Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
3.8.07 21:17

uz aby to bylo :lol: .uz mam v pase 114 cm :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.8.07 21:49

ja mam 110cm :( ale myslim ze to shodime rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.8.07 21:52

jsme se nejak sekli.. za chvilku zacnou rodit holky ze zari a my tu bbudeme furt trcet 8O

holky rodte ja chci dalsi fotky miminëk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.07 22:02

lenul ja budu rodit az pristi tyden :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.8.07 07:48

holky ja mam pres bricho 105cm :lol:

vam sem zkopcim nasi dnesni noc…

mame za sebou noc hruzy, sla jsem si lehnout a prcek se vzbudil, vzala jsem si ho do postele a asi na pet minut usnul pak zase plac a ve dve (za hodiinu od posledniho mereni kdy teplotu nemel) 40˚ tak jsem volala na pohotovost a popsala situaci…okamzite zavolali rychlou ze to vypada na slepak, byla tu za 10 minut a odvezli nas na bulovku tam mi prcka sebrali a prohlizeli ho… po pul hodine mi oznamili ze podle UTZ je to vazne slepak ale zacinajici ze hoo zkusi rozehnat…kdfyz se to do dvou hodin nepovede budou ho operovat…odvezli Standika na JIP a nechteli me pustit ani na oddeleni natoz za nim (tak jsem spustila strasny kraval az me pustili aelspon na oddeleni a ja ho videla pres okno, byl pripoutany, v postylce mel kapacku a pichali mu injekce do zadecku, ubyli dve hodinky a porad nikdo nic nevedel (ale podotykam ze jakmile ho pripoutali a dali cipek do zadecku proti bolesti tak usnul..... no a prisel doktor po dvou a pul hodinach udelal ultrazvuk a vite co? rozehnali to uz tam zanet neni, teplota klesla (takze nebyla zadna) tak nas v sest pustili domu …vezla nas sanitka ale ja nemela zadnou hotovost tak jsem prosila sanitaka o nejakou slozenku ci co (to mi rikali v nemocnici ze si o to mam rict kdyz nemam hotovost) a mavnul rukou at mu nic nedavam..... no a tak jsem prenesla spiciho Standika do postylky ale spal uz jen pul hodinky a tedka mam usmevacka na kline a rabuje mi tehotenskou prukazku…
jeste jsem nenapsala ze to neni za zahnano, muze ho to brisko porad pobolivat jak je to tam tedka precitlivele ma prisnou dietu (muze jen bily jogurt, mliko a hoooodne redenou rozmixovanou dusenou mrkev)… a kdyz by se kdykoliv objevila teplota nad 37,5˚tak ho vysetri a rovnou pujde na operaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
4.8.07 08:09

ENKO- to jste si teda užili v noci. Chudě Standík. A on si kromě té teploty stěžoval na bříško nebo zvracel nebo tak něco? To jsi nepsala. Hlavně, že už jste doma a že to snad vypadá dobře.

Jinak holky, já jsem se nějak moc nedostala k netu a včera se přiznám jsem psala jinam.....myslím, že jsem to tu ještě nepsala,takže ve čt jsem byla na poslední KO u své Dr. :D Ani se nevyptávala, proč jsem si monotor zařídila jinde. Nezeotala se ani jak mi je nebo tak něco, jen pořád rozebírala i se sestrou Šimonka a jak to budu s ním a miminkem zvládat, když nemám nikoho, kdo by mě pomohl :twisted: Stěry mám negativní. Ovšem nález dole - LENULINDO, nejsi sama, komu CS kleslo na 0. Říkala, že se to tamj na porod rozhodně nechystá…takže stejná situace jako se Šimonkem. Nejprv strašila předčasným porodem, klid, magnézko po hrstech a nakonec fakt asi budu přenášet 8O

PATSY- malá je krásňoučká a všem třem vám to moc sluší, doufám, že tatínkovi ta zamilovanost vydrží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.8.07 08:15

Cibulko, jsem nevedela ze to nevite :oops: prcek posledni tri dny plakal v kuse a nechtel jist… ja uz byla zoufala a nevedela proc ale nemel teplotu nic… tak jsem si rikala ze mu rostou vsechny ctyri spicaky na jednou tak treba trpi zubama a ono ejhle brisko, se tesim az mi bude umet rict co ho boli 8)

a s prenasenim myslim ze jsi rikala ze jsi smirena ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
4.8.07 08:23

Aha…buď jsi to nepsala nebo jsem to přehlédla. No s přenášením jsem smířená, jen jsem doufala, že stejně jako minule ty porodní cesty budou víc nachystané :( Protože se bojím, že to pak u porodu bude horší než u toho prvního, který byl v pohodě......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.8.07 08:32

Dobré ráno holky,
včera mi nějak zamrzl net a nechtěl jít, sfiňa jedna :lol: :lol:

Enko, tak tedy to byla fakt noc hrůzy. Chudák Standík. Ještě že mu to nakonec rozehnali, ale taky si myslím vytrpěl svoje. Teď jenom aby se mu to nevrátilo a zůstalo to v klidu. Pro tebe to taky musel být záhul, co? Tak snad už jsi taky trošku klidnější.

Cibulko, takže nález 0 8O 8O ? Mě by asi piclo, kdyby se mi to vrátilo na nulu. NO, v pondělí uvidím, jak jsem pokročila nebo spíš nepokročila.
A ze sestry s doktorkou jsi nic nedělaj. Jsou to ale fakt krávy, že to pořád rozebírají dokola a tebe se ani nezeptají jak ti je. Buď ráda, že už tam nemusíš, nebo až někdy za dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.8.07 08:34

Jinak jsem měla dneska docela děsnou noc. Hrozně mi tvrdlo břicho a sem tam (zato celou noc) hnusně píchalo jakoby v pipině, nedokážu to popsat, prostě ještě níž než v podbřišku. Bylo to hnusný, jako kdybych tam měla žiletku nebo co. Teď už je to zase v pohodě a já skáču jak srnka. Tak nevím, co to mělo být. Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.8.07 10:53

ahojky…

Luci takovýhle sem ted měla porodní bolesti…né bolest jako na MS, ale jakoby mě někdo zapíchnul těsně nad tu kost kudlu a otáčel s ní…dnes máš den D, tak třeba to ještě půjde… :wink:

Enko, teda noc hrůzy fakt…držím pěsti ať už to prdolku netrápí…

Cibulko však má mimčo ještě čas, tak bud v klidu…a holčičky se většinou „strojijou“ takže to nejspíš bude později.....(teda kromě té mé :? )…a už jsi byla se šimonkem v tom špitále??? jak ste dopadly???

Sedmo teda taková prochajda by mě taky porazila…třeba jsi tím něco spustila… :wink:

Dalmi teda ty jsi ale pilná…musím tě pochválit… :P

česnečkou ste mi udělaly chutě… :? …ted jí nemůžu, ale dobrej tip pro zítřejší polívku pro kluky…diky…

zase mám Nikču v náručí…kroutí se mi tady a poplakává…chjo…prdy jedny blbý…nejrači bych do ní zase nacpala sab simplex..... :?

Patsy co Innuška??? jak to zvládáte??? co prsa?? lepší???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.8.07 11:04

ahojky.taky mam za sebou strasnou noc :cry: porad me boli hrozne zada a to pichani jak luci popisujes mam taky.prijde mi ze mi tam neco jakoby reze nebo co.je to dost neprijemni :roll:
vubec jsem se nevyspala,tak jsem otravena,takze tu radsi nebudu prudit :lol:

stanicka je mi moc lito a drzim palce at uz je to dobry :wink:
nikolce drzim palecky at prdiky prestanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.8.07 11:18

holky ja to pichani mam taky…taky jako kdyby uvnitr v pipce..je to dost neprijemny..

a jsem taky nevyspala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.8.07 13:15

Ahoj holky, Dalmi, ty teda musíš mít břicho :! Já měla den před porodem 102cm :lol: A oprav prosím v tabulce váhu Inny na 3150g, díky :wink:
Prsa jsou o trochu lepší, ty kloboučky, to je ale vynález :! :D Bolest je o hodně menší, myslím, že by se to do dvou týdnů mohlo zahojit a vy:,–(ím je.
Jinak Innuška dneska spala celou noc bez dudlíku, i teď chrupká bez něj, asi to má podle nálady :lol: Dneska jsem se vyfikla a jedeme po návštěvách - k našim a pak k tetě, předvést dcerušku.
Tak se mějte fajnově, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.8.07 13:19

Enko, to je teda šílený :! Umírala bych strachy. Hlavně že je nakonec Staník v pořádku.
Luci, ty máš dneska termín :! Tak šup šup :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital