Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
my už jsme vyspinkaní a dneska vyjímečně plní energie
Jen aby to vydrželo ![]()
CIBULKO - přidávám se k přání k narozeninám. Všechno nej nej,ať se máte s Šimonkem hezky, hezky to oslavíte a tvoje miminko ať ti dělá jen samou radost. Samozřejmě i Šimonek a ať ti s miminkem pomáhá. Hezky to u tchánovců oslavte a kdyby byly nějaké rozepře, tak přeji i pevné nervy.
Jinak k těm pohybům. Já mám taky někdy dny, kdy jsem nervozní, že se prcek moc nehýbe, ale pak mi to vždycky vynahradí
Ale kdyby se ti přece jenom něco nezdálo, tak jeď do porodnice, oni ho zkontrolují a ty budeš mít aspoň klid.
Lenulindo, jaký byl film? Mě ho každý zatím moc chválil, tak bych ho taky ráda zkoukla.
Včera jsem tady chtěla s váma skysnout aspoň na chvilku, ale kolem osmé přišli známí a šli jsme grilovat na balkon. Máme elektrický gril, tak to jde, bylo to super. Jsem se dlouho tak nenasmála. Do hajan jsme šli asi tak kolem půl druhé, ale bylo to po dlouhé době, kdy mi bylo fajn. Akorát mi to trošku kazil prďolka, protože byl celý den nějak blbě otočený a tak mi pořád tlačil na trojúhelník mezi žebry. To byla fakt lahoda, jsem nemohla ani pořádně dýchat
. Ale dneska už je to fajn, tak doufám, že se mi tam nenapresuje znovu.
A to nejlepší na závěr: Psala Patsy: Ahoj, jste všechny celé? Personal je tu výborny, Innu mi na kojení už od včerejšího poledne vozí automaticky každé 3 hod. Už se cítím líp než včera - to bylo docela žrádlo. Musela jsem si říct o 3 injekce proti bolesti.Nakonec jsem neměla epi (nešlo napíchnout), ale spinal. Teď už to snad bude jen lepší.
ahojky…
Luci zrovna sem dočetla.....
…na to že jsi šla spát tak pozdě máš celkem brzkej raní komentář.....co mimčo??, pořád tě tak blbě tlačí???
Cibulko taky se připojuju k přáníčku k narozeninám tobě i Šimonkovi…z plínek si nic nedělej…moje neteř je nosila do 4 let…a to je holka…Ríša je teda trošku šikovnější, má plínky už jen na noc, ale taky se stane nehoda.....nám celkem zabralo za každý hovínko v nočníku lízo z hroznovýho cukru…a venku čůrat na kolemjdoucího mravenečka, broučka, kanál, kytičku......
Patsy škoda že nevyšel ten epi, ale držím palce ať už to tolik nebolí a raduj se z miminka…
Dalmi, prosím o opravu…Niky neměla 43cm, ale 42......a seš šikulka takhle hezky zmenšit Nikolčinu fotečku… ![]()
Dnešní noc byla nějaká blbá…teda spíš k ránu…od 5ti se Nikolka kroutila, fňukala (ale neřvala), bolelo jí bříško, nemohla se pořádně napapat, spotřeba plínek byla jen za noc 7 ks, pořád kakala, došlo i na to že sem jí dala kapičky Sab Simplex proti prdíkům, ale asi to moc nezabralo…od 7 do 8 si trošičku zdřímla (jenže to už vstával Ríša, tudíž já už nespala) a pak nanovo.....usnula až před hodinou ale pořád trochu ze spaní kňourá…chudinka moje malinká…kruci co sem zase sežrala…dokonce i ublinkávala…ale nic hroznýho…jen sem musela převlíkat overálek a měnit 2× plínečku pod hlavičkou…
takže dneska nejsu vůbec šikulka…na Ríšu su protivná, páč samozdřejmě vyžadoval moji pozornost, když sem furt chovala Nikču a snažila se jí trochu masírovat bříško a cvičit s nožičkama, u kojení po mě skákal…darebák…už to začíná…nepomohlo ani to že sem se mu snažila vysvětlit že když jeho bolí třeba zoubky že se mu taky věnuju víc, že to musí vydržet…je to hold dítě no…nevydrží…ještě že máme doma tátu…zvládla sem za celí dopoledne tak maximálně uvařit a naládovat pračku…včera už sem měla vyžehleno, uklizeno.....a já nevím co.....no jo…každej den není posvícení.....jen aby už to spropadený bříško přestalo Nikolku trápit…trpím za ní… ![]()
pardon, za ten výlev o bříšku…je vidět že mě to trápí…příště se pokusím hodit optimističtější koment…
ahojky.
cibulko taky ti preji vse nej,hlavne rychlej bezbolestnej porod a zdravy krasny miminko ![]()
SRPEN 2007
http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP4.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011chlapecekMatyášek
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801chlapeček
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8chlapeček Tobiášek
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 2 roky a 5 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna,Štěpánek/Eliška)
http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka
Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882
Nikolka-12.7v 8,30 2050gramu a 42cm
Patsy( 27.6.1984/Tetčice u Brna/rak)TP 30.7Inna27.7v 9.35 3015gramu a 49cm
http://www.gify.nou.cz/…bory/508.gif právě rodí
zatim nikdo ![]()
uz k nam nechodi
(JankaR,swead,Lucia1,iza,konstans)
luci tak aspon jsi se bavila
.ja lezla do 3 do rana po byte a bylo mi nak smutno a nemohla jsem spat. ![]()
to je skoda ze Patsy nemohly pichnout jen epidural
,ale hlavne ze jsou holky v poradku ![]()
lidusko chudinka nikolka
snad uz to bude dobry a z risi si nic nedelej,on se casem srovna ![]()
Tak jsem vás opět nevyhmátla. Šla jsem se dívat na telku a u toho jsem se natáhla. Tak koukám koukám a najednou koukám že spím
Jsem si říkala, že to není jen tak, ta moje hyperaktivita ráno. Vylezla jsem až teď
Ale jinak je mi dneska nějak podezdřele skvěle. Bříško už nebolí, netlačí, mám super náladu a celé dopoledne jsem tancovala jak střelená
![]()
Liduško, s Nikolkou je mi to líto. bolení bříška je vždycky problém. Někde v diskuzi jsem četla, že holky používají proti bolení kapičky SabSimplex a k tomu ještě gel Pupík. Tak si ho zkus taky koupit a trošku masírovat tím. Třeba to pomůže. Jinak neporadím, ten problém určitě nastane i u nás, tak pak budu mít co dělat sama. A Ríšánek si časem zvykne,uvidíš.Asi taky potřebuje trošku času na to, aby si zvykl, že už není jediný, kolem kterého se skáče..dej ho do parády taťkovi, ať si zajdou na výlet nebo tak něco. A nic si z toho nedělej, že dnes nic nestíháš. Nám se to sice radí, ale nesmíš být na sebe tak tvrdá. Svět se přece nezboří, když budeš mít pár dnů nevysáto a neumyté nádobí. Hlavně aby sis taky ty trošku odpočinula.
Dalmi, japato, že tobě bylo v noci smutno? Z čeho? Miláček nebyl doma, nebo jenom nějaká blbá depka? Škoda, že nebydlíš někde poblíž, vzali bysme tě do party ![]()
luci to je dobre ze jsi si odpocinula.Ja nemuzu jit spat,proto ze bych zase v noci neusnula ![]()
Ani nevim z ceho jsem mela depku.Asi z toho vecnyho cekani az se mimisek vylodi a ze strachu aby bylo vse v poradku.Zdenek me taky nastval,proto ze jsem mu vcera rekla ze nechci aby nikam chodil ze si udelame hezkej vecer a on presto sel.sice byl v 22 doma,ale nastvalo me ze nerespektuje to co mu reknu.rekl ze bud bude doma a bude nasranej,ze musi bejt doma a nebo pujde,tak sel a me to docela rozcililo,proto ze mi to prislo jako ultimatum.
Asi jsem tetko precitlivela,ale pripada mi ze jsem nak casto sama doma
Tak to je od něho hnusné, to by naštvalo i mě. Obávám se, že všichni chlapi jsou v tomto stejní. Mě to čeká dneska. Víťův šéf slaví narozeniny, tak jsou pozvaní na oslavu. Takže budu zase ponocovat sama a do 22 to rozhodně nebude. Snad mě to dneska nechytne, protože s opilcem do porodnice nejedu, jestě by udělal ostudu.
Já na vylodění mimíska už pomalu začínám nemyslet. Je to teď lepší, když je mi fajn a nic mě nebolí. A ty se neboj, dočkáš se ....... určo mě předběhneš a všechno bude v pořádku uvidíš. I když hlava je hlava a té se poručit nedá.
A teď jsem courala na netu a zjistila že na BC se právě rodí první srpňátko. Tak už to začíná fakt všude. Za chvilku se to určo rozběhne na plné obrátky i u nás.
kdyz me uz nak vsechno sere.prijde mi ze mi tetko dela vsecny veci co nesnasim.
driv takovej nebyl a nebo je tet chyba ve me ![]()
ja se taky snazim na to nemyslet,ale je to proste v hlave.kazdej den se mi o porodu zda a kazdou chvilku mam pocit ze uz to prijde a nic ![]()
tak dneska to ceka tebe vid
.zdendovo kamos ma dneska taky narozky,ale jakmile pujde,tak prisaham ze si balim kufry a jdu,proto ze to uz by byla posledni kapka.
z vozralou taky do porodnice nikam nejedu.to kdybych to mela odridit sama
Hm, taky jsem pořád přecitlivělá. Jsem zvědavá, co budu dělat v noci, zase čučet do stropu. Teď tady spí, tak jsem si šla lehnout na chvilku za ním, pohladím ho a on jestli nejsem blbá
Tak jsem uronila 2 slzy a šla raději zase na počítač. Řekl to sice ze spaní, ale i tak mě to zamrzelo ![]()
tak snad ti dneska nikam neuteče a bude s tebou doma. mají si nás ty poslední chvilky užívat a ne trajdat někde s kamarádama a chlastat, já to říkám pořád. Bohužel chlapi to mají v hlavně uspořádané úplně jinak a tohle nechápou
![]()
A vidím tady Peťulku, tak doufám, že něco napíše. Už tady s náma dlouho nebyla, viď Peti ![]()
Ahojda všem, já si vejlet trochu protáhla, bylo mi moc fajn… Jinak jsme v OK a už budeme chodit na KO do porodky, akorát máme docela vysokej tlak, tak jsem zvědavá, co mi tam řeknou…
Gratuluju Nikolce,je strašně moc krásná, a Patsy k Innušce… Ať holky hezky rostou…