Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
4.8.07 21:33

Radek je taky s klukama venku, ale myslím, že do půlnoci max. je doma. Asi na něj nebudu čekat a půjdu si lehnout. Začínám teď hůř spát-když jdu v noci na WC, pak hodně blbě usínám (dnes jsem od půl čtvrtý do pěti taky civěla do PC), když mě pak nezbudí WC, tak je to hlad…
Jo a stěry jsem sice měla na Streptokoka negativní, ale mám tam pomnoženou E-coli (běžná bakterie ve střevech) a tak to dr. pro jistotu přeléčuje Macmirorem (hnusně žlutý globule na noc). Prý bych se mohla kvůli bakterce víc potrhat nebo mimi mít záněty v očičkách. Mám to ještě na šest dnů :roll: a celej den mám výtok žlutej jak žloutek, tak mně je blbý chtít po Radkovi nějaký vyhánění. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.8.07 22:08

Evi ten Macmiror mam taky..kolik dnu jsi ho mela uzivat???
ten zlutej vytok je hnusnej… :roll: uz me to pekne stve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.8.07 22:23

Mě neřekla, jak dlouho. Mám menší balení po 8 globulích(dělá se ještě 12), takže minimálně do další KO ve čvt. Ale myslím,že mi ho nechá dobrat celý, ach jo. :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
5.8.07 08:20

Ahojky holky :)

Promiňte, že vám sem lezu :oops: Chtěla bych Vám jen popřát rychlé a pohodové porody a ať se už brzy radujete s mimískama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
5.8.07 11:59

Ahoj Mirko :) dekujeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
5.8.07 12:09

Ahojky všem,

Mirko, moc děkujeme za přání, už aby jsme se ale rozrodily, nějak se těm srpnovým miminkům nechce z bříšek :lol:

Ahoj Lenul, jak je? Bříško netvrdne, záda nebolí? Já jsem zase jak rybka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
5.8.07 12:27

Ahoj Luci..brisko me zas zlobbilo v noci..tvrdlo a boleni jako pri MS.ale zase nnic..

jinak ted me je zase fajn :) valela jsem se skoro hodinu ve vane :)

a co ty?? taky furt nic??a jak jsi zvladla noc o samote?? ja byla taky sama do 5 do rana..usnula jsem az pul 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.8.07 12:55

ahojky.opet jsem skoro celou noc nespala :cry: .v 1 mi odesla dalsi cast hlenove zatky,tentokrat i z krvy a velkej kus :oops: a zacli mi kontrakce.byli kazdych 6 minut a trvaly dve minuty kazda.tak jsem vzbudila v 5 rano zdendu ze asi pojedem.potom se kontrakce prodlouzily na 10 minut a tak jsem mu rekla at si jde lehnout,ze uvidim. :oops:
nakonec jsem i ja usnula asi v6 rano v sede v obyvaku a tet jsem se vzbudila a porad mam bolesti,ale mnohem mnohem mensi,tak nevim nevim jestli se neco bude dit nebo ne :roll: spis asi ne :lol: ,ale citim ze uz brzo to prijde.doufam ze to neni jen ma sugesce

mirko dekujeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.8.07 12:56

SRPEN 2007

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP4.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011chlapecekMatyášek
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801chlapeček

Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8chlapeček Tobiášek
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 2 roky a 5 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek

http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku

http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)

http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna,Štěpánek/Eliška)

http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka

Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882

Nikolka-12.7v 8,30 2050gramu a 42cm

Patsy( 27.6.1984/Tetčice u Brna/rak)TP 30.7

Inna-27.7v 9.35 3150gramu a 49cm

http://www.gify.nou.cz/…bory/508.gif právě rodí

zatim nikdo :lol:

uz k nam nechodi :cry: (JankaR,swead,Lucia1,iza,konstans)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
5.8.07 13:03

ahojky..

Andi já s Nikolkou ještě ven nemůžu…v propouštěcí zprávě z porodnice má napsáno, že vycházky až od 3000g.....včera měla teprv 2650g…přibírá denně 50g +- , tak předpokládáme že jestli bude v úterý hezky poprvé vyrazíme ven s kočárkem…už se děsně těšíme všichni…s tím netem je to nahouby…přeju ať ti ho co nejdřív zapojí…
jo a jak se dozvíme že jsi porodila??? budeš někomu posílat sms??? když jsi v Anglii?? nebo zaůkoluješ manžu ať nám to sem písne???

a taky návštěvy k nám ještě nesměly kůli infekcím, takže Nikolku viděla jen moje babi a jedna tetka, které sem Nikču ukazovala přes zavřený okno…příští tejden se všechno spustí…jak návštěvy, tak vycházky.....je fakt že už mě ze všeho doma slušně hrabe…potřebuju vypadnout…

Lenul taky sem nakukovala na BC…sranda je že tam mají ty mimča taky v červenci…srpen je stále nějakej nerodící…hihi… :lol: …a neboj…mimčo protlačíš…jak psala Eva, je to tam dole na to zařízený…

Luci už ti někdo teda řekl tvůj oficiální termín od kterýho budou brát že přenášíš??

jinak Nikča dneska v noci vydržela spát přes 4 hodiny…a já se probudila s mokrým pyžamem…byla sem zvyklá že se mi budí po 3 hodkách..někdy mín a tak sem si odvykla spát v podprsence s vycpávkama, líp se mi spí naostro, jen v pyžamu, prsa totiž neměly čas se natolik nalít aby mi tekly…no a dneska sem musela převlíct postel, páč to bylo skoro jezero mlíka…a to děsně smrdí… :roll:

Richard se pustil do rozebírání auta…děsím se aby vůbec ještě někdy bylo pojízdný…tvrdí mi, že po jeho zásahu ušetříme pár tisícovek.....no…moc mu nevěřím a obávám se aby nám na to to porodný stačilo… :idea: :lol: …už to beru s humorem…jen mě štve, že sme nepojízdní a když něco ta bus to jistí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
5.8.07 13:05

jo a taky sem chtěla politovat Sedmu…holka drž se…

Dalmi teda tady to vypadá nadějně… :wink: …přeju ať se to rozjede!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
5.8.07 13:05

Leni,mě je naprosto fajn, takže si myslím, že nakonec stejně skončím u vyvolaného porodu. Už jsem s tím jakžtakž smířená. Užívám si posledních pár dní klidu. Dneska jsem si naplánovala procházku, takže počítám, že až přijede Vítek z ryb, napapáme se a vyrazíme někam ven. U nás je teď super, takže si to aspoň užiju.
JInak noc docela v pohodě. V 7 jsme vyrazili s kámoškou do Restaurace. Obsluhovala zrovna její ségra, tak jsme tam zkysli až do půlnoci :lol: Bylo perfektně. Pak jsem vytáhla asi metrového plyšového hrocha a šoupla ho ke mě do postele. Počítám, že tak do 10 minut jsem byla tuhá :lol: :lol: Takže super. :wink:

Dalmi, třeba ti to na toho 8. ani nevyjde :lol: Jestli ti vyšel tak velký kus hlenové zátky a ještě k tomu krvavý, tak si myslím, že to bude cobydup. Tak to trošku popožeň. Když začneš, tak se to tady třeba konečně rozrodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
5.8.07 13:09

Liduš, ty máš zlaté dítko, že tak krásně v noci spinká. Akorát to mlíko, to musel být mazec. Kamarádka taky říkala, že to docela smrdí :lol:
Jinak ofiko termín se dozvím asi v pondělí nakontrole. Tak tajně doufám, že mi uznají teď toho 4, a pak za 10 dní mě pozvou na vyvolání. Uvidím ještě, jaký tam bude zrovna doktor. Co jsem tam byla už 3×, tak jsem měla pokaždé jiného doktora. Se divím, že v tom nemají guláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.8.07 13:09

lidusko tak nikca je opravdu andilek.spat 4 hodinky je opravdu super a doufam ze matyas bude stejnej :lol: a prvni kocarkovani urcite bude strasne krasny :wink:

holky ja nevim jestli se to rozjede,ale kdyz ne,tak jsem stim smirena :lol: a kdyz jo,tak se moc tesim.je mi uplne jinak nez v poslednich dnech a muzu teda rict ze ty kontrakce strasne boli :roll: ,ale zvladnem to :wink:

jdeme tetko na obed,tak pak napisu.
vsem preji krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
5.8.07 13:14

Luci, tak to jsi měla super večer…ten hroch mě rozesmál…tak doufám za tebe at ti uznají toho 4.8…jo a ještě podle čeho máš toto datum?? většinou totiž uznávají hlavně datum co vypočítají z poslední MS…

Dalmi taky si myslím že to rozjedeš nejpozději do zítřka ty a pak to půjde ráz na ráz.....Andiska, Lucošek, ................... :D …brou chut… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí