Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3049
3.8.07 16:52

teda dalmi ty tve pribehy jsou fakt psycho, ale mas pravdu, pristup nekterych lidi je hrozny, si pak rikas, co by ji to udelalo, prodat ti ten kvetak, to byla od ni skodolibost, fakt, no vsak se ji to vrati, treba ji vykradou nebo tak neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
3.8.07 16:58

teprve ted jsem se stihla skouknout fotky,
patsy innuska je fakt nadherna
uplne me to dojlo tak jak lucoska,

no nic ja uz musim letet, chci jeste do drogerky a pak manzel v pul pate konci v praci tak ho potkat ve meste

asi zitra sem nakouknu opet

je to neuveritelne ale porad jeste ten net nemame, uz je to vic jak 3 tydny co jsem to objednavala

skoda, no tak musim do kavarny, jeste ze to neni tak daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 17:00

andi jeste je to asi jeji kram(soukromej) a ja ji tam denne delam takovou utratu.necham tam denne aspon 200 za ovoce,tak tam jeste v pondeli pujdu a asi ji k tomu neco povim a taky uz tam nebudu nakupovat :?
nektery lidi jsou tak bezohledni a zli,ze se obcas divim.
to ja jsem vzdycky na vsechny hodna a mila a pak se divim co beha na svete za blbce :roll:
no ale nenecham se od ni vytacet.jenom jsem se musela vypsat a uz je mi lip :lol:
kdy se chystate do cech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 17:00

tak se mej krasne a zitra zase prijd,aspon se nebudes nudit sama doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
3.8.07 17:02

pristi patek sem prijedou nasi, mamka at mi pomuze s malym, no a pak chceme co nejdrive priletet, jak maly bude mit pas, tak pocitam do 3 mesicu?nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 18:07

andi tak to je dobre ze maminka prijede.aspon na vse nebudes sama :wink:

ja jsem tetko udelala tolik prace :lol: uklidila jsem celej byt,vycistila kocce zachod,rybyckam filtr,udelala jsem vynikajici cesnekovou a vajickovou pomazanku a uz jsem snedla tri rohliky z cesnekovou pomazankou,tak doufam ze dneska do porodnce nepojedem,proto ze mi urcite smrdi strasne s pusy :oops: :lol: :lol: .taky jsem vydezinfikovala celej zachod savem a do vsech odpadu jsem nasypala cistice,takze jsem dneska fakt strasnej makáč :lol: :lol: :lol:
myslela jsem kolik tu mezitim nepribude prispevku a tady je mrtvo. :roll: urcite si uzivate svy drahy polovicky :wink: .
ja jsem sama doma,proto ze zdenda jel z nasima k babi posekat travnik,takze ja tu číham jestli nekdo neprijde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.8.07 18:47

ahoj Dalmi ja tu jsem taky..byla jsem ted nakoupit a uz budu doma ..flakat se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 18:51

ahoj lenul.jak ti je?
me zase chytla naka uklizeci manie,tak prmyslim zda jeste vytrit a prevleknout postele,ale asi uz na to kaslu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.8.07 18:56

kasli na to a odpocivej..pak budeme mit prace az az :)

ja chci dneska uz jen umyt nadoobi a nic nedelam..jinak me je dobre..dns ani zadny tvrdnuti..tak se snad hezky vyspim..
akorat me zacalo bolet v krku :?

taky jsem tu sama Pavel je v praci do 10..prijde az kolem 11 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 19:06

tak to je dobre ze uz to preslo.aspon se pekne vyspis :wink: .za chvilku uz se moc nevyspime :lol:
me taky bolelo v krku a tak jsem kloktala sul z vodou a dneska je to uz dobry.malem jsem se pozvracela,ale pomohlo to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.8.07 19:15

vidis to taky zkusim…ja piju jen caj z medem :)

a zacina me bolet hlava..takze mysto poslu bydu nachcipana a taky se nevyspim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 19:18

tu sul fakt vyzkousej.je to hnusny a bude se ti zvedat zaludek,ale hned to prestane :wink:
jestli na tebe neco leze,tak to pomuze :wink:

to by bylo pekne blby bejkt tet nemocna. :? pred porodem rikaj ze to neni nic moc,ze se pak pri porodu spatne dycha :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.8.07 19:20

no to jo..musim se vykuryrovat…rodit z rymou musi byt parada..kdyz nemuzes moc dychat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 19:22

jdi hnet kloktat a mas to.musis dat hodne sul a trochu vlazne vody :wink:
taky mi pomaha kdyz si udelam silnou cesnekovou polevku a nebo cesnekova pomazanka :wink: a taky cajik z medem a citronem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.8.07 19:23

a mas nejakej dobrej recept na cesnnecku?? ja ji moc neumim.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí