Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
30.7.07 19:40

cekani je fakt strasny.tobe aspon do tp jeste par dni schazi,ale mi z luci uz mame TP za chvilku.mam strach ze mi nakonec porod vyvolaj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 19:41
lenulinda píše:
Dalmi tak to te mozna fakt predbehnu :)))
jen se smej.treba tu budes jeste v zari :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
30.7.07 19:42

toho se taky bojím..doufam ze Misa tak max do 14 dni vyleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 19:42
lenulinda píše:
toho se taky bojím..doufam ze Misa tak max do 14 dni vyleze…
ja taky doufala :lol: :lol: :lol:
mam naky tlaky.chvilku mi je vedro,chvilku mi je zima :roll:
asi pujdu na chvilku do vany.pak se ozvu :wink: a dneska se budeme tulit az do rana :! :! :! :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 19:44

holky jeste otazka?omezujete se nak v sexu?mi to delame jen zezadu a tak :oops: ,ale co jsem tehu,tak jsme to nedelali treba na konicka aby jsme mimcu neublizily :oops: .vim ze je to hloupa otazka,ale tak me napadlo ze to by treba pomohlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.7.07 20:23

Dalmi, my se v sexu teda nějak moc neomezujeme. Teda pokud nám to břicho dovolí. Na koníčka taky, ale to jsem teď taky trošku omezila, to je fakt. Teď je to spíš jen z boku nebo zezadu, kvůli pohodlí :lol: :lol: :wink:

Já teď lezu taky do vany. Dala jsem si pěkně teploučkou, skoro horkou a pak dáme sexík. Mohlo by to třeba už konečně zapůsobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 20:43

ja dala taky teplou vanu,ale myslim ze to nepomohlo a sexik teprve bude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 20:44

ale poslicky mam teda pekny uz celej den,ale to je taky k nicemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
31.7.07 01:24

Ufff, tak tady straším pro změnu já. Byli jsme dnes v Pardubicích na výletě, u homeopatky, Radek se stavoval do práce, na obídku, ve městě a pak ještě na Harrym Pottrovi a asi jsem to přepískla, protože už asi 2 hodiny řeším, jestli jet do porodnice nebo ne. :roll: Od devíti hodin mám křeče v břiše s tvrdnutím a nedá mi to spát, vana nepomohla. Ale všude píšou, že pravý kontrakce se zhoršujou…tak asi jen hodně poslíkuju. Skoro každý 3 minuty, stah tak na půl minuty. Ráda bych to zaspala, ale nejde to. Chjo…nechci s každým prdem budit taťku s autem a jet do porodky. Tak budu nějak zevlovat po bytě a snad se to uklidní. I když ode dneška u mám od dr. povolení rodit :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
31.7.07 06:49

Jen abych vás neděsila, v porodnici jsem nakonec nebyla :wink: , neb to u počítače konečně začalo slábnout (stahy od devíti do půl druhý :roll: ), pozítří jdu k dr., tak uvidíme. Dnes Radek jede naposledy na noc pryč (do Prahy), tak mám od něj zákaz jakkoli vyvolávat porod(mytí chodby a tak :lol: ) a musím prý jít spát k našim. :wink: Břicho mám citlivý doteď, tak budu fakt odpočívat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
31.7.07 08:02

Ahoj těhulky.

Zdravím vás po ránu.

Koukala jsem, že už tu všichni chtěj rodit :lol: Nebo je tu kromě mně někdo, kdo na to až tak nespěchá :?: Já už jsem se smířila s tím, že budu rodit až zase v tom 42tt, takže někdy mezi 23.8- 29.8 a tak už mně to tak nestresuje :lol: :lol: :lol: Ikdyž je mi fakt hrozně a představa, že to bude trvat ještě další měsíc je strašná. 8O

Dneska jdu na ten první monitor, co jsem si vysháněla, tak jsem zvědavá. O víkendu jsem už i umývala okna, vyháněli jsme a nic :lol: Když si vzpomenu, jak fakt fyzicky dost náročně makám, tak mně by nějaký schody nepomohly ani náhodou. Leda k infarktu :lol:

EVIKULE- tak jsem myslela, že by už? No, třeba už je to na spadnutí :lol:

Jdu se připravit do té porodky a pak se stavím, až se vrátím. Já jsem tu vzdycky, když tu nikdo není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
31.7.07 10:05

dobre rano..

ty jo Evi ty me snad jeste predbehnes…ja myslela ze jsme se domluvili na to stejny datum 8O :lol: :lol:

Cibulko treba prenaset nebudes :)

Luci jssi tu?? jsem te videla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.07 10:34

dobre rano.vcera jsem usnula jak drevo,tak vyhaneni se ani nekonalo :lol:

evi uz jsem myslela ze rodis 8O :lol:

cibul drzim palce na KO a monitor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
31.7.07 10:38

Já už se s odjezdem do porodnice taky docela smiřovala a už si představovala, jak funím ve sprše. :lol: Ono se v noci zdá všechno horší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
31.7.07 10:43

jenom pekne pockej na me Evi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie