Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
3.8.07 10:10

Já tu knížku Dalmi nemůžu u nás nikde sehnat. Ještě budu muset prošmejdit Ostravu nebo Frýdek, tam to snad někde najdu.
Jinak 8.9. je hezké datum, tak doufám, že ti to vyjde. Já si raději neplánuju nic. Jsem zvědavá, co mi řeknou v pondělí na kontrole, ale jsem hodně skeptická, zase z toho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 10:11

luci u nas ji tetko meli slevnenou z 300 na 100kc,tak jsem ji hned vzala.je strasne krasne malovana :lol:

ja si taky radsi nic neplanuju,proto ze nechci bejt zklamana a taky jsem zvedava co mi v pondeli reknou :roll: to uz budu akorat mit termin,tak snad se prinejhorsim nak dohodnem kdyz uz nic :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.8.07 10:16

Týjo, tak to je ale super cena. Já jsem ji kdysi viděla za skoro 400,–., ale to jsem byla asi tak ve 4. měsíci, tak jsem ji někupovala. A teď ji nemůžu sehnat :cry:
Já taky doufám, že mi v pondělí řeknou, že berou první termín toho 4. takže max. do 16 budu mít prďolku už u sebe. A do té doby klidně ještě můžu porodit sama, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.8.07 10:18

A třeba porodíš už během pár dní, když už ti taky odešla ta hlenová zátka. Já byla ta, co neporodila ani do 14 dnů, a ty třeba budeš ta, co porodí hned zítra nebo pozítří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.8.07 10:18

Holky nebojte, za chvíli to přijde…se mi to mluví co? :lol: :lol:
Ještě jsem vám myslím nepsala o samotným porodu:
Přijali mě den předem a druhý den po deváté jsem šla na operační sál. Luděk tam byl celou dobu se mnou, držel mě za ruku…ale nebylo to oproti očekávání nic moc. Anesteziologovi se nepodařilo napíchnout mi epidurál ani na podruhé, takže jsem nakonec měla spinál. Udělalo se mi po něm strašně zle, nemohla jsem dýchat, tlak na prsou, myslela jsem, že takm omdlím a stejně mi budou muset dát celkovou anest. Naštěstí jsem to rozdýchala, ale nebylo mi fakt dobře, takže jsem si ten okamžik narození ani pořádně neprožila :( Nevím, jestli bych to chtěla takhle po druhé :-/ jak to přicházelo k sobě, to taky bylo děsný. Všechno mě bolelo, jen nohy jsem necítila :) Luděk měl strach, když viděl, co ten anesteziolog dělá, že mi to napíchl blbě a kdo ví co se může stát…:) Celkově to trvalo tak hodinu, hodinu a půl…nemám moc pojem o čase.
Luděk je z Inny naprosto unešenej, už v porodnici před ní pořád seděl a koukal na ni jako na svatý obrázek, pořád ji fotil…fakt si ji okamžitě zamiloval. Vstává k ní v noci, pomáhá mi doma…co víc si přát? :lol: :lol:
Na ty bolavý bradavky mi poradili třezalkový olej a kloboučky, tak to Luďa dneska koupí a zkusíme to. Snad se to s těma klouboučkama rychlejí zahojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 10:22

luci na internetu jsou docela taky laciny :wink: treba http://knihy.abz.cz/…seho-miminka
a nebo http://knihy.abz.cz/…se-miminko-1
ja mam ale hezci,tak myslim ze kdyby jsi obesla naky levny knihy,tak na nej taky narazis za dobrou cenu.ja ho tetko koupila v Tescu,tak mrkni tam :wink:

u nas se bere v potaz ten druhej termin pokud jde o vyvolani :roll: ,takze ja klidne muzu mit matyaska az 20.srpna :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.8.07 10:23

Dalmi, deník miminka mám, ale jinej. Jsem zvědavá, za jak dlouho se dostanu k tomu, abych tam něco napsala :lol: No nic, jdu žehlit, dokud malá spí. Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.8.07 10:25

Patsy, škoda, že ti ten okamžik narození takhle zkazili. Někdy prostě není všechno 100%. Hlavně, že jste obě v pořádku a tím špatným napíchnutím ti něco nepodělali. To nejhorší máš za sebou.
Věřím, že Luďa musí být z Innušku úplně unešený. Který tatík by z takové nádherné dcerušky nebyl. Úplně vám to štěstíčko září z očí. Je dobře, že ti takhle pomáhá. Máš asi fakt ideálního chlapa, víš to? Doufám, že Víťa bude aspoň z poloviny takový starostlivý jak Luďa. Když ne, tak já mu ho tam pošlu na převýchovu, jo? :lol: :lol:
Doufám, že se bradavky brzo zahojí a přestanou bolet. Musí to být mazec, ale myslím, že to potká asi každou z nás. Hold, žádný učený z nebe nespadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 10:26

prisla mi nasteva,pak nakoukn.ani jsem nestacila pozdravit patsy.doufam ze tu pak jeste budes :cry:
nemam rada necekany nastevy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.8.07 11:39

ahojky…

:D dnešní noc sem se pořádně vyspala… :D …kojily sme jen 3× a Nikča mezi kojením spinkala jak andílek.....jupí.....

tááák a ted sem jí pochválila a dneska bude rodeo… :lol:

Patsy ty kloboučky nejsou jen na vpáčený bradavky…ale to už ti asi poradil i někdo jinej, když už to Lůďa schání…

nějak nemám co psát…sedím tady už 10 minut a vymýšlím co vám napsat a nic mě nenapadá…Niky mám v náručí, páč je nějaká neklidná…

tak zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.8.07 11:46

ahoj holky..

Patsy Innuska je kouzelna :wink: :)

mam po kontrole..nic moc jsem nnedozvedela..vse ok..delali me stery na streptokoka..pristi patek zase kontrola…

mluvila o posliccich..ze pomaha si lehnout na levy bok a zkusit too zaspat..ze kdyz to zaspat jde tak jsou to jen posly..

jinak CS nevim neptala jsem se myslela jsem ze si to zase prectu v prukazce ..vzdycky me tam to cislo napise a ted tam mam u CS napsany nnejaky dve slova a nemuzu to vubec precist..takze nevim..divny ze tam nemam to cisilko…

jedinny co me na kontrole potesilo tak ¨to jak jsme poslouchali srdicko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.8.07 11:48

jo a ty posly pry muzou byt i nekolik hodin a pravidelny i se to juze zkracovat a pak z toho stejne nic byt nemusi…

takze parada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 11:56

tak nasteva uz odesla :lol: .nemam rada necekany nastevy,ale nemohla jsem kamose vyhodit,proto ze prijel z thajska(on tam zije) a je tu jen dvakrat do roka,tak prijel i zdenda a byli jsme na obidku :wink:

luci ja si myslim ze ta zatka proste odchazi postupne a kdyz jsem ji mela uplne bez krve,tak se porod jeste neblizi :wink:

patsy mrzi me ze ti to takle zkazily,ale hlavne ze jste obe v poradku :wink: mas SZ,tak si ji precti(kdyz kliknes na soukrome zpravy tak se ti zobrazi :wink: je super ze ti ludek tak pomaha.jsem zvedava jakej bude zdenda az tu budeme tri,teda nas tu bude 5 :lol:

lidusko to je super ze jsi se dneska vyspala.nikca je andilek :wink:

lenul gratuluji k dobre kontrole a doufam ze uz ti ty poslove daj pokoj :wink:

jinak jsem zase nasla doma pavouka.v noci jsem ho tu nahanela a pak jsem nemohla usnout jak jsem se bala ze tu je jeste nakej a vleze na me.uz premyslim ze se snad necham nak lecit,proto ze ta moje arachnofobie je porad horsi a horsi.trikrat za noc tady svitim po celim byte a koukam jestli tu nakej neni :evil: .nejhorsi je ze zdenek se jich taky boji,takze to je vzdy na me abych tu mrchu nohatou odchytila :twisted:
nasla jsem na internetu odpuzovac pavouku,tak premyslim zda ho objednat,jestli to neni nesmysl :? http://www.deramax.cz/select_det.php?…
nemate stim nekdo zkusenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
3.8.07 12:24

Ahojky,
příšla jsem vás pozdravit a kouknout, jak držíte :wink: Jinak moc gratuluji Patsy a Lidušce ke krásným princeznám! Jsou opravdu rozkošné, už se taky těším na tu naší :lol:

Dalmi, co se týká těch pavouků, tak ti moc neporadím. Já mám taky vždycky v noci sen, že po mě nějaký obrovský pavouk leze, pak se vzbudím a zjistím, že to nebyl sen, ale že po mě leze obrovitý pavouk jménem manžílek :lol: :lol: :lol:

Jinak co se týká hlenový zátky, tak ta mi odešla u prvního porodu ráno, pak se celý den nic nedělo, v půl osmý mi u zpráv začaly bolesti a Filip se narodil ve 2:22 :wink:
U druhýho nic neodešlo, zle mi bylo od půl dvanáctý v noci a Matyáš se narodil v 7:07, ale ten druhý porod byl teda horší :?
To fakt nevím, co mě čeká teď potřetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 12:32

katko ahojky.tobe to taky tak utika,kdyz mrknu na ten metrik tak jenom cumim 8O :lol: :lol:
a kdyz ti odesla ta zatka,tak byla s primesi krve nebo jen hlen?me odesel jen takovej bilen hustej hlen,tak si myslim ze mi odchazi po castech a ze se jeste dlouho nic dit nebude :wink:

a stim manzilkem jsi me rozesmala.taky po me vzdycky leze jak pavouk,ale opravdovej pavouk by mi vadil vic :roll: .ja jeste spim s otevrenou pusou :oops: (vzdycky mam uplne poslintanej polstar) ,tak mam strach ze bych ho mohla i spolknout a z toho mi je uplne zle :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí