope jako bejk), ale nejde to…lepší si jí vzít k sobě do postele v noci, než stát nad postýlkou…je to prostě pohodlnější…zatím…(R. už se děsí, že s tímhle přístupem budeme potřebovat postel přes celou ložnici až nám dětičky trošku vyrostou)…a další zjíštění…když jí mám u sebe v postely je mi nějak líp…prostě to že jí mám u sebe mě děsně uklidňuje, než když je v postýlce a vzbudí mě každej její vzdech…to hned načuhuju, jestli je ok…

tak já už fakt jdu…pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 16:38

jsem tetko vstala :oops:
enko me do cisare nikdo netlaci,jenom pan dr konstatoval,ze si mysli ze neporodim,ale nerikal ze by mi udelali hned cisare :wink:

luci ja cisare nechci ale samozrejme ze kdyz to jinak nepujde,tak ze salu neutecu :wink:
spis me trochu vystrasil,ze se budu u porodu hodne trapit,ale ja myslim ze to zvladnu.moje mami je taky mala a deti mela tri :wink:

lidusko risovi vlasky dorostou brzo :wink: a nikca urcite zacne pribirat hned jak ji prestane bolet brisko :wink:

klaudul gratuluji ke KO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 18:36

a patsy mi taky tetko psala.psala ze brisko uz neboli,ale prsa ze boli hodne a ze jsou na ni sestricky moc hodny a pekne pribiraj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.7.07 19:14

Liduš, ono je to na šlaka trefení, když nemůžeš usnout, zrovna když můžeš, co? Z Ríšánka si nic nedělej. Tak má aspoň letní sestřih a nebude mu horko a vlasy rostou rychle, za chvilku to ani nebude poznat.

Dalmi, jsi tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 19:17

jsem tu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...