Poradna duly
Jana Čurdová
No, tak to bych teda mohla stihnout. 2. termín mám 11. a dneska doktor říkal, že povolují přenášení jen 10 dní a pak vyvolávají.
pannu taky nechci ani videt
taky mam brachu pannu a je to snim kolikrat strasny ![]()
luci no to jsem zvedava,ale radsi to moc neprehanej.ja mam s toho stale strach,takze ja pockam radeji do 8.8
![]()
klaudul no treba to zvladnete
i kdyz holcicky se radi krášlí,tak mozna ze uz to bude panna ![]()
Lucošek píše:ja mam prvni termin 5 a druhej 10,tak snad lva stihnem
No, tak to bych teda mohla stihnout. 2. termín mám 11. a dneska doktor říkal, že povolují přenášení jen 10 dní a pak vyvolávají.
týjo, to by mě ale stejně dostalo, rodit až skoro ke konci srpna, když jsem první termín měla 4-tého. ale moje mami taky přenášela, takže na tom možná něco bude, že jak rodí mamča, porodí i dcera. zato u mě měla ale docela pohodička porod. říkala, že ji jen začly z ničeho nic bolet záda a břicho a za hoďku už fičela na sál, protože už skoro tlačila. takže rychlovka. mohla bych to tak mít po ní.
dalmatinka píše:
luci a kdy se bracha narodil?
Brácha je Dalmi narozený 28. srpna. Ale myslím,že by ho moc potěšilo, kdyby se to narodila zrovna na jeho narozeniny.
luci no doufam ze to fakt neni dedicny,proto ze moje mami mela termin 29 srpna a bracha se narodil 21 zari
.to bych asi nevydrzela
,ale driv se porody nevyvolavali.
ja si taky nedokazu predstavit ze bych rodila az 20 kdyby to do ty doby neslo samo,ale copa bych mohla delat nez vydrzet
.myslim si ze uz bych ale radsi nevychazela ani z baraku,proto ze bych vsem byla pro smich ze jsem tak dlouho tehotna
![]()
Lucošek píše:no do 28 snad cekat ale nechces ne?dalmatinka píše:Brácha je Dalmi narozený 28. srpna. Ale myslím,že by ho moc potěšilo, kdyby se to narodila zrovna na jeho narozeniny.
luci a kdy se bracha narodil?
Ono, kazde znameni ma vazne neco blbyho a neco dobryho. Tak uvidime, jak nakonec dopadnu. Ja myslim, ze vy dve mate lva jasneho ![]()
Holky, ja mam dnes nejakou depku. Rano jsem uklizela, jsem z toho ted pekne vyrizena. Ten nas pesan ted hrozne lina a vsude je porad spousta chlupu. Kdyz to vyluxuju, je to tu za chvili zase
Vubec nevim, jak to budu vsechno dohromady zvladat. Ach jo ![]()
Tak a teď jsem vyzkoušela ten čajík (lektvar). voní to úplně úžasně tím zázvorem akorát ta chuť je taková nijaká. tak jsem si tam dala trošku medu a je to i docela dobré. teď kdyby to chtělo třeba ještě zabrat.
Dalmi, do 28. čekat fakt nebudu, to budu raději skákat přes švihadlo nebo tak něco ![]()
Klaudul, netrap se. Já vím, že je to na mašlu, ale musíš to vydržet. Já taky nesnáším chlupy, naštěstí teda žádné chlupaté zvířátko nemáme. Ale jak se znám chytala bych nerva taky.
Dalmi, teda mamku fakt obdivuju, prenaset mesic
Driv se vazne porody nevyvolavaly, taky pak byly pekne problemy, kdyz se kazila plodova voda a miminka nebyla spravne vyzivovana
Ted uz se nechavaji jen do 42. tydne a pak rychle ven k mamince ![]()
Luci, ja vim, snazim se tim netrapit, ale je to vazne hrozny. Mam tu nasi holku hrozne rada, chodime na dlouhe prochazky, ale to uklizeni je obcas hrozny. Snad si to brzy sedne a ja to vsechno dohromady nejak zvladnu ![]()
klaudul ja taky nesnasim chlupi.nastesti nase zvirata chlupi nepoustej a nebo nejsou videt,jinak bych asi taky mela nervy,ale neboj,vsechno zvladnes
.nemuzes aspon na prvnich par dni dat pejska nekam na prazdniny nez si z mmcem na sebe zvyknete?
ja budu prvnich par dni u nasich a o zvirata se bude starat zdenda ![]()
luci tak to jsem zvedava jestli to fakt pomuze
kolik jsi si toho uvarila?
![]()
musim tetko zavolat memu dr ze uz k nemu neprijdu,tak jse nervozni .nerada telefonuju
uz to mam za sebou ![]()
taky jak tomaska dlouho prenasela,tak uz byla zkazena plodovka a pak byl chudacek mesic v nemocnici a malem umrel.jednou se mu zastavilo srdicko a moc sanci mu nedavali,ale vydrzel to a tet uz mu je 28
.driv to bylo fakt na houby ![]()
tak mi se jdem z matesem natahnout a luci kdyby neco tak pis pis pis
![]()