Poradna duly
Jana Čurdová
cekani je fakt strasny.tobe aspon do tp jeste par dni schazi,ale mi z luci uz mame TP za chvilku.mam strach ze mi nakonec porod vyvolaj ![]()
lenulinda píše:jen se smej.treba tu budes jeste v zari
Dalmi tak to te mozna fakt predbehnu
toho se taky bojím..doufam ze Misa tak max do 14 dni vyleze…
lenulinda píše:ja taky doufala
toho se taky bojím..doufam ze Misa tak max do 14 dni vyleze…
holky jeste otazka?omezujete se nak v sexu?mi to delame jen zezadu a tak
,ale co jsem tehu,tak jsme to nedelali treba na konicka aby jsme mimcu neublizily
.vim ze je to hloupa otazka,ale tak me napadlo ze to by treba pomohlo ![]()
Dalmi, my se v sexu teda nějak moc neomezujeme. Teda pokud nám to břicho dovolí. Na koníčka taky, ale to jsem teď taky trošku omezila, to je fakt. Teď je to spíš jen z boku nebo zezadu, kvůli pohodlí
![]()
Já teď lezu taky do vany. Dala jsem si pěkně teploučkou, skoro horkou a pak dáme sexík. Mohlo by to třeba už konečně zapůsobit.
ja dala taky teplou vanu,ale myslim ze to nepomohlo a sexik teprve bude. ![]()
ale poslicky mam teda pekny uz celej den,ale to je taky k nicemu ![]()
Ufff, tak tady straším pro změnu já. Byli jsme dnes v Pardubicích na výletě, u homeopatky, Radek se stavoval do práce, na obídku, ve městě a pak ještě na Harrym Pottrovi a asi jsem to přepískla, protože už asi 2 hodiny řeším, jestli jet do porodnice nebo ne.
Od devíti hodin mám křeče v břiše s tvrdnutím a nedá mi to spát, vana nepomohla. Ale všude píšou, že pravý kontrakce se zhoršujou…tak asi jen hodně poslíkuju. Skoro každý 3 minuty, stah tak na půl minuty. Ráda bych to zaspala, ale nejde to. Chjo…nechci s každým prdem budit taťku s autem a jet do porodky. Tak budu nějak zevlovat po bytě a snad se to uklidní. I když ode dneška u mám od dr. povolení rodit
.
Jen abych vás neděsila, v porodnici jsem nakonec nebyla
, neb to u počítače konečně začalo slábnout (stahy od devíti do půl druhý
), pozítří jdu k dr., tak uvidíme. Dnes Radek jede naposledy na noc pryč (do Prahy), tak mám od něj zákaz jakkoli vyvolávat porod(mytí chodby a tak
) a musím prý jít spát k našim.
Břicho mám citlivý doteď, tak budu fakt odpočívat. ![]()
Ahoj těhulky.
Zdravím vás po ránu.
Koukala jsem, že už tu všichni chtěj rodit
Nebo je tu kromě mně někdo, kdo na to až tak nespěchá
Já už jsem se smířila s tím, že budu rodit až zase v tom 42tt, takže někdy mezi 23.8- 29.8 a tak už mně to tak nestresuje
Ikdyž je mi fakt hrozně a představa, že to bude trvat ještě další měsíc je strašná. ![]()
Dneska jdu na ten první monitor, co jsem si vysháněla, tak jsem zvědavá. O víkendu jsem už i umývala okna, vyháněli jsme a nic
Když si vzpomenu, jak fakt fyzicky dost náročně makám, tak mně by nějaký schody nepomohly ani náhodou. Leda k infarktu ![]()
EVIKULE- tak jsem myslela, že by už? No, třeba už je to na spadnutí ![]()
Jdu se připravit do té porodky a pak se stavím, až se vrátím. Já jsem tu vzdycky, když tu nikdo není ![]()
dobre rano..
ty jo Evi ty me snad jeste predbehnes…ja myslela ze jsme se domluvili na to stejny datum
![]()
Cibulko treba prenaset nebudes ![]()
Luci jssi tu?? jsem te videla ![]()
dobre rano.vcera jsem usnula jak drevo,tak vyhaneni se ani nekonalo ![]()
evi uz jsem myslela ze rodis
![]()
cibul drzim palce na KO a monitor ![]()
Já už se s odjezdem do porodnice taky docela smiřovala a už si představovala, jak funím ve sprše.
Ono se v noci zdá všechno horší. ![]()