Poradna duly
Jana Čurdová
Enko, že by? Je fakt, že je mi teď o hodně líp, než před týdnem. Ale stejně tomu moc nevěřím
![]()
Dalmi, mě taky nebaví poslouhat kecy typu: Ty jsi ještě celá? Ale je to i moje blbost. V zápalu štěstí jsem každému po první kontrole vykládala, že už se otvírám a že budu co nevidět rodit. To mám ta to
Příště si taky termín posunu aspoň o 14 dní, ať takovým kecům předejdu.
No, já bych klidně počkala i do příštího týdne. Protože teď v sobotu má svátek Viktor, tak kdyby to byl náhodou kluk, ať má mezi narozeninama a svátkem aspoň ten týden. By mi to chudák taky nemusel odpustit
![]()
Jé a jsem si teď všimla, že už mám přes 1000 příspěvků. Jsem dobrá, i když Dalmi, na tebe fakt nemám ![]()
ja ty kecy uplne nesnasim ![]()
a vypozorovala jsem,ze kdyz piju malinik,tak nemam zadny poslicky a kdyz ho nepiju,tak mam,tak nevim zda to opravdu stim nak souvisi,ale uz se mi to potvrdilo 3×
Lucošek píše:tak to gratuluji k prvni 1000 a preju ti at rychle porodis
Jé a jsem si teď všimla, že už mám přes 1000 příspěvků. Jsem dobrá, i když Dalmi, na tebe fakt nemám
ja se jdu na chvilku natahnout.uz mam zase naky tlaky
.jsem se asi prejedla ![]()
tak zatim pa ![]()
jj holky to znam, ty jsi jeste cela a nemela jsi nahodou termin uz 23.8. (jj mela ale to byl prvni posledni byl 11.9.)… no a kdy uz porodis? nemela jsi rodit uz davno? atd. (njn Standa je ofiko ve 38tt protoze brali posledni termin a voda praskla po tydnu kdy mi teda bylo zle z tlaku ale jinak zadni poslicci nic jineho a jeste noc pred vyvolavanim kvuli vysokemu tlaku) ![]()
Luci, jj taky gratuluju k tisicovce a preju brzky a pohodovy porod ![]()
Tak to ti Dalmi nepovím, já maliník piju už asi 2 nebo 3 týdny a poslíčky jsem neměla už pěkně dlouho. Spíš mě pobolíval ten podbřišek, ale teď takt nic. Jen ten maliník pij, třeba ti to nakonec pomůže. poslíčci nejsou zase tak důležití (myslím
)
ja ten malinik taky uz zacnu pit..kde jste ho koupili holky?? v lekarne?
Leni, zkus to v lékárně. Měli by ho tam mít, nebo aspoň objednat, prý ani nestojí moc. U nás ho neměli, tak jsem zalarmovala kamarádky se zahradama a ty mi donesli celý pytlík čerstvého. A musím říct, že je i docela dobrý ![]()
aktuální foto, šípková růženka se probudila.....tady je dobře vidět jak je jí velký číslo 56… ![]()
Ježišky, ta je krásná
Taková prďolka malutká, ale zas tak hrozné to není, aspoň ti ty krásné oblečky dýl vydrží. Už jsi ji vážila, nebo až před koupáním?
Llidusko, je nadherna
a Standikovi byli dupacky 50 ze zacatku vetsi, takze vim jake to je ![]()
jsem vcera objevila videa z porodnice a z prvnich standikovych mesicu a normalne jsem u toho cele odpoledne buelala jak zelva a Standik koukal jak puk co je to za miminko co tam tak vresti (cele prvni tri mesice jen prorval) ![]()