Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
2.8.07 11:31

ahojky
ja jsem dneska naka unavena,tak se jenom povaluju,ale uz jsem si rekla ze je toho valeni dost a zacnu asi s uklidem :?

ja jsem taky porad nenazrana :lol: .vazim uz 64 kg,ale nepripadam si moc tlusta :lol:

luci tak co ten otvirak?deje se neco? :lol:
lenul snad to prejde kdyz z toho stejne nic neni :wink:

me je dobre akorat jsem moc unavena :lol: nebo spis lina :oops:

sedmo hezky fotecky a risa je fesak a doma to budete mit moc hezky :wink:a brisko mas taky pekny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.8.07 11:46

luci a vcera jsem zrovna procitala tady na e mimi diskuzi o vyvolavanem porodu a taky skoro vsechny holky psali ze to bylo v pohode,takze uz taky nemam strach a uzivam si poslednich dni kdy se v klidu vyspim :lol:
stejnak si myslim ze jestli porodim normalne,tak pristi tyden nekdy kolem toho 8 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
2.8.07 12:46

Ahoj,
jsem zpět. Mám o kilo míň něž minule-69kg, taky nepřibírám. CS mám 4 (zas o jedno víc, takhle bych to na 10 nestihla ani do konce září).Ale čípek prej už se směruje dopředu, takže ty poslíčci jsou aspoň k něčemu. Klidně to ale můžu vydržet i do termínu-no, jsem zvědavá. Břicho zas tvrdlo, jak o závod, tak aspoň záznam nebyl nudnej :lol: . Jinak vše ok. Leni, my fakt držíme pospolu,co? :lol: Jdu si lehnout, břicho bólí, pa. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.8.07 14:39

evi tak to moc gratuluji k dobre kontrole :wink: a kilo dolu zavidim :lol:

me dneska taky strasne boli bricho a zada,ale nemam cas si tetko lehnout,proto ze musim na postu :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.8.07 15:41

Ahojte, včera se mi ty fotky nějak nepodařilo vložit, tak vkládám teď.
První noc doma byla docela náročná, Inna hodně plakala, nakonec po třech hodinách utišování jsme to vzdali a dali jí dudlíka :roll: :oops: Byl to takovej srdcervoucí pláč, že jsme to prostě nevydrželi. Luděk je naprosto úžasnej, do malé se totálně zblánil, hodně mi pomáhá, vstává k ní v noci…nevím, co bych bez něho dělala. Mlíka mám dost, ale šíleně mě při kojení bolí bradavky, mám je už poškozený, pořád to mažu Bepanthenem, snad se to rychle zahojí, protože při každým kojením umírám bolestí. Za chvilinku se mi bude budit na kojení, tak se loučím, papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.8.07 15:51

Jo a ještě se pochlubím, že jsem v porodce nechala 9kg! Takže mi zbyly už jen 4 :wink: :lol: :lol:
Personál (hlavně doktorky) byly naprosto úžasný, hlavně na pooperačním se o mě krásně staraly. Dětská sestra byla blbka jen jedna, zbytek super, ale jsem fakt šťastná, že už jsme doma.
A už to holky konečně taky rozjeďte :! :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
2.8.07 15:58

ahoj,

koukam ze tu resite kila potvory jedny, po dnesnim zvazeni mam 63kg :lol: (takze oproti takove dalmi vazne nejsem tintitko)… a kontrola ok, tlak taky a dalsi za tri tydny stale v Plzni (pry nema duvod me posilat do porodnice kdyz nemam rizikove tehu)…

Patsy na fotecky juknu potom a proc si male nechtela dat dudlika? co je na tom spatneho? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
2.8.07 16:20

ahojky…

Patsy…vítej doma…Inuška je nádherná…naprosto úžasná…a jaký má nádherný „baculaťoučký“ stehýnka…to Nikolka ještě nemá, i když poslední dobou už se jí taky trošku zakulacují…tobě to ohromě sluší a táta tam vypadá fakt pyšně…ještě jednou moooc gratuluju.....je fakt úžasná!!!!.....k těm bradavkám…já to měla při Ríšovi taky…dokonce mi i zfialověly…důležitý je, jak se Inuška přisává…musí otevřít pusinku, nesmí natahovat bradavku, ale rovnou chytit dvorec!!!!.....hodně prsa větrej…po kojení vymáčkni zadní mlíko a rozetři je po bradavkách…nech to zaschnout a pak namaž bepantenem a zase větrej…u nás to tenkrát vypadalo jak na nudypláži, sem furt chodila po baráku s kozama venku… :lol: …

jinak u nás byla taky krušná noc…snad první taková od příchodu z porodky…Nikča se pořád kroutila a fňukala, nakojila sem jí, ale nemohla si za nic na světě odbrknout, tak sem s ní stepovala po baráku, natřásala jí a nic…prostě jí to tam tlačilo, chudinku moji malinkou…no dopoledne sem to dospala, Richard pohlídal na hodku a půl děti a to mi stačilo, takže mám za dnešek naspáno cca 5 hodin…ale jde to…

Sedmo Robik je fešák, pokojíček má hezkej, hlavně ten PC tam že… :lol: …pupík máš na holčičku…takže to je můj tip…zu zvědavá jak moc sem se trefila… :wink:

Lenul, ať žijou poslíky…držím pěsti ať se zítra na KO ukáže že k něčemu sou…

Luci, takže otvírák zatím nic???…já to tušila… :? ještě že je ti tak dobře…

Evi, tobě gratuluju k dobré KO…

Enko tobě taky…jo a já mám ted taky 160cm/59kg..... :wink: …Standík je v tom šátku k sežrání…zuby sou sfině…znám to…ještě před porodem Ríša v noci křičel, že ho bolí.....rostly poslední pětky…

ad žravost…kruci já se tak těšila že mě po porodu přejde…leda tak kulový…taky čmuchám co bych sežrala…nejčastěji čokoládu, ale s tou s emusím krotit, jestli nebolí Nikču bříško právě z ní… :? …to je největší motivace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.8.07 16:53

Malá ještě spí, je to andílek :D Liduško, s přikládáním je taky trochu problém, Inně se moc nechce otvírat pusinka, takže to je asi ten problém, málokdy nasaje rovnou dovorec a navíc se pořád pouští :cry:
A za jak dlouho se ti to zahojilo? Já tam mám takový malinky stroupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
2.8.07 17:03

Patsy mě malá taky ještě chrupká…přes den je to taky andílek, páč mě moc neva to její skučení když tlačí, ale v noci je to o nervy…ty stroupky sem měla taky, ty se cca po 2 dnech slouply a bylo to lepší…s tím jejím přisáváním je to blbý…a nezkoušela jsi kloboučky??? je to sice pakárna, páč to musíš po každým kojení umývat a když mimčo mrská ručkama, tak ti to každou chvíly zhodí z prsa, ale trošku to těm miminům pomůže naučit se otvírat pusinku…mě to tenkrát dost pomohlo, a taky sem ted obkoukala v kojící místnosti kde nás naráz kojilo asi 5 mamin, že když se mimčo špatně přisávalo, sestřičky na to měly fígl, říkat „otevři“…a to mimčo už potom fakt začalo otvírat pusinku…prostě si jí naučit na jedno slovo, který je jako signál k tomu aby hezky otevřela papulku a chytla rovnou dvorec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.8.07 17:06

Mě sestra v porodce poradila, že mám před kojením trochu mlíka odstříkat, že se ten dvorec uvolní a líp se jí to bude chytat. Klouboučky mi nedoporučila, prý je to na ploché bradavky a proti bolesti to nepomůže. A chodit po doma s prsama ven zkusím, ale pořád mi z nich leje :roll:
Jinak Nikolka je rozkošná, moc krásný fotky a neboj, za chvíli se jí taky obalí stehýnka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.8.07 17:06

Ahojky, tak jsem zkoukla fotky malé Innušky. Už jsem zase dojatá. Já se na ty miminka asi nemůžu ani dívat, protože mě pak mrzí, že to moje ke mě ještě nechce. Patsy, Innuška je fakt nádherná, a ty jsi taky kočka. Uplně z váš všech září štěstíčko a pýcha. Však taky máte být na co pyšní. A kojo časem taky půjde, děláš to poprvé, tak tam nějaké mouchy ještě budou. Ale Innuška si zvykne, neboj. A s dudlík taky neřeš. Raději ať dudlá, než aby celou noc plakala.

Liduš, máš šikovného taťku že ti pohlídal dítka, ať se trošinku vyspíš. Vy si tady trošku stěžujete, ale já se toho nemůžu dočkat :lol: :lol: A aspoň máš teď v Patsy sparingpartnera a můžeš konečně řešit miminkovské problémy :wink:

Evi, gratuluji ke kontrole. Tak aspoň někomu se to hýbe :lol: Jsem fakt zvědavá, kdo to teď začně. Máme už nějaké moc velké prostoje.

Enko, taky gratuluji ke kontrole. Jsem ráda, že je tlak O.K., že se to tak hezky spravilo. Jen tak dál.

Dalmi, a co ty? Přešly ty bolesti,nebo se pořád trápíš?

Jinak holky otvírák zatím nezabral a nejspíš ani nezabere. Dneska jsem si ho ani nedělala, jsem nějak zapoměla. Dneska zase zkusím vanu, dám si deci vínečka a pak sexík. Třeba to nezabere, ale aspoň si uděláme s Víťou hezký večer. Se tak těším :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.8.07 17:12

ahojky.patsy Inuska je nadherna.moc vam to slusi :wink: a z toho ze jsi ji soupla dudlika si nic nedelej.ja ho malimu taky soupnu kdyz to bude potreba :wink:
jakou fotecku Inusky by jsi chtela abych dala do seznamku?ja ji zmensim :wink:

luci no neni mi zrovna dneska dobre.byla jsem na prochazce,ale zada boli furt :roll: .co ten otvirak?schyluje se k necemu?

enko gratuluji k dobre kontrole :wink:

lidusko snad dnesni noc bude klidna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.8.07 17:25

luci kdyz to nepomuze,tak si aspon uzijete :wink:
ja mam doma vse na svarak,ale rikam si ze mmco si stejne vybere ten spravnej cas :wink: .uz na to nechvatam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.8.07 17:39

Otvírák Dalmi nefachčí. Ale to je jedno. Já to nějak extra hrotit nebudu, už vím, že to stejně nepomůže a mimi vyleze až bude chtít. Jen si chci dneska udělat hezký večer a dám si i trošinku vína. Už tak z toho mojeho abstinování budu mít motáka. Snad prcka moc neopiju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí