Poradna duly
Jana Čurdová
Týjo, jenom 10? Já mám nahoře už tak 17 nebo 18. To je děs. Já přijedu domů jako stejná koule, jako když pojedu do porodky. Snad se něco shodí i kojením ![]()
A miminko bych chtěla taky tak hodňoučký jako je Nikolka, ty ji máš fakt jako odměnu za to, jak jsi za ni trpěla v porodce.
tak ja jdu s kamarada na zmrku..snad se jeste vratim 2v1 ![]()
vecer zas nakouknu..
tak jsem zpatky…a uplne unavena, takze myslim ze padnu a usnu ![]()
jste tu jeste nekdo??
ahojky.vy jste toho zase napovidali,ze jsem ani nestacila docist ![]()
u nas nic noveho.trochu jsem poslikovala,tak jsem sla spat.zitra jdu zase na monitor,tak se tesim a bojim zaroven
bojim se toho vysetreni.minule mi tam totiz jedna tehulka vypravela ze ji udelali hemiltnuv hmat a ze to strasne bolelo.mela tyden pred terminem jako ja,tak mam strach aby mi to taky nechteli udelat ![]()
a jak ti je lenul?uz je to lepsi?
cetla jsem ze me chces predbehnout
ja te klidne necham,proto ze u me to na porod teda nevypada ![]()
neboj treba ti to delat nebudou..a co to vlastne je?? jak se to dela??
jj je me lip..jsem prospala a dobry..brisko teda jeste trochu poboliva ale uz je to dobry… ![]()
a za chvilku me prijde laska z prace tak se uz tesim ![]()
tady si to precti.je to hodne bolestivej hmat kterej se dela pri vyvolani porodu aby se uvolnily cesty.nekdo po tom hned zacne rodit a nekdo ma takovy bolesti ze ani nedojde domu https://www.emimino.cz/modules.php?…
lenulinda píše:tak to je dobre ze uz je ti lip
jj je me lip..jsem prospala a dobry..brisko teda jeste trochu poboliva ale uz je to dobry…a za chvilku me prijde laska z prace tak se uz tesim
aha no myslim ze to bolet vic nez smaotnej porod nebude ![]()
a fakt asi lepsi tohle nez prenaset a mit porod vyvolavanej..
dela naa hotelu..a o vikendech tam jsou vetsinou akce avatby a tak..ale zase v tydnu byva hodne doma…a kdyz uz jsem do prace tak od 4 do 10..