Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
29.7.07 15:50

ahojky…

Luci, já si prvně myslela že sem si učůrla, na kalhotkách to vypadalo žlutě (ale to proto že sem měla plodovku zakalenou, jinak by to měla být světlounce narůžovělá voda)…půl hodiny sem stepovala po kuchyni páč mi to nedalo a znovu únik…fakt jako by to bylo ucvrknutí…jen trošičku…úplně odtekla asi 2 hodiny po tom prvním učůrnutí a to bylo v takovým množství že ručník nestačil…a to mi Dr. říkal že mám málo plodovky…

Lenul ty tvoje křeče sou fakt podezdřelí…

naše denšní noc děs.....málá se v 8 vzbudila, nakojila sem a do půl 12 sem střídavě chovala, masírovala bříško, cvičila s nožkama.....no prostě děs…ve 2 byla zase vzhůru, tak zase kójo, naštěstí v půl 3 už byla zase tuháč, ale v 5 nanovo až do 8mi…takže mám naspáno všeho všudy 4,5 hodiny.....a ted odpolko když šel spát malej a Nikča to taky zabalila se mi nepovedlo usnout… :?

kruci, sem si říkala, že až porodím, sladký už žrát nebudu, ale je to silnější než já…mám sice už jen 3 kg navíc, ale furt do sebe láduju nějaký oplatky nebo kakao z plnotučnýho mlíka…to určo zase přiberu…chjo…a nejde to krotit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
29.7.07 16:00

Lliduško, 3 kila máš za chvíli dole, podstatný je, že Niky přibírá. :pankac:

Ostatní stáletěhule: Mně taky pěkně tvrdne a pobolívá břicho, ale dr. říkala vydržet přes víkend a pak už to je jedno, takže už to neřeším a klidně se hlásím na porod. :lol: Ale asi dám stejně nejdřív přednost Lenulindě. :wink: Navíc kamarádka z porodnice říkala, že vůbec nemám malý břicho, prý naopak a že to tipuje už teď ke třem kilům. :roll: Tak jsem zvědavá, jakej cvalík vyleze. :lol: A včera prý byla z té bouřky v Litomyšli smršť porodů, kdypak asi přijde další. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 16:01

ja myslim ze z mych kreci nic nebude…

ja se ted tim sladkym taky hodne cpu..ale nemuzu si pomoct mam nna to desnou chut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 16:03

Evi tak treba to zvladneme nejak zaraz ten pristi tyden :)

u nas asi teda bude bourka dnes…treba proto to moje bolavy brisko..

me taky doktorka rikala ze uz je to dobry..a ze je pry velka…vyfotim vam brisko :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
29.7.07 16:07

Leni a na jakým datumu se teda domluvíme? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 16:13

ja nevim..no kamarad furt chce 4.8. (to ma narozky) tak jsem mu to slibila..co by se hodilo tobe??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
29.7.07 16:17

Klidně, já chtěla toho 9.8., ale 4. by taky šlo, to už budu mít 37tt ukončený a pustí mě rodit do vody. Tak jo, navíc je to sobota, ne všední den. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 16:20

a jeste bych to brala v noci..pres den je to tam vzdycky strasne narvany..a strasnej frmol…v noci je vetsi klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 16:21

za chvilicku budou ty fotky…uz se me to stahuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 16:23

trosku hrosik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
29.7.07 16:27

Pěkný bříško :wink: , takhle se zdá, že by Miška měla být ještě větší než Ládík, ale je fakt, že velikost bříška prý nic neznamená. Je to jedno, hlavně ať se jim na světě daří. :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.7.07 16:28

holky a co 8.8.??? to by se vám nelíbilo??? to je taky takový pěkný datum… :wink:

Evíku, 3 kg nahoře mám, ale s mým apetitem určitě jen tak neslezou…ba naopak…bojím se že ještě přiberu…musím se krotit…vy si naopak ještě užívejte beztrestnýho obžérství… 8) kruciš…tohle mě taky bude chybět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 16:30

jj to je jedno jak velky je brisko :)…ale kamkoliv si na brisku sahnu tak ji citim..myslim ze je uplne vsude :lol:

hlavne at jsou prdolky zdravy :wink:

a co ty prsa?? taky vam jeste rostou?? ja je mam jak melouny.. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
29.7.07 16:32

Lliduško a moc se omezuješ v druhu jídla kvůli kojení? Jestli třeba cibuli a tak vůbec nejíš…a vadí i rozvařená cibule v omáčkách?Ale kluci jsou prý citlivější-chjo, já tak ráda cibuli, česnek, ostrá jídla, čerstvou zeleninu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 16:33

ja taky tohle vsechno mam rada..vubec si nedokazu predstavit co pak budu jist..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí