Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
4.8.07 15:06

Ahoj!

Enko, to je dobře, že už je malýmu líp! A ještě víc potěší, že jsou pořád na světě milí lidi (ten saniťák). A k tvému pasu…nevíš, kolik jsi měla teď před druhým těhu? Vždyť ty máš jak my-já mám 103cm. :lol: Abys to nedotáhla na dva metry.:lol: :lol: :lol:

Luci, dnes je podle metříku tvůj den-tfuj, tfuj!

Jinak píchání mám občas taky, připomíná mi to strašný řezání při „dočůrávání“,když jsem měla zánět močáku. Ale naštěstí mě to nepíchá nějak dlouho v kuse. Břicho mi tvrdne už nějak normálně.

Cibulko, ty máš fakt 0? 8O Já mám teď 4(a mám pocit, že to je z celkové 10 jak nic), ale je fakt, že to nemusí nic moc znamenat. Někdy je prý porod nato tata i s nulou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.8.07 15:09

jj standik uz vypada uplne v pohode a je usmevavy tak snad vse ok :) dekuju za podporu :)

Evikule, mela jsem 70cm (vim to merila jsem se pred Tunisem ;)) mozna i min protoze v Tunisu jsem zhubla… zkusim najit fotku ze vcerejska jak ted vypadam moje bricho ve 12tt ;)

http://www.ecards.cz/…d_208562.jpg /> (to jen tak pro predstavu)

a holky uz se rozrodte ja chci videt malinka scrvkla miminka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.8.07 15:26

Ty Enko a máš tam opravdu jenom jedno? 8O 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.8.07 15:27

Jo ale pupíka máš fakt krásnýho!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.8.07 16:22

Enko taky se dívím že tam je jen jedno…pěkný bříško… :wink:

Patsy jaktože po návštěvách běháte vy??? to by prvně měly příbuzní přijít k vám s dárečkama ne??…jj kloboučky sou k něčemu dobrý.....taky sem si tenkrát říkala že se jich při nejbližší příležitosti zbavím.....ale Ríšovi se asi moc zalíbily, páč pak jinak pít nechtěl…asi do 4 měsíců sme kojily přes ně…tak držím pěsti…

Dalmi ať se náladička zlepší…

Luci kde seš??? nerodíš náhodou??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
4.8.07 16:25

ahojky tak jsem opet v kavarna, doma se totiz silene nudim, jsem od 7 vzhuru, uz jsem skoukla 3 filmy, ted jsem se vydala ven, ale nevim jak to zvladnu, bo vcera jsem sla jen do mesta, co je normalne asi 10 min pesky, a bolely me strasne zada a vsechno, ze jsem myslela, ze ani nedojdu zpet domu

jo a to rezani, co tu vetsina z vas popisuje jsem mela asi ve stredu, bylo to hrozny, skoro cely den, hlavne v sede, no a ted uz to mivam jen vecer nachvili

jinak jsem se dnes v noci krasne vyspinkala, jen 2× na wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.8.07 16:26

Liduško, jsem tady a nerodím :lol: Ale musela jsem si dát vanu, protože mě celý den pofiderně pobolívá břicho. Je to divné, tak mě ještě nebolelo. A taky jsem už byla asi tak 3× na velké 8O Ale jak jsem si teď dala tu vanu, tak je mi líp.Asi to byli jen poslíci.
Dneska jel Vítek zase na ryby, tentokrát i přes noc. Tak přijde kamarádka. Musím jít ještě něco nakoupit a trochu uklidit, ať nepřijde do chlívku :lol: :lol: Tak doufám, že mě to dneska chytne, když je Víťa pryč, to by bylo jako naschvál. No, naštěstí je to jen půl hoďka cesty, tak by tady byl cobydup.

Enko, bříško je nádherné, ale na 12. obrovské. Copak budeš dělat za půl roku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
4.8.07 16:26

ahoj lidus, taky jsem se divila patsy, ze navstevy nechodi k nim, jsem si myslela, ze mimi by nemelo ven jak je take malinke

ty uz s nikolkou chodis ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
4.8.07 16:28

luci jaktoze ten tvuj jel nekam pres noc, kdyz to na tebe muze prijit kazdou chvili, zaslouzil by na holou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
4.8.07 16:39

tak uz tu zas nikdo neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
4.8.07 16:40

jo dneska mi volali z netu, ale ja debil neslysela mobil, tak asi moji chybou se to zas odlozi, to je hruza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.8.07 16:47

Andi, já ho tam poslala sama (vyjímečně). Už byl nervoznější než já, nebyla s ním pomalu řeč, tak aby se odreagoval. A taky tajně doufám, že když je pryč, tak by to na mě mohlo nečekaně přijít. Víš jak se říká, že náhoda je sfiňa :lol: :lol: :wink: Ale na telefonu bude a jak jsem psala, za slabou půlhodinku by byl taky. Tak jsem docela v klidu.
S tím netem je to děs. A jak naschvál jsi jim nezvedla telefon. Třeba už ti volali, že ho chtěli zapojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
4.8.07 16:59

no presne tak, stoprocentne mi volali kvuli zapojeni, docela jsem na sebe nastvana, no ale nechali vzkaz ze zavolaji znova tak cekam a furt nic
tak ja uz letim, jdu za manzou, konci v praci a slibil mi prochazku po plazi, je tu dnes nadherne, jak nekde ve spanelsku, more krasne modre a hafo lidi se koupe, ale ja si myslim ze to je studene, no vyzkousim za chvilii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
4.8.07 17:00

luci tak se drz, kdyby to na tebe nahodou prislo, at vse dopadne ok, a neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
4.8.07 17:01

jo jeste jsem chtela rict, ze pry od ledna maji litat z londyna do mosnova, coz je asi 10 min od me vesnice, takze bych byla doma furt, ja totiz nesnasim to cestovani v praze z letiste a vlakem az do ostravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí