Poradna duly
Jana Čurdová
ja se na to chtela taky zeptat,ale pak jsem zapomela
.
no ja si rikala ze to je taky moji stravou,proto ze denne snim velkyho melouna a taky stlaskam paty prez devaty ![]()
Ahoj Patsy vitej zpatky
taky se uz mooc tesim na foto Innusky
holky ja tady ted stopuju to tvrdnuti…na rozkaz Enky
ne delam si sradnu…ale pry to na zacatku bolet nemusi a uz me to tvrdne sand vic jak 3 hodky..tak to mam stopovat tak stopuju ![]()
Strava to taky urcite ovlivnuje. Ja taky jim hodne ovoce a splacam, na co prijdu
Ale i tak si myslim, ze bys to uplne neovlivnila ![]()
Me dnes silene pali zaha, jako uz dlouho ne ![]()
klaudul me taky dneska pali zaha,ale mela jsem jahodovy knedliky,tak to mam z toho.kynuty testo je prej na zahu jak delany ![]()
ja si vzala renie a pomohlo to ![]()
Tak uz vim, z ceho to mam, z jahodoveho dzusu a to jsem myslela, ze mi na to nevadi
Ja Rennie nemam
Tak to budu muset vydrzet.
lenul tak stopuj
.mas stopky?ja to vzdycky stopuju podle telefonu ![]()
Klaudule, no jako tintinko jsem vypadala pred prvnim tehu, tedka uz jsou zadove svaly a svaly na rukou vycvicene tak ze je to v pohode kdyby se Standik nechtel nosit v uvazu pro novorozenata a jeste se tam ani nevesel
ale i tech jeho devet kilo jsem zvladla bez urazu akorat mi prekazelo bricho ![]()
Lenul, jj stopuj a pis protoze jak dobre vis tak jsem tu nervozni za tebe ![]()
Klaudule píše:a nemas jedlou sodu?ta taky pomaha.staci jenom trosku na spicku noze
Tak uz vim, z ceho to mam, z jahodoveho dzusu a to jsem myslela, ze mi na to nevadiJa Rennie nemam
Tak to budu muset vydrzet.
klaudul, no mam 160cm a asi 59kg a prsa tedka tak petky (no E podprsenka je mi mala) a pres zadek kolem metru… neee neni to tak strasny mam vse dobre rozlozene po tele a proste pohodicka nestezuju si
jsem tintitko s velkou silou ![]()
na paleni zahy - pokud vam nevadi mliko tak to, nebo jedlou sodu (ja mam tabletky) a nebo suchy rohlik ci neco takoveho ![]()
Tak ja jsem v nasi lekarne ty Rennie nasla, ani nevim, kde se tam vzaly. Tak jdu na tom, hura ![]()