Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
28.7.07 14:44

luci z toho si nic nedelej.chlapi jsou holt nekdy bezcitny :roll: .na me nedavno ze spani rval ja te nenavidim.uz te mam dost.vim ze se mu jenom neco zdalo,ale taky jsem kvuli tomu brecela.
ja bych mu prala aby se nekdy citil jako ja.vymenit si roly a aby taky poznal jak je to tezky…
taky je nechapu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.7.07 14:46

petulko ahojky.jsem rada ze jste v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.7.07 14:51

No jo, budeme to muset ještě pár dnů s něma vydržet a pak jen doufat, že budou trošku ohleduplnější a nebudou lítat pořád po hospodách.

Peťulko, jsem si říkala, že ses nějak dlouho neozvala. Už jsem tě podezdřívala, žes nám porodila :lol: :lol: Ale je fajn, že sis dovču u vašich užila a trošku si odpočinula. doufám, že s tím tlakem to bude v pohodě, na konci těhu může pěkně potrápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.7.07 14:53

Loučím se, jdeme na návštěvu ke švagrovce. Budu tu pak asi celý večer, tak doufám, že se ke mě některá přidáte, aspoň na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.7.07 14:54

luci je zvlastni ze zdenda ale nikdy do hospody nechodil a tetko posledni mesic chodi furt.on rika ze to neni zadny chozeni kdyz je 5 minut od baraku a chodi domu vcas,ale me to stejne stve a mrzi me to :cry:
no uz zase rvu.me staci malo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.7.07 14:54
Lucošek píše:
Loučím se, jdeme na návštěvu ke švagrovce. Budu tu pak asi celý večer, tak doufám, že se ke mě některá přidáte, aspoň na chvilku.
luci nakouknu.mej se krasne :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
28.7.07 15:32

Dalmi nedá mi to na tebe nereagovat…víš, zdenek asi ví co ho čeká až se Matyášek narodí a tak si chce užít poslední dny „svobody“, pak bude skákat jen kolem vás.....vidím to u nás…R. sice do hospody nechodil, ale věčně vysedával u PC, na Ríšu sem byla sama a on jen prohlásil, že su přecitlivělá…to mě taky vždycky dostalo a šla sem se vybulit…ale ted je to vzornej táta…behá okolo nás, hodně se věnuje Ríšovi, pořád se chodí koukat na Niky a prohlašuje každou chvilku, že je nádherná a že nás miluje…tak ho ted nech, ať si užívá…vím že tobě musí bejt hrozný smutno…tak se domluvte na určitých pravidlech a bude to lepší.....

mě se to radí…co???.....držím pěsti ať ti není pořád tak smutno…

Ahojky Peti a díky za gratulaci k Niky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
28.7.07 16:30

ešče sem se zapoměla pochlubit.....včerejší váha Nikči je 2300g.....+-10g, nevím jak přesnou váhu mám…není digitální.....tzn. že přibírá 50g denně.....

Luci s těma radama jak na prdíky díky, ale já su na ně odborník…díky Ríšovi.....Nikča to nese celkem statečně…té stačí namasírovat bříško a schoulit si jí na hrudník s nožičkama k tělíčku…na Ríšu tenkrát nezabíralo nic a jen řval…

jéje holky já už se těším až to tady s váma budu řešit…celkem mě totiž mrzí že tady pořád všechny diskutujete o těhotenství a já už k tomu nemám jaxi co napsat…spíš tady ted zevluju sama s kojením, s úspěchama jak mi malá přibírá, s prdíkama…a je mě tak nějak líto že su zatím jediná… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
28.7.07 18:50

Ahoj holky,

Lidusko neboj za chvilku se budeme postupne pridavat :wink: ..a Nikolka je mala sikulka jak tak hezky pribira..

Dalmi a Luci s chlapama je to tezko co :?: ..Pavel teda je ted se mnou hodne doma…chodi jen do prace..ale mozna je to tim ze ma neco z nohou tak pajda tak se mu asi nikam nechce..
vybral si to kdyz jsem byla v nemocnici..

Peti dobre ze jste v poradku :)

Evi jsem zvedava ktera z nas porodi driv…mam termin jen jeden den pred tebou :)

jinak tu ted tak jeste min 2 hodky budu..

ja ted varim veceri..bramborovy knedle plneny uuzenym a zeli…tak naposledy si dam zeli..mam ho strasne rada..ale pak kvuli koju uz nebudu moct :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
28.7.07 20:01

Ahojky holky…
Liduško Niky je šikulka :-) a je fakt,že holčičky se stěma prdíkama líp srovnávají než kluci,malý mě řval do 3 měsíců.až jsme začali dávat čajík,tak to přestalo,měli jsme vyzkoušený snad všechny mastičky,masážky,kapičky,rektární rourka byla vždy nakonec…já už se bála cokoliv strčit do pusy,aby neměl bolení,ještě jakžtak mi spal v šátku,ale to jsem musela pořád chodit,no jsem ted zvědavá jak to bude u druhého dítka,ale jsem na to aspon psychicky připravená…a mášsuper,že Richard je tak vzorný otec,přeju at mu to vydrží co nejdýl…ani nevím proč nebyl u porodu???
Peti ahojky…
Tady to vypadá na déšt,se těším,jak se zase trošku ochladí…
Zítra mi přijede malý z prázdnin,už se nemůžu dočkat,až uvidí svůj nový pokojíček a vše nové,ale asi ho dřív umačkám a upusinkuju…beztak i uroním slzičku,ale už ho musím trošku pouštět,přeci jenom mu bude 5 a pořád ho za ručičku držet nemůžu…
Tak zatím pa,jdu mu ještě vyvysávat koberec…ještě nakouknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
28.7.07 20:37

Ahoj,
já dnes byla s Radkem na netradiční svatbě, konala se totiž včetně obřadu na zahrádce hospody, ale byla nad očekávání povedená. Zdrhli jsme dřív, páč Radek jel večer s kamarádama na chatu (Dalmi, ten se vrátí spíš k ránu, jestli tam nepřespí, dnes v noci taky spal taky o pár bloků vedle kvůli akci, kterou musel hlídat a ještě se chystá z úterý na středu do Prahy…takže jestli se ti miláček vrací kolem desáté…to je pohodička, je fakt, že mně to až tak nevadí, jen teď nesmí vypínat telefon :lol: ). Já byla taky ráda, že jdem dřív, protože mi dost tvrdlo břicho a blbě se dejchalo (Ládík je furt docela nahoře, ale někomu prý břicho sestoupí až u samotného porodu :roll: ). Když jsme dorazili domů, přihnala se tak brutální smršť (vichřice a lijavec), že už jsem se vůbec nedivila, že břicho tak tvrdlo :lol: .

Leni, jsem taky zvědavá, kdo z nás bude dřív. :lol: Ty už jsi měla podle doktorů porodit dávno :lol: , tak uvidíme. :wink:

Lliduško, ať vás prdíky dnes nezlobí a je super, že Niky tak pěkně přibírá. :wink: A Ríša se určitě taky časem zklidní a začne svoji malou sestřičku ochraňovat a pomáhat ti.

Cibulko, dodatečně vše nej, rychlý porod a zdravé spokojené mimi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
28.7.07 20:40

Ahoj Evi..

no porodit jsem uz mela..ale ted po patecni kontrole mam CS zase mensi jak ty :lol: ..to uz je na palici…ale predtim rikali ze porodim a nic a ted rikaji ze to na porod nevypada tak urcite porodim..ale jeste bych chtela vydrzet do stredy..abych mela ukoncenej 37tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
28.7.07 20:59

Jojo, já bych chtěla vydržet aspoň do pátka (taky ten ukončený 37tt), ale nejradši do toho dalšího čtvrtka(9.8. ), to by bylo super. Ale stejně to je ve finále na mrňatech, co?! :lol: :lol: :lol: Co my bysme chtěly, je asi moc nezajímá. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.7.07 08:54

Dobre rano :)

je tu nekdo??

ja mam uz tak od 4 krece v brise..uz me to celkem stve :( a zacinaji me blet i zada..achjo to je zase rano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.7.07 08:58

Dobré ráno, to mně je dnes přímo úžasně, ale zase včera to byla hrůza… No, už to máme přeci za pár.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí