Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
3.8.07 12:39

Trošku krvavá, ale ne moc :wink:. A Dalmi, nemohlo to být něco jiného? No, víš co myslím........zbytek po sexíku? :wink: :oops:
Spaní s otevřenou pusou znám moc dobře, protože já jinak spát už ani neumím :lol: :oops:, o tom slintání mi povídej… manža se mi směje a dokonce mě i v noci vyfotil, abych viděla, jak je to srandovní :x no, zabila bych ho :wink: Jenže já se zavřenou pusou spát neumím, protože pak mám pocit, že se udusím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 12:46

katko po sexiku to bejt nemohlo,proto ze se nic nedelo a vypadalo to taky trochu jinak :lol: tamto bych poznala :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja co jsem tehu tak taky nak vic slintam a tet v poslednim mesici jsem zacla i chrapat :oops: 8O :lol: normalne to slysim jak sama chrapu a citim jak se mi klepe brada. :oops: doufam ze to je jen jak me malej tlaci :oops: .zdenek rikal ze chrapu jak drevorubec :oops:
no jeste ze nema takovy napady me fotit jako ten tvuj,proto ze to by urcite byl strasnej pohled,ze bych sama uz ani spat nechtela abych ho chudaka nestrasila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
3.8.07 12:53

Jinak je ti dobře? Mě porod vždycky začínal bolestí v zádech. Ani jsem nezvracela, jenom jsem dostala průjem a je fakt, že vždycky sem si byla jistá, že je to porod až potom, co jsem si dala vanu. Když to byl porod, bolesti po vaně neustaly, ale naplno se rozjeli.
Vzpomínám si, že u prvního sem si myslela, že se z toho vyspím a že mi zase bude dobře, ale nevyspala jsem se...... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 12:58

je mi dobre.prez den se citim skoro porad dobre.akorat ty zada me boli a v noci mam i bolesti jako pri ms a boli me v krizi a mam pocit jako kdyz mi ma prasknout voda a nebo se mam pocurat.takovej tlak,ale vzdycky to zaspim a rano mi nic neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
3.8.07 13:06

Já myslím, že už to brzy přijde :wink: Já měla oba kluky dva dny po termínu. A představ si, že mě voda nikdy nepraskla, vždycky mi ji štípnuli přímo u porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 13:09

no doufam ze mas pravdu. :lol: ja se utesuju akorat tim ze jednou to prijit musi a kdyz jsme cekali na mimco dva roky,tak tech par dni vydrzime :wink: aspon bude malej pekne dopecenej :wink:
nak me berou poslicci,tak si jdu lehnout.vzdycky odpolko na chvilku jdu,proto ze si rikam ze treba v noci budu rodit a nevyspim se :lol: a samozrejme nerodim a nerodim :lol: :lol: :lol:
mej se hezky a zase prijd brzo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
3.8.07 13:13

Ahojky a myslím na tebe!! Taky už se těším na vašeho Matyáška! Občas jezdíme s klukama do Plzně do Dinoparku (oni to tam zbožňujou), tak si vždycky na tebe vzpomenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
3.8.07 15:52

Ahoj těhule,
tak jsem včera byla na KO v naději, že mi řeknou termín císaře a ono prd… Kontrola zase za týden ve čtvrtek s UTZ. na to, že mám TP příští neděli, tak jsou fakt v klidu, prý není kam spěchat. Evidentně chtějí do poslední chvíle počkat, jestli se mimčo neotočí samo, do císaře se moc nehrnou. A já si bláhově myslela, že bych třeba už v pondělí mohla mít nástup… Všude píšou, že císaře plánují tak 1-2 týdny před termínem, aby pak nebyl zbytečný stres, ale u Apolináře evidentně ne…
Jinak jsem v pohodě, spím celkem dobře, tak se snažím si ty poslední dny „za svobodna“ užívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
3.8.07 16:12

Holky tak to jsem na tom s tim spanim stejne, manzel chodi spat do obyvaku, protoze rika, ze u toho meho chrapani nemuze spat,
no tedko asi bude moct protoze toho v noci moc nenaspim, vcera jsem vzdycky tak na hodku usnula a pak nemuzu ani lezet tak chodim po byte, sedim, klecim, cokoli, nebot me boli asi vsechno,
ale musim rict, ze z toho uterka me to preslo, uz nemam pichani ani zadne velke bolesti, coz je fajn, uz je to zas normal

holky nebude vam za chvili trochu lito, ze uz nebudem mit briska, lidi nas nebudou poustet sednout v busech a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 16:38

katko moc dekuji.jsi zlato :wink:

andisko to te porad tak vsechno boli jo? :roll: tak to teda neznam nastesti.to ti nezavidim a briska mi nebude lito :wink: .autobusem ani jinou hromadnou dopravou nejezdim a nezdalo by se mi ze by zrovna ke me lidi byly nak milejsi co mam pupek.jak kdy a jak kdo.chlapi jo,ale zensky vetsinou moc ne.zrovna tetko do me naka krava v kramu narazila vozejkem :twisted: :twisted: :twisted:

mispul tak gratuluji k dobre KO a neboj,priste uz ti to urcite naplanujou :wink: u nas teda cisare neplanujou pred terminem porodu,vetsinou spis az po terminu a nebo v terminu.nevim proc,ale je to tak :roll:teda samozrejme kdyz neni nakej problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
3.8.07 16:42

pres den je mi vetsinou fajn, ale v noci je to tak nepohodlne a tak, takze jsem nevyspana

jinak se strasne nudim, uz pres mesic nechodim do prace a je to docela nuda, doma, uklizet, varit, na nakupy, na prochazky, uz me to neba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 16:43

andi ja jsem doma uz rok a pul a bavi me to :lol: akorat ten den vzdycky nak rychle utece :lol: .jsem rada ze jse doma a mam doma uklizeno a muzu se jenom valet :wink:
to me vubec nic neni.krome poslicku co obcas mama a nebo bolesti zad,tak jsem uplne v pohode :wink:
neboj za chvilku uz se nebudes nudit.ja uz se tak strasne tesim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 16:49

a jsem docela nastvana :twisted:
sla jsem nejdriv do kramu a nemeli kvetak,tak si rikam ze skocim jeste do zeleniny.v kramu do me naka zenska tak narazila kosikem a sotva se omluvila :twisted:
prijdu do zeleniny a tam se prodavacka vykecava z nakupujici prede mnou.no cekala jsem asi dve minuty a vyslechla hroznej rozhovor a kdyz jsem prisla na radu,tak mi ta prodavacka rekla ze uz ma zavreno. 8O .no ja myslela ze ji tam prastim.rikala jsem ji ze maj prece kazdej den do 6 a ona ze dneska jen do pul paty :? bylo 16.31.proste to prede mnou zavrela ,tak jsem ji prosila at mi da kvetak ze ji za nej dam cokoliv a ona rekla ze ne,tak jsem ji rekla proc mi to aspon nerekla kdyz se tam vybavovala a ze by ji taky nic neudelalo kdyby zavrela o minutu dele a taky ze kdybych 2 minuty nemusela poslouchat jejich rozhovor tak jsem to stihla.no proste rekla zavreno a zavrela prede mnou to okno :cry: :cry: ach jo.to jsou lidi :cry:
takze jsem bez kvetaku,ale vic me mrzi ten pristup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
3.8.07 16:50

to vis ze se taky tesim, ale uz nevim, co bych delala, kamosky mi jedna po druhe odjizdi na dovolene, manzel je cele dny v praci a rodina je daleko,, takze urovnavam dokumenty, nadepisuju dvdcka, vcera jsem predelavala foto albumy a prestavovala obyvak a dneska jsem delala poradek v kuchyni(koreni a tak celkove vse)
a na zitra nemam zadny plan, mozna ze uz se na vse vy… a budu cumet na filmy,
protoze ven se mi moc nechce chodit, je strasne vedro,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 16:52

andi ty to mas horsi ze u sebe nemas rodinu.ja aspon jezdim po pribuznych a utece to.jen si zitra udelej hezkej den jen pro sebe a koukej na tv :wink: .to u nas je docela zima,takze je to v pohode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí